Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen tiedon Lukiolaisten jäsenyydestä ja opiskelijakortista. Jos jokin kuitenkin jää askarruttamaan, ota meihin yhteyttä!

Voit ottaa jäsenpalveluumme yhteyttä seuraavilla tavoilla:

  • sähköpostilla: toimisto@lukio.fi
  • chatissa (tiistaisin klo 12–16)
    • suljettu: 30.4., 14.5. ja 21.5.
  • soittamalla numeroon: 09 5842 1500 (torstaisin klo 10–15)
    • suljettu: 18.4., 9.5. ja 16.5.

Jäsenpalvelumme on suljettu 13.–21.5.2024.

Kerrothan aina yhteyttä ottaessasi nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi. Kiitos!

Voit jättää uusia ideoita, toiveita, risuja tai ruusuja Lukiolaisten jäsenyydestä anonyymin palautelomakkeen kautta! Huomaathan että lomake ei toimi yhteydenottolomakkeena, joten henkilökohtaista vastausta ei lomakkeen kautta voida tarjota.

Muut toimiston yhteystiedot löydät täältä.

JÄSENYYDEN AJANKOHTAISET

1. Voinko jatkaa jäsenyyttä neljännelle lukiovuodelle?

Jos opintosi jatkuvat neljännelle vuodelle lukuvuonna 2023–2024 ja haluat jatkaa jäsenenä, laita meille viestiä osoitteeseen toimisto@lukio.fi! Laita liitteeksi todistus opintojen jatkumisesta. Todistukseksi käy esim. kuvakaappaus Wilmasta tai muusta vastaavasta yo-ilmoittautumisesta tai tämän kevään lukujärjestyksestä. Kuvassa tulee näkyä myös oma nimi sekä lukio. Lähetämme sitten laskun lukuvuoden 2023–2024 jäsenyydestä.

Huomaathan, että opintojesi tulee olla päätoimisia, eikä esimerkiksi yo-kokeiden korottaminen oikeuta jäsenyyden jatkamiseen.

2. Milloin saan opiskelijakorttini?

Digikortti Frank App on käytettävissä 2–5 päivän kuluttua maksamisesta. Huomaathan, ettemme lähetä Frank Appiin erillisiä tunnuksia vaan palveluun tulee rekisteröityä omilla henkilötiedoilla.

Muovikortti toimitetaan 2–3 viikon kuluessa maksamisesta.

3. Milloin saan lukuvuositarran?

Lukuvuoden 2023–2024 jäsenmaksulaskun kesä- ja heinäkuussa maksaneiden tarrojen toimitus on aloitettu elokuun alussa. Huomaathan, että syksyisin tarrojen postituksessa on ruuhkaa ja ettet välttämättä saa tarraa ensimmäisten joukossa.

Muulloin jäsenmaksulaskun maksaneet saavat tarransa 2-3 viikon kuluessa maksamisesta.