Lukuvuositarra

Milloin saan korttiini uuden lukuvuositarran?

Lukuvuositarrat postitetaan automaattisesti kaikille jäsenmaksulaskun maksaneille, joilla on muovinen opiskelijakortti. Kesän aikana maksaneille tarra toimitetaan elo-/syyskuun aikana. Syksyisin tarrapostituksissa on ruuhkaa, joten ethän hätäännyt, mikäli et saa tarraa ensimmäisten joukossa.

Jos osoitetietosi ovat muuttuneet, ilmoitathan meille uuden osoitteen, jotta lukuvuositarra postitetaan oikeaan osoitteeseen!

Mihin kohtaan lukuvuositarra liimataan?

Lukuvuositarra liimataan opiskelijakorttiin kasvokuvan ja kortin alareunan väliin, kohdan “LUKUVUOSI” päälle. Tarkemmat ohjeet löydät lukuvuositarran mukana lähetetystä kirjeestä.

Kadotin lukuvuositarran, mitä teen?

Jos osoitteesi on muuttunut, postita korttisi alla olevaan osoitteeseen, niin liimaamme uuden tarran korttiin toimistollamme. Laita mukaan palautuskirjekuori, johon on valmiiksi kirjoitettu osoitetietosi ja liimattu postimerkki. Ilman palautuskuorta lähetetyistä korteista joudumme veloittamaan viiden euron postituskustannusten verran. Halutessasi voit myös hakea uuden tarran toimistoltamme.

Postitusosoite:
Suomen Lukiolaisten Liitto ry / Jäsenpalvelu
Töölönkatu 35 B
00260 Helsinki

Jos osoitteesi ei ole muuttunut, ota yhteys jäsenpalveluumme. Asian käsittelyä nopeuttaa, jos voit lähettää meille sähköpostitse kuitin maksusta. Kuvakaappaus verkkopankista käy hyvin.