Liity jäseneksi

Lukiolaisten jäsenenä saat kaiken ilon irti lukioajasta! Liittymällä Lukiolaisiin saat satoja huikeita opiskelijaetuja, joita voit käydä tsekkaamassa täältä. Jäseneksi voivat liittyä kaikki päätoimisesti lukiossa opiskelevat. Liittyminen on helppoa! Tarvitset vain kasvokuvan ja jonkinlaisen opiskelijatodistuksen, esim. kuvakaappaus Wilman etusivulta käy.

Voit nyt liittyä lukuvuoden 2022–2023 jäseneksi! Huomaathan, että kesä- ja heinäkuun aikana tilatut fyysiset kortit toimitetaan elokuun alussa ja digikortti Frank App on käytettävissä 1.8. alkaen.

LIITTYMINEN ASKEL ASKELEELTA

2

Lisää kasvokuva ja opiskelijatodistus.

3

Valitse just sulle paras tapa maksaa: MobilePay, verkkopankki tai sähköpostilasku.

4

Tadaa, olet Lukiolaisten jäsen lukuvuonna 2022-2023! Jäsenyys on voimassa 30.9.2023 asti.

PERUSTIETOA JÄSENYYDESTÄ

Voit liittyä helposti myös koulukuvausten yhteydessä! Teemme yhteistyötä Seppälän koulukuvien ja Kuvaverkon kanssa. Liittymällä koulukuvausten yhteydessä saat opiskelijakorttiisi laadukkaan kuvan. Koulukuvayritys toimittaa tietosi ja kuvasi meille, ja saat pian kuvausten jälkeen meiltä laskun valitsemallasi laskutustavalla.

Laskun maksettuasi digikortti Frank App on käytettävissä 2-5 päivän kuluessa. Mikäli olet tilannut fyysisen kortin, sen toimitusaika on noin kolme viikkoa laskun maksamisesta. 

Jäikö joku askarruttamaan? Tsekkaa jäsenyyteen liittyvät usein kysytyt kysymykset täältä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä jäsenpalveluumme chatin kautta tai laittamalla sähköpostia toimisto@lukio.fi. Voit myös soittaa meille torstaisin 10-15 välillä numeroon 09 5842 1500.

HINNASTO

JÄSENMAKSU 20€/lukuvuosi

Jäsenmaksulla saat digitaalisen opiskelijakortin, Frankin opiskelijaedut, jäsenlehti Improbaturin ja alennuksia tapahtumista! Jäsenyys on aina voimassa lukuvuoden jälkeisen syyskuun loppuun asti, eli saat edut myös lukuvuotta seuraavan kesän ja alkusyksyn ajan. 

MUOVINEN OPISKELIJAKORTTI 20€/lukuvuosi + 5€ kertamaksu

Maksamalla viisi euroa ekstraa saat Frank appin ja muiden etujen lisäksi muovisen opiskelijakortin. Edut ovat samat kuin digikortilla, mutta muovikortti pelastaa, jos kännykästä loppuu akku.

KANSAINVÄLINEN ISIC-KORTTI 20€/lukuvuosi + 14€ kertamaksu

Kansainvälisellä opiskelijakortilla saat kaikki yllämainitut edut ja tuhansia opiskelijaetuja yli 130 maassa! 20€/lukuvuosi + 14€ kertamaksu

TUU MUKAAN!

Parhaan hyödyn ja huvin lukioelämästä saat irti liittymällä Lukiolaisten jäseneksi: rahanarvoiset edut taskussasi, valtavasti mahdollisuuksia harrastaa ja lukiolaisten ääni vahvana päätöksenteossa!