Frank app

Mikä on digitaalinen opiskelijakortti ja miten otan sen käyttöön?

Digitaalinen opiskelijakortti on todistus voimassaolevasta opiskelijastatuksesta. Digikortti toimii Frank app -sovelluksessa, joka ladataan puhelimeen. Ensimmäisellä käyttökerralla palveluun tulee rekisteröityä luomalla tunnukset. Korttia ladattaessa lukiolaiset valitsevat oppilaitokseksi kohdan Lukio (Lukiolaisten Liitto). Opiskelijanumero-kentän voi rekisteröityessä jättää tyhjäksi.

Digitaalisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten henkilötunnuksesi tulee löytyä rekisteristämme. Jos olet liittynyt ennen lokakuuta 2016, tulee sinun tallentaa henkilötunnuksesi rekisteriimme täällä. Ilman suomalaista henkilötunnusta digikorttia ei valitettavasti voi käyttää.

Olen jäsen, mutta Frank App ei toimi!

Uusien jäsenten tiedot päivittyvät Frankille 2-7 päivän kuluessa liittymismaksun maksamisesta. Tarkistathan ohjeet Frank Appin käyttöönottoon edellisestä kohdasta.

Jos liittymisestä on yli viikko eikä sovellus toimi vieläkään, kannattaa laittaa viestiä sekä meille toimisto@lukio.fi että suoraan Frankille info@frank.fi.

Jos olet aiemmin käyttänyt Frank Appia mutta sovellus ei enää toimi, tarkista, että olet maksanut lukuvuoden 2019-2020 jäsenmaksun. Päivitä myös sovellus uusimpaan versioon. Jos app ei sittenkään toimi, laita viestiä toimisto@lukio.fi ja info@frank.fi, niin tarkistamme, mistä ongelma johtuu!