Lukuvuositarra

Milloin saan korttiini uuden lukuvuositarran?

Lukuvuositarrat postitetaan automaattisesti kaikille jäsenmaksulaskun maksaneille. Toimitusaika on 2-3 viikkoa maksamisesta. Jos olet maksanut jäsenmaksun, mutta et ole saanut lukuvuositarraa, laita meille viestiä osoitteeseen toimisto@lukio.fi.

Lukuvuoden 2020-2021 lukuvuositarrojen postitus aloitetaan elokuun alussa. Tarra toimitetaan heille, jotka ovat maksaneet jäsenlaskun kyseiselle lukuvuodelle.

Jos osoitetietosi ovat muuttuneet, ilmoitathan meille uuden osoitteen, jotta lukuvuositarra postitetaan oikeaan osoitteeseen!

Mihin kohtaan lukuvuositarra liimataan?

Lukuvuositarra liimataan opiskelijakorttiin kasvokuvan ja kortin alareunan väliin, kohdan “LUKUVUOSI” päälle. Tarkemmat ohjeet löydät lukuvuositarran mukana lähetetystä kirjeestä.

Kadotin lukuvuositarran, mitä teen?

Jos osoitteesi on muuttunut, postita korttisi alla olevaan osoitteeseen, niin liimaamme uuden tarran korttiin toimistollamme. Laita mukaan palautuskirjekuori, johon on valmiiksi kirjoitettu osoitetietosi ja liimattu postimerkki. Ilman palautuskuorta lähetetyistä korteista joudumme veloittamaan viiden euron postituskustannusten verran. Halutessasi voit myös hakea uuden tarran toimistoltamme.

Postitusosoite:
Suomen Lukiolaisten Liitto ry / Jäsenpalvelu
Töölönkatu 35 B
00260 Helsinki

Jos osoitteesi ei ole muuttunut, ota yhteys jäsenpalveluumme. Asian käsittelyä nopeuttaa, jos voit lähettää meille sähköpostitse kuitin maksusta. Kuvakaappaus verkkopankista käy hyvin.