Frank App – digitaalinen opiskelijakortti

Mikä on digitaalinen opiskelijakortti ja miten otan sen käyttöön?

Digitaalinen opiskelijakortti on todistus voimassaolevasta opiskelijastatuksesta. Sovelluksesta löydät myös kattavan listan opiskelijakortilla saatavista eduista!

Digikortti toimii Frank App -sovelluksessa, joka ladataan puhelimeen sovelluskaupasta. Ensimmäisellä käyttökerralla palveluun tulee rekisteröityä luomalla tunnukset ja omat henkilötiedot. Emme siis lähetä etukäteen tunnuksia, opiskelijanumeroa tai vastaavaa.

Olen jäsen, mutta Frank App ei toimi!

Uusien jäsenten tiedot päivittyvät Frankille 2-5 päivän kuluessa liittymismaksun maksamisesta. Tarkistathan ohjeet Frank Appin käyttöönottoon edellisestä kohdasta.

Jos liittymisestä on yli viikko eikä sovellus toimi vieläkään, kannattaa laittaa säköpostia sekä meille toimisto@lukio.fi että suoraan Frankille info@frank.fi.

Digitaalisen opiskelijakortin käyttöönottoa varten henkilötunnuksesi tulee löytyä rekisteristämme. Jos henkilötunnus puuttuu, voit täyttää sen täällä.

Jos olet aiemmin käyttänyt Frank Appia mutta sovellus ei enää toimi, tarkista, että olet maksanut lukuvuoden 2019-2020 jäsenmaksun. Päivitä myös sovellus uusimpaan versioon. Jos app ei sittenkään toimi, laita viestiä toimisto@lukio.fi ja info@frank.fi, niin tarkistamme, mistä ongelma johtuu!

Olen unohtanut salasanani Frank Appiin, miten saan uuden?

Jos olet unohtanut salasanasi, voit olla yhteydessä Frankin asiakaspalveluun sähköpostilla: info@frank.fi.