Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen tiedon Lukiolaisten jäsenyydestä ja opiskelijakortista. Jos jokin kuitenkin jää askarruttamaan, ota meihin yhteyttä!

Voit ottaa jäsenpalveluumme yhteyttä seuraavilla tavoilla:

  • sähköpostilla: toimisto@lukio.fi
  • chatissa (tiistaisin klo 12-16)
  • soittamalla numeroon: 09 5842 1500 (torstaisin klo 10-15)

Kerrothan aina yhteyttä ottaessasi nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi. Kiitos!

Voit jättää uusia ideoita, toiveita, risuja tai ruusuja Lukiolaisten jäsenyydestä anonyymin palautelomakkeen kautta! Huomaathan että lomake ei toimi yhteydenottolomakkeena, joten henkilökohtaista vastausta ei lomakkeen kautta voida tarjota.

Muut toimiston yhteystiedot löydät täältä.

Jäsenyyden ajankohtaiset

1. Voinko saada opiskelijakortin vielä kesälle 2022?

Valitettavasti korttitoimituksemme on kiinni kesä- ja heinäkuun ajan. Emme siis toimita opiskelijakortteja tänä aikana jäseneksi liittyneille, vaan korttien toimitus aloitetaan heinäkuun lopulla. Digikortti Frank App on myöskin käytettävissä vasta 1.8.2022 alkaen.

2. Voinko jatkaa jäsenyyttä neljännelle lukiovuodelle?

Jos opintosi jatkuvat vielä ensi lukuvuonna ja haluat jatkaa jäsenenä, laita meille viestiä osoitteeseen toimisto@lukio.fi! Laita liitteeksi todistus opintojen jatkumisesta, esim. kuvakaappaus yo-ilmoittautumisesta tai ensi syksyn lukujärjestyksestä. Kuvassa tulee näkyä myös oma nimi sekä lukio. Lähetämme sitten laskun lukuvuoden 2022–2023 jäsenyydestä.