Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen tiedon Lukiolaisten jäsenyydestä ja opiskelijakortista. Jos jokin kuitenkin jää askarruttamaan, ota meihin yhteyttä!

Voit ottaa jäsenpalveluumme yhteyttä seuraavilla tavoilla:

  • sähköpostilla: toimisto@lukio.fi
  • chatissa (tiistaisin klo 12–16)
  • soittamalla numeroon: 09 5842 1500 (torstaisin klo 10–15)

HUOM! Jäsenpalvelumme on kesälomalla 26.6.–4.8.2024. Tänä aikana emme vastaa sähköpostiin sekä chat ja puhelin ovat kiinni. Voit loman aikana jättää meille sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen.

Kerrothan aina yhteyttä ottaessa nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi. Kiitos!

Voit jättää uusia ideoita, toiveita, risuja tai ruusuja Lukiolaisten jäsenyydestä anonyymin palautelomakkeen kautta! Huomaathan että lomake ei toimi yhteydenottolomakkeena, joten henkilökohtaista vastausta ei lomakkeen kautta voida tarjota.

Muut toimiston yhteystiedot löydät täältä.

JÄSENYYDEN AJANKOHTAISET

1. Milloin saan opiskelijakorttini?

Digikortti Frank App on käytettävissä 2–5 päivän kuluttua maksamisesta. Huomaathan, ettemme lähetä Frank Appiin erillisiä tunnuksia vaan palveluun tulee rekisteröityä omilla henkilötiedoilla. Muovikortti toimitetaan 2–3 viikon kuluessa maksamisesta.

HUOM! Kesä- ja heinäkuussa jäseneksi liittyvien Frank App on käytettävissä 1.8. alkaen ja mahdollinen muovikortti toimitetaan elokuun aikana.

2. Voinko jatkaa jäsenyyttä neljännelle lukiovuodelle?

Jos opintosi jatkuvat neljännelle vuodelle lukuvuonna 2024–2025 ja haluat jatkaa jäsenenä, laita meille viestiä osoitteeseen toimisto@lukio.fi! Laita liitteeksi todistus opintojen jatkumisesta. Todistukseksi käy esim. kuvakaappaus Wilmasta tai muusta vastaavasta yo-ilmoittautumisesta tai tämän kevään lukujärjestyksestä. Kuvassa tulee näkyä myös oma nimi sekä lukio.

Huomaathan, että opintojesi tulee olla päätoimisia, eikä esimerkiksi yo-kokeiden korottaminen oikeuta jäsenyyden jatkamiseen.

3. Milloin lähetätte laskun lukuvuoden 2024–2025 jäsenyydestä?

Mikäli lukio-opintosi jatkuvat lukuvuonna 2024–2025, lähetämme sinulle automaattisesti laskun tästä kesäkuun puolenvälin tienoilla. Mikäli epäilet, ettet ole saanut laskua, voit pyytää sen meiltä sähköpostilla: toimisto@lukio.fi.

Huomaathan, ettemme lähetä laskua automaattisesti seuraavissa tapauksissa:

  • olet maksanut jäsenyyden useammalle vuodelle liittymisen yhteydessä
  • opintosi jatkuvat 4. vuodelle. Katso tähän ohjeet ylempää.