Yhteistyöt

Kiinnostaako yhteistyö Lukiolaisten Liiton kanssa? Hyvä, se on helppoa ja joustavaa!

Tarjoamme monipuolisen ja tehokkaan väylän 15–20-vuotiaiden kuluttajien tavoittamiseen. Olemme asiantuntijoita siinä, mistä nuoret pitävät ja miten heitä kannattaa mainonnassa puhutella.

Lukiolaisten yhteistyökumppanina voitte muun muassa lisätä tietoisuutta palveluistanne nuorten keskuudessa ja saada arvokasta tietoa suoraan lukiolaisilta. Myös lukiohenkilökunnan tavoittaminen on meidän kauttamme mahdollista, oli kyseessä opettajat, opot tai esimerkiksi rehtorit.

Meillä on arvostettu, luotettu ja tunnettu brändi lukiolaisten keskuudessa. Kuten tapaamme sanoa, olemme Lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Top 3 tapaa tavoittaa lukiolaiset

Sosiaalinen media

Suomen Lukiolaisten Liitolla on laaja näkyvyys sosiaalisessa mediassa. Suuren kattavuutensa vuoksi sosiaalisen median kanavamme ovat loistava tapa tavoittaa laaja määrä nuoria ympäri Suomen.

Tarjoamme laajasti erilaisia yhteistyömahdollisuuksia. Pyrimme aina yhdistämään mainontaan lukiolaisia hyödyttävän elementin, kuten arvonnan, kyselyn tai tarjouksen. Emme tee suoraa mainostusta sosiaalisen median kanavissa.

Yksitäisten yhteistöiden lisäksi etsimme kumppaneita myös vuosittain toistuviin ja super suosittuihin kampanjoihimme. Kiinnostaisiko teitä tulla mukaan #mustatuleeisona- tai Abin matkassa -kampanjoihin?

Uutiskirjeet

Lukiolaisten Liitto lähettää jäsenistölleen ja sidosryhmilleen sähköisiä uutiskirjeitä säännöllisesti ympäri vuoden. Lukiolaisten ulkoisissa viestintäkanavissa jaetaan ajankohtaisimpia ja tärkeimpiä tietoja erityisesti nuorille opiskelijoille, mutta mukaan mahtuu ehdottomasti myös teidän palvelut tai tärkeimmät vinkit.

Vuonna 2024 lukiolaisille suunnatuilla uutiskirjeillämme on ollut yli 60 % avausprosentit. Joko laitetaan teidän mainos mukaan?.

Tapahtumat

Suomen Lukiolaisten Liitto tavoittaa tapahtumissaan nuoria laajasti ympäri Suomen. Tapahtumissa yhteistyökumppanit näkyvät esimerkiksi näytteilleasettajina, materiaaleissa tai tuotelahjoituksina.

Haluatko kuulla lisää koulukävijäkiertueestamme, Water-opiskelijakuntafestivaaleista tai Suomen suurimmista opiskelu- ja uramessuista eli Studiasta? Ota meihin yhteyttä ja jutellaan.

100000

Suomessa on yli 100 000 lukiolaista, joiden tavoittaminen on helpointa yhteistyössä meidän kanssa.

200

Lukiolaiset tekivät monipuolisia yhteistyötä yli 200 organisaation kanssa vuonna 2023.

1

Yksi yhteinen tavoite: helpottaa lukiolaisten arkea ja jakaa heidän elämäntilanteeseen sopivaa tietoa. Haluatteko olla mukana tässä vuonna 2024?

Mediakortti ja yhteystiedot

Kaikki tapahtumalla olleet yhteiskuvassa.

Tutustu mediakorttiimme täältä.

Haluatko olla tekemässä meidän kanssa maailmasta paremman lukiolaisille? Huippua! Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijamme Hanna Hämäläinen sinua mielellään – tavoitat hänet helposti puhelimitse tai sähköpostitse (050 512 9934, hanna.hamalainen@lukio.fi).

Laskutustiedot

Verkkolaskut

Suomen Lukiolaisten Liitto ry, Finlands Gymnasistförbund rf, y-tunnus 0934094-1
Verkkolaskuosoite (OVT): 003709340941
Operaattori: OP-Pohjola (OKOYFIHH)

Lisätietoja laskutuksesta ja muista laskutustavoista voit pyyttää meiltä sähköpostitse osoitteesta toimisto@lukio.fi.

Kolme lukiolaiste lukionsa käytävällä tietokoneen ääressä.

Tutustu meihin lisää somekanaviemme kautta