Opiskelijakortti ja edut

Mitä etuja Lukiolaisten opiskelijakortilla saa?

Lukiolaisten jäsenenä saat sekä Lukiolaisten omia jäsenetuja että kaikki opiskelijapalvelu Frankin sadat opiskelija-alennukset. Lukiolaisten liiton opiskelijakortti on valtakunnallisesti hyväksytty opiskelijastatuksen tunniste, jolla saat esimerkiksi julkisen liikenteen liput opiskelijahintaan. Katso kaikki edut täältä!

Milloin opiskelijakortti tulee?

Nettisivuiltamme tilatun opiskelijakortin toimitusaika on noin 2-3 viikkoa liittymismaksun maksamisesta. Paperihakemuksella tai koulukuvayhteistyön kautta tehtyjen tilausten toimitusaika on noin kolme viikkoa. Jos liittymisestä on jo pidempään eikä korttia ole tullut, lähetäthän meille sähköpostilla kuitin maksusta osoitteeseen toimisto@lukio.fi, niin tarkistamme, mistä ongelma johtuu!

HUOM! Korttitoimituksemme on kesäisin kiinni, jolloin kesä- ja heinäkuussa tilattujen opiskelijakorttien toimitus aloitetaan elokuun alussa. Frank App on käytettävissä 1.8. alkaen.

Olen liittynyt jäseneksi, mutta en ole saanut opiskelijakorttia.

Muovisten opiskelijakorttien toimitusaika on noin 2-3 viikkoa liittymismaksun maksamisesta. Jos tilauksesta on kulunut yli kolme viikkoa, kannattaa tarkistaa, että olet varmasti tilannut muovisen kortin digikortin lisäksi. Näet tilauksesi laskulta: muovisen kortin hinta on 26€ tai 35€ ja tuotteen nimi laskulla on Lukiolaiskortti. Jos laskun summa on 20€, tilaukseesi on sisältynyt pelkkä digitaalinen opiskelijakortti. Muovikortin tilaus onnistuu kuuden euron hintaan laittamalla viestiä jäsenpalveluumme osoitteeseen toimisto@lukio.fi.

Jos olet maksanut liittymislaskun (26€/35€), etkä ole kahden viikon kuluessa saanut korttia, lähetäthän meille maksusta kuitin osoitteeseen toimisto@lukio.fi, niin tarkistamme, mikä tilauksessa on mennyt vikaan. Kuvakaappaus verkkopankista käy hyvin.

HUOM! Korttitoimituksemme on kesäisin kiinni, jolloin kesä- ja heinäkuussa tilattujen opiskelijakorttien toimitus aloitetaan elokuun alussa. Frank App on käytettävissä 1.8. alkaen.

Korttini on kadonnut, voinko tilata uuden?

Voit tilata uuden kortin lähettämällä sähköpostia meille osoitteeseen toimisto@lukio.fi. Uuden kortin hinta on 6€. Jos vanhassa kortissasi ei ollut ISIC-ominaisuutta mutta haluat sen lisätä, uuden kortin hinta on 15€. Halutessasi voit myös lähettää uuden kuvan.

Miksi korttini mukana ei tullut lukuvuositarraa?

Ensimmäisen jäsenkauden aikana korttiin ei tarvita vielä lukuvuositarraa, vaan voimassaoloaika on painettu suoraan korttiin.