Piirit

Paikallista toimintaa Lukiolaisilla pyörittävät 12 piiri- ja jäsenjärjestöä eli jokaisen alueen lukiolaiset itse. Lukiolaisten toimintaan mukaan lähteminen kannattaa: omien taitojen ja tietojen kartoittamisen lisäksi saat unohtumattomia kokemuksia ja elinikäisiä ystävyyksiä. Voit olla mukana itsellesi parhaiten sopivalla tavalla – mahdollisuuksia on rajattomasti! Kirjoita hakukenttään lukiosi, ja saat tietää oman piirisi!

Finnish International Baccalaureate Society

Finnish International Baccalaureate Society (FIBS) is an organization devoted to all IB students in Finland. FIBS activity includes organizing events for IB students and enforcing their respective rights through its active students’ rights team.

Lue lisää

Uudenmaan Lukiolaiset

Uudenmaan Lukiolaiset taistelee lukiolaisten etujen puolesta Uudellamaalla. Uudenmaan Lukiolaiset hurmaa periksiantamattomuudellaan, ahkeralla työllä sekä hyvällä pössiksellä ja pöhinällä!

Lue lisää

Pohjois-Suomen Lukiolaiset

Pohjois-Suomen Lukiolaiset on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Piiri huolehtii lukiolaisten edunvalvonnasta ja Lukiolaisten Liiton toiminnasta Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Lue lisää

Helsingin Lukiolaiset

Helsingin Lukiolaiset on helsinkiläisten lukiolaisten paikallinen edunvalvonta-, palvelu- ja harrastejärjestö. Helsingin lukiolaiset tapaavat päättäjiä, hankkivat etuja opiskelijoille ja järjestävät kaikenlaisia tapahtumia, joihin sinäkin voit tulla mukaan!

Lue lisää

Pohjanmaan Lukiolaiset

Pohjanmaan Lukiolaiset kätkee sisäänsä iloosia pohojalaasia varsin laajalta alueelta noin viidenkymmenen lukion lisäksi. Pinnanmuodoltaan Pohjanmaa on lätty mutta komia sellainen.

Lue lisää

Pirkanmaan Lukiolaiset

Pirkanmaan Lukiolaiset valvoo lukiolaisten etuja Pirkanmaan alueella sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Piirin toiminnasta vastaa piirihallitus yhdessä aktiivien kanssa, joihin sinäkin voit liittyä! Pirkanmaan lukiolaisten piirikokous järjestetään 21.11.2020 Tampereella Hatanpään soutupaviljongilla. Virallisen kokouskutsun löydät täältä.

Lue lisää

Lounais-Suomen Lukiolaiset

Lounais-Suomen Lukiolaisten alue ulottuu pohjoisesta Satakunnasta aina eteläiseen Varsinais-Suomeen asti. Järjestämme ikimuistoisia tapahtumia ja väkevää edunvalvontaa.

Lue lisää

Lapin Lukiolaiset

Lapin Lukiolaiset Suomen pohjoisin ja ainutlaatuisin piiri upeiden ihmisten ja maisemien kera! Järjestämme koulutuksia, yhteistapaamisia, lukiolaisbileitä ja tapaamme alueen päättäjiä yhdessä piirihallituksen sekä aktiivien kanssa.

Lue lisää

Kaakkois-Suomen Lukiolaiset

Oli sitten paikkana kaupunki tai kylä, pyrimme Kaakkois-Suomen Lukiolaisina tekemään aktiivista ja laadukasta toimintaa alueemme lukiolaisten hyväksi. Olemme alueen lukiolaisten ainoa mutta vahva edunvalvoja.

Lue lisää

Järvi-Suomen Lukiolaiset

Järvi-Suomen Lukiolaiset tekee paikallista edunvalvontaa, kouluttaa opiskelijakuntia, käy vierailuilla alueemme lukioissa, järjestää opiskelijakuntakahveja ja paljon muuta! Meillä on myös paljon vapaa-ajan toimintaa, järjestämme mm. aktiiviviikonloppuja, saunailtoja ja lukiolaisbileitä.

Lue lisää

Itä-Suomen Lukiolaiset

Itä-Suomen Lukiolaiset huolehtii alueensa lukiolaisten eduista ja pyrkii jatkuvasti pysymään ajan hermolla alueemme lukioiden tilanteista.

Lue lisää

Hämeen Lukiolaiset

Hämeen Lukiolaiset tapaavat alueensa päättäjiä ja hankkivat opiskelijoille etuja. Kyseessä on myös harrastejärjestö, johon kaikki alueen lukiolaiset ovat tervetulleita mukaan!

Lue lisää