Liity jäseneksi

Lukiolaisten jäsenenä saat kaiken ilon irti lukioajasta! Jäsenyyden huikeat edut löydät täältä. Jäseneksi voivat liittyä kaikki päätoimisesti lukiossa opiskelevat. Liittyminen on helppoa! Tarvitset vain kasvokuvan ja jonkinlaisen opiskelijatodistuksen, esim. kuvakaappaus Wilman etusivulta käy.

LIITTYMINEN ASKEL ASKELEELTA

2

Lisää kasvokuva ja opiskelijatodistus.

3

Valitse just sulle paras tapa maksaa: MobilePay, verkkopankki, sähköpostilasku tai paperinen lasku postissa.

4

Tadaa, olet Lukiolaisten jäsen lukuvuonna 2019-2020! Jäsenyys on voimassa 30.9.2020 asti.

PERUSTIETOA JÄSENYYDESTÄ

Voit liittyä helposti myös koulukuvausten yhteydessä! Teemme yhteistyötä Seppälän koulukuvien ja Kuvaverkon kanssa. Liittymällä koulukuvausten yhteydessä saat opiskelijakorttiisi laadukkaan kuvan. Koulukuvayritys toimittaa tietosi ja kuvasi meille, ja saat pian kuvausten jälkeen meiltä laskun valitsemallasi laskutustavalla.

Huomaathan, että jäsenedut ovat käytettävissä vasta uuden lukuvuoden alkaessa. Frank app eli digitaalinen opiskelijakortti aktivoituu kesän aikana liittyneille 1.8. alkaen ja muoviset opiskelijakortit lähetetään elokuun ensimmäisten viikkojen aikana.

Jäikö joku askarruttamaan? Tsekkaa jäsenyyteen liittyvät usein kysytyt kysymykset täältä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä jäsenpalveluumme chatin kautta tai laittamalla sähköpostia toimisto@lukio.fi. Voit myös soittaa meille torstaisin 10-15 välillä numeroon 09 5842 1500.

HINNASTO

JÄSENMAKSU 20€/lukuvuosi

Jäsenmaksulla saat digitaalisen opiskelijakortin, Frankin opiskelijaedut, jäsenlehti Improbaturin ja alennuksia tapahtumista! Jäsenyys on aina voimassa lukuvuoden jälkeisen syyskuun loppuun asti, eli saat edut myös lukuvuotta seuraavan kesän ja alkusyksyn ajan.

MUOVINEN OPISKELIJAKORTTI 20€/lukuvuosi + 5€ kertamaksu

Maksamalla viisi euroa ekstraa saat Frank appin ja muiden etujen lisäksi muovisen opiskelijakortin. Edut ovat samat kuin digikortilla, mutta muovikortti pelastaa, jos kännykästä loppuu akku.

KANSAINVÄLINEN ISIC-KORTTI 20€/lukuvuosi + 14€ kertamaksu

Kansainvälisellä opiskelijakortilla saat kaikki yllämainitut edut ja tuhansia opiskelijaetuja yli 130 maassa! 20€/lukuvuosi + 14€ kertamaksu

TULE MUKAAN

Parhaan hyödyn ja huvin lukioelämästä saat irti liittymällä Lukiolaisten jäseneksi: rahanarvoiset edut taskussasi, valtavasti mahdollisuuksia harrastaa ja lukiolaisten ääni vahvana päätöksenteossa!