Edut ja hyödyt

Lukiolaisten jäsenenä saat lukuisia etuja ja hyötyjä! Jäsenyys maksaa siis itsensä nopeasti takaisin, koska käytössäsi ovat sekä Lukiolaisten omat edut että kaikki opiskelijapalvelu Frankin sadat opiskelija-alennukset!

Opiskelijapalvelu Frankin edut

Lukiolaisten jäsenenä Frankin kaikki opiskelijaedut ovat sun käytössäsi! Frank kokoaa yhteen opiskelijoille tarkoitettuja etuja ja alennuksia. Oli kyseessä urheilutarvikkeet tai ravintola-alet, löydät ne Frankista!

Lukiolaisten ikiomat edut

Lukiolaisten jäsenenä saat alennusta niin VR:n, Matkahuollon kuin HSL:nkin matkoista. Jäsenetuna saat myös C. L. Seifertin ylioppilaslakeista ja abivaatteista -15% sekä Seppälän koulukuvien Suosituin-sarjasta kaksi euroa alennusta!

Lukiolaisten oma aikakauslehti Improbatur

Jäsenenä lukiolaisten oma ajankohtaisilla ja uskaliailla jutuillaan säväyttävä aikakauslehti Improbatur kolahtaa postiluukustasi neljä kertaa vuodessa. Improa voit lukea myös netissä ja somessa!

Studia-messut

Pohdituttaako, mitä lukion jälkeen? Lukiolaisten jäsenenä pääset ilmaiseksi jatkokoulutusta esitteleville Studia-messuille! Messut järjestetään vuosittain marras-joulukuun vaihteessa Helsingin Messukeskuksessa.

Kansainvälinen ISIC-opiskelijakortti

Kansainvälisellä ISIC-kortilla saat tuhansia opiskelijaetuja yli 130 maassa! Matkustat edullisemmin, majoitut halvemmalla ja saat myös mahtavia nettietuja. ISIC-lisenssin saat opiskelijakorttiisi pienellä kertamaksulla koko jäsenyytesi ajaksi.

jäsentä

Improbaturia kotiin vuodessa

opiskelijaetua Frankissa

Apua lukioelämän kysymyksiin

Lukiolaisten jäsenenä pidät huolen, että sinun etujasi valvotaan! Vastaamme ja autamme aina, jos jokin omissa oikeuksissa mietityttää.

Kokemuksia ja mahdollisuuksia

Lukiolaisten jäsenenä saat alennusta järjestämistämme tapahtumista. Tuu mukaan, saatat saada elinikäisiä ystäviä!

Hauska ja edullinen opiskelijaelämä

Lukiolaisten jäsenyys tekee opiskelijaelämästä hauskempaa ja halvempaa. Jäsenyys maksaa itsensä useaan kertaan takaisin!

TULE MUKAAN

Parhaan hyödyn ja huvin lukioelämästä saat irti liittymällä Lukiolaisten jäseneksi: rahanarvoiset edut taskussasi, valtavasti mahdollisuuksia harrastaa ja lukiolaisten ääni vahvana päätöksenteossa!