Liity jäseneksi

Lukiolaisten jäsenenä saat kaiken ilon irti lukioajasta! Liittymällä Lukiolaisiin saat satoja huikeita opiskelijaetuja, joita voit käydä tsekkaamassa täältä. Jäseneksi voivat liittyä kaikki päätoimisesti lukiossa opiskelevat. Liittyminen on helppoa! Tarvitset vain kasvokuvan ja jonkinlaisen opiskelijatodistuksen, esim. kuvakaappaus Wilman etusivulta käy.

Voit nyt liittyä lukuvuoden 2024–2025 jäseneksi! Huomaathan, että muovikortti toimitetaan elokuussa ja digikortti Frank App on käytettävissä 1.8. alkaen.

 

LIITTYMINEN ASKEL ASKELEELTA

2

Lisää kasvokuva ja opiskelijatodistus.

3

Valitse just sulle paras tapa maksaa: MobilePay, verkkopankki tai sähköpostilasku.

4

Tadaa, olet Lukiolaisten jäsen lukuvuonna 2024–2025!

PERUSTIETOA JÄSENYYDESTÄ

Voit liittyä helposti myös koulukuvausten yhteydessä! Teemme yhteistyötä Seppälän koulukuvien ja Kuvaverkon kanssa. Liittymällä koulukuvausten yhteydessä maksat Lukiolaisten Liiton jäsenyyden kuvien tilauksen yhteydessä ja he siirtävät jäsentiedot Lukiolaisten Liitolle. Huomaathan, että valittu koulukuva ei siirry digikortti Frank Appiin. Frank Appiin valitaan erikseen kuva sinne rekisteröityessä.

Kesä- ja heinäkuun aikana liittyneiden Frank App on käytettävissä 1.8. alkaen ja mahdollinen muovikortti toimitetaan elokuussa.

Jäikö joku askarruttamaan? Tsekkaa jäsenyyteen liittyvät usein kysytyt kysymykset täältä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä jäsenpalveluumme, jonka yhteystiedot löydät täältä.

HINNASTO

JÄSENMAKSU 20€/lukuvuosi

Jäsenmaksulla saat digitaalisen opiskelijakortin, Frankin opiskelijaedut ja alennuksia tapahtumista! Digikortti Frank App on voimassa kunkin lukuvuoden jälkeiseen elokuun loppuun asti.

MUOVINEN OPISKELIJAKORTTI 20€/lukuvuosi + 6€ kertamaksu

Maksamalla kuusi euroa ekstraa saat digikortti Frank appin lisäksi muovisen opiskelijakortin. Edut ovat samat kuin digikortilla, mutta muovikortti pelastaa, jos kännykästä loppuu akku.

KANSAINVÄLINEN ISIC-KORTTI 20€/lukuvuosi + 15€ kertamaksu

Kansainvälisellä opiskelijakortilla saat kaikki yllämainitut edut ja tuhansia opiskelijaetuja yli 130 maassa! 20€/lukuvuosi + 15€ kertamaksu

TUU MUKAAN!

Parhaan hyödyn ja huvin lukioelämästä saat irti liittymällä Lukiolaisten jäseneksi: rahanarvoiset edut taskussasi, valtavasti mahdollisuuksia harrastaa ja lukiolaisten ääni vahvana päätöksenteossa!