Opiskelijakortti ja edut

Mitä etuja Lukiolaisten opiskelijakortilla saa?

Lukiolaisten jäsenenä saat sekä Lukiolaisten omia jäsenetuja että kaikki opiskelijapalvelu Frankin sadat opiskelija-alennukset. Lukiolaisten liiton opiskelijakortti on valtakunnallisesti hyväksytty opiskelijastatuksen tunniste, jolla saat esimerkiksi julkisen liikenteen liput opiskelijahintaan. Katso kaikki edut täältä!

Milloin opiskelijakortti tulee?

Kesä-heinäkuun aikana tilatut kortit ovat lukuvuodelle 2019-2020 ja ne toimitetaan elokuussa uuden lukuvuoden alettua. Digikortti Frank app on käytettävissä 1.8. alkaen. Ennen kesäkuuta liittyneet saavat lukuvuoden 2018-2019 opiskelijakortin noin kahden viikon kuluessa liittymismaksun maksamisesta.

Olen liittynyt jäseneksi, mutta en ole saanut opiskelijakorttia.

Muovisten opiskelijakorttien toimitusaika on noin kaksi viikkoa liittymismaksun maksamisesta. Jos tilauksesta on kulunut yli kaksi viikkoa, kannattaa tarkistaa, että olet varmasti tilannut muovisen kortin digikortin lisäksi. Näet tilauksesi laskulta: muovisen kortin hinta on 25€ tai 34€ ja tuotteen nimi laskulla on Lukiolaiskortti. Jos laskun summa on 20€, tilaukseesi on sisältynyt pelkkä digitaalinen opiskelijakortti. Muovikortin tilaus onnistuu viiden euron hintaan laittamalla viestiä jäsenpalveluumme osoitteeseen toimisto@lukio.fi.

Jos olet maksanut liittymislaskun (25€/34€), etkä ole kahden viikon kuluessa saanut korttia, lähetäthän meille maksusta kuitin osoitteeseen toimisto@lukio.fi, niin tarkistamme, mikä tilauksessa on mennyt vikaan. Kuvakaappaus verkkopankista käy hyvin.

Korttini on kadonnut, voinko tilata uuden?

Voit tilata uuden kortin lähettämällä sähköpostia meille osoitteeseen toimisto@lukio.fi. Uuden kortin hinta on 5€. Jos vanhassa kortissasi ei ollut ISIC-ominaisuutta mutta haluat sen lisätä, uuden kortin hinta on 14€. Halutessasi voit myös lähettää uuden kuvan.

Miksi korttini mukana ei tullut lukuvuositarraa?

Ensimmäisen jäsenkauden aikana korttiin ei tarvita vielä lukuvuositarraa, vaan voimassaoloaika on painettu suoraan korttiin.