Jäsenyyden ehdot

Liiton kortilliseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Suomen lukiolainen, joka on päätoiminen opiskelija. Jäseneksi liitytään hakemalla liiton ja sen piirijaon mukaisen piirijärjestön tai mahdollisen jäsenjärjestön jäsenyyttä. Kortillisen jäsenen, joka haluaa erota liitosta, on ilmoitettava siitä yhdistyslain 13 §:n mukaisesti. Näin meneteltyään jäsen on vapaa jäsenyydestään kuluvan jäsenkauden lopusta lukien.

Kortillinen jäsen suorittaa liitolle laskutuskausittain (15.6.–14.6.) henkilöjäsenmaksun. Mikäli kortillinen jäsen ei ole suorittanut jäsenmaksuaan laskutuskauden loppuun mennessä, voi liittohallitus katsoa hänet eronneeksi liitosta. Kortillinen jäsen on oikeutettu valtakunnalliseen opiskelijakorttiin.

Kortillista jäsenyyttä hakiessa ja maksaessa on oikeus suorittaa etukäteen myös enintään kahden seuraavan jäsenkauden henkilöjäsenmaksu. Etukäteen ei kuitenkaan saa suorittaa sellaisen jäsenkauden jäsenmaksua, jolloin kortillinen jäsen ei enää jäljellä olevien lukio-opintojensa perusteella tule olemaan päätoiminen lukio-opiskelija. Suoritettaessa henkilöjäsenmaksu etukäteen maksetaan jäsenmaksu voimassa olevan suuruisena. Kortillisella jäsenellä ei ole jäsenyyden päättyessä oikeutta saada jäsenmaksua takaisin sellaisilta jäsenkausilta, joilla hän ei ole ollut jäsenenä.

Tilatessa opiskelijakorttia jäsen sitoutuu ymmärtämään, että kortin saapumisessa kestää valmistukseen ja tietojen siirtoon kuluva aika. Tiedot arvioiduista kortin saapumisajoista löydät täältä. Liitto ei korvaa odotusaikana syntyneitä etumenetyksiä, myöskään tilanteissa joissa opiskelijakortin saaminen on viivästynyt.

Kansainvälisiin opiskelija-alennuksiin oikeuttavan SLL-ISIC-kortin omistajia koskevat lisäksi ISIC:in opiskelijakortin myöntämisehdot. Ehdot löytyvät suomeksi täältä.

Suomen Lukiolaisten Liitto
Y-tunnus: 0934094-1
Töölönkatu 35 B
00260 Helsinki
Puhelin: 09 5842 1500

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830