Opiskelijakortti ja edut

Mitä etuja Lukiolaisten opiskelijakortilla saa?

Lukiolaisten jäsenenä saat sekä Lukiolaisten omia jäsenetuja että kaikki opiskelijapalvelu Frankin sadat opiskelija-alennukset. Lukiolaisten liiton opiskelijakortti on valtakunnallisesti hyväksytty opiskelijastatuksen tunniste, jolla saat esimerkiksi julkisen liikenteen liput opiskelijahintaan. Katso kaikki edut täältä!

Milloin opiskelijakortti tulee?

Nettisivuiltamme tilatun opiskelijakortin toimitusaika on noin kaksi viikkoa liittymisestä ja liittymismaksun maksamisesta. Paperihakemuksella tai koulukuvayhteistyön kautta tehtyjen tilausten toimitusaika on 2-3 viikkoa. Jos liittymisestä on jo pidempään eikä korttia ole tullut, lähetäthän meille sähköpostilla kuitin maksusta osoitteeseen toimisto@lukio.fi, niin tarkistamme, mistä ongelma johtuu!

Kesän 2020 aikana tilattujen fyysisten opiskelijakorttien toimitus aloitetaan elokuun alussa.

Olen liittynyt jäseneksi, mutta en ole saanut opiskelijakorttia.

Muovisten opiskelijakorttien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa liittymismaksun maksamisesta. Jos tilauksesta on kulunut yli kolme viikkoa, kannattaa tarkistaa, että olet varmasti tilannut muovisen kortin digikortin lisäksi. Näet tilauksesi laskulta: muovisen kortin hinta on 25€ tai 34€ ja tuotteen nimi laskulla on Lukiolaiskortti. Jos laskun summa on 20€, tilaukseesi on sisältynyt pelkkä digitaalinen opiskelijakortti. Muovikortin tilaus onnistuu viiden euron hintaan laittamalla viestiä jäsenpalveluumme osoitteeseen toimisto@lukio.fi.

Jos olet maksanut liittymislaskun (25€/34€), etkä ole kahden viikon kuluessa saanut korttia, lähetäthän meille maksusta kuitin osoitteeseen toimisto@lukio.fi, niin tarkistamme, mikä tilauksessa on mennyt vikaan. Kuvakaappaus verkkopankista käy hyvin.

Korttini on kadonnut, voinko tilata uuden?

Voit tilata uuden kortin lähettämällä sähköpostia meille osoitteeseen toimisto@lukio.fi. Uuden kortin hinta on 5€. Jos vanhassa kortissasi ei ollut ISIC-ominaisuutta mutta haluat sen lisätä, uuden kortin hinta on 14€. Halutessasi voit myös lähettää uuden kuvan.

Miksi korttini mukana ei tullut lukuvuositarraa?

Ensimmäisen jäsenkauden aikana korttiin ei tarvita vielä lukuvuositarraa, vaan voimassaoloaika on painettu suoraan korttiin.