Frank App – digitaalinen opiskelijakortti

Mikä on digitaalinen opiskelijakortti ja miten otan sen käyttöön?

Digitaalinen opiskelijakortti on puhelimessa toimiva opiskelijakortti eli todistus voimassaolevasta opiskelijastatuksesta. Sovelluksesta löydät myös kattavan listan opiskelijakortilla saatavista eduista! Digikortti ajaa saman asia kuin fyysinen opiskelijakortti.

Digikortti toimii Frank App -sovelluksessa, joka ladataan puhelimeen sovelluskaupasta. Ensimmäisellä käyttökerralla palveluun tulee rekisteröityä luomalla tunnukset. Emme siis lähetä etukäteen tunnuksia, opiskelijanumeroa tai vastaavaa. Frank App alkaa toimimaan noin 2-5 päivän kuluessa laskun maksamisesta.

Tieto jäsenyyden jatkumisesta ei ole päivittynyt Frank Appiin?

Mikäli olet maksanut lukuvuoden 2023–2024 jäsenmaksun, tieto jäsenyyden jatkumisesta päivittyy Frank Appiin syksyn 2023 aikana.

Olen jäsen, mutta Frank App ei toimi!

Uusien jäsenten tiedot päivittyvät Frankille 2-5 päivän kuluessa liittymismaksun maksamisesta. Tarkistathan ohjeet Frank Appin käyttöönottoon edellisestä kohdasta.

Jos liittymisestä on yli viikko eikä sovellus toimi vieläkään, kannattaa laittaa säköpostia sekä meille toimisto@lukio.fi että suoraan Frankille info@frank.fi.

Jos olet aiemmin käyttänyt Frank Appia mutta sovellus ei enää toimi, tarkista, että olet maksanut lukuvuoden 2023-2024 jäsenmaksun. Päivitä myös sovellus uusimpaan versioon. Jos app ei sittenkään toimi, laita viestiä toimisto@lukio.fi ja info@frank.fi, niin tarkistamme, mistä ongelma johtuu!

Olen unohtanut salasanani Frank Appiin, miten saan uuden?

Jos olet unohtanut salasanasi, voit olla yhteydessä Frankin asiakaspalveluun sähköpostilla: info@frank.fi.