Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät kaiken tarpeellisen tiedon jäsenyydestä ja opiskelijakortista. Jos jokin kuitenkin jää askarruttamaan, ota meihin yhteyttä! Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@lukio.fi, laittaa viestiä chatissa tiistaisin klo 12-16 tai soittaa meille torstaisin 10-15 välillä numeroon 09 5842 1500. Kerrothan aina yhteyttä ottaessasi nimesi, lukiosi ja syntymäaikasi! Kiitos <3

Tämän hetken polttavimmat jäsenyyskysymykset

1. Milloin uusi lukuvuositarra tulee?

Lukuvuositarrojen postituksessa on ollut tänä vuonna viivettä, mutta kaikki tilaukset ovat menneet eteenpäin, eli kannattaa odotella rauhassa ja käyttää tarraa odotellessa Frank Appia. Kesä- tai heinäkuussa maksetut ja suurin osa elokuussa maksetuista tarroista ehditään postittaa ennen elokuun loppua.

Edellisen lukuvuoden jäsenyys on voimassa 30.9. asti (poikkeuksena HSL 30.8. asti). Tarrat postitetaan jäsenmaksulaskun maksaneille. Jos et ole varma, onko laskusi maksettu, ota yhteyttä toimisto@lukio.fi!

2. Miten otan Frank Appin käyttöön ja mikä on opiskelijanumeroni?

Frank App on uusien jäsenten käytettävissä 2-5 päivän kuluessa liittymismaksun maksamisesta.

Sovellukseen tulee ensimmäisellä käyttökerralla rekisteröityä. Rekisteröityessä opiskelijanumero-kentän voi jättää tyhjäksi, sillä Frank tekee opiskelijastatuksen varmennuksen henkilötiedoilla. Oppilaitos on kaikilla lukiolaisilla “Lukio (Lukiolaisten Liitto)”.

Jos olet maksanut jäsenyytesi lukuvuodelle 2019-2020 mutta Frank Appin käyttö ei onnistu, laita meille viestiä osoitteeseen toimisto@lukio.fi!

3. Voinko jatkaa jäsenyyttä neljännelle lukiovuodelle?

Voit! Lähetä meille todistus opintojen jatkumisesta, niin lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun. Todistuksesta tulee käydä ilmi opintojen jatkuminen sekä nimesi. Esim. kuvakaappaus Wilman yo-ilmoittautumisnäkymästä tai työjärjestyksestä käy. Halutessasi voit pyytää koululta kirjallisen todistuksen.