Frank app

Mikä on digitaalinen opiskelijakortti ja miten otan sen käyttöön?

Digitaalinen opiskelijakortti on todistus voimassaolevasta opiskelijastatuksesta. Digikortti toimii Frank app -sovelluksessa, joka ladataan puhelimeen. Ensimmäisellä käyttökerralla palveluun tulee rekisteröityä luomalla tunnukset. Korttia ladattaessa lukiolaiset valitsevat oppilaitokseksi kohdan Lukio (Lukiolaisten Liitto).

Digitaalisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten henkilötunnuksesi tulee löytyä rekisteristämme. Jos olet liittynyt ennen lokakuuta 2016, tulee sinun tallentaa henkilötunnuksesi rekisteriimme täällä. Ilman suomalaista henkilötunnusta appia ei valitettavasti voi käyttää.

Olen jäsen, mutta Frank app ei toimi!

Huom. kesä-heinäkuun aikana liittyneet saavat appin käyttöönsä 1.8. alkaen!

Muulloin kuin kesällä liittyneiden tiedot päivittyvät Frankille muutaman päivän kuluessa liittymismaksun maksamisesta. Tarkistathan ohjeet Frank appin käyttöönotosta edellisestä kohdasta.

Jos liittymisestä yli neljä päivää eikä appi toimi vieläkään, liittymisen yhteydessä ei todennäköisesti ole hyväksytty tietojen vientiä Lukiolaisilta Frankille. Tiedot viedään opiskelijarekisteri Jollan kautta. Voit hyväksyä tietojen viennin lähettämällä viestin “HYVÄKSYN” osoitteeseen toimisto@lukio.fi. Laitathan mukaan yhteystietosi.

Jos olet aiemmin käyttänyt Frank appia mutta sovellus ei enää toimi, tarkista, että olet maksanut lukuvuoden 2018-2019 jäsenmaksun. Päivitä myös sovellus uusimpaan versioon. Jos app ei sittenkään toimi, laita viestiä toimisto@lukio.fi ja info@frank.fi, niin tarkistamme, mistä ongelma johtuu!