Frank App – digitaalinen opiskelijakortti

Mikä on digitaalinen opiskelijakortti ja miten otan sen käyttöön?

Digitaalinen opiskelijakortti on todistus voimassaolevasta opiskelijastatuksesta. Sovelluksesta löydät myös kattavan listan opiskelijakortilla saatavista eduista!

Digikortti toimii Frank App -sovelluksessa, joka ladataan puhelimeen sovelluskaupasta. Ensimmäisellä käyttökerralla palveluun tulee rekisteröityä luomalla tunnukset ja omat henkilötiedot. Emme siis lähetä etukäteen tunnuksia, opiskelijanumeroa tai vastaavaa. Frank App alkaa toimimaan noin 2-5 päivän kuluessa laskun maksamisesta.

Olen jäsen, mutta Frank App ei toimi!

Uusien jäsenten tiedot päivittyvät Frankille 2-5 päivän kuluessa liittymismaksun maksamisesta. Tarkistathan ohjeet Frank Appin käyttöönottoon edellisestä kohdasta.

Jos liittymisestä on yli viikko eikä sovellus toimi vieläkään, kannattaa laittaa säköpostia sekä meille toimisto@lukio.fi että suoraan Frankille info@frank.fi.

Jos olet aiemmin käyttänyt Frank Appia mutta sovellus ei enää toimi, tarkista, että olet maksanut lukuvuoden 2020-2021 jäsenmaksun. Päivitä myös sovellus uusimpaan versioon. Jos app ei sittenkään toimi, laita viestiä toimisto@lukio.fi ja info@frank.fi, niin tarkistamme, mistä ongelma johtuu!

Olen unohtanut salasanani Frank Appiin, miten saan uuden?

Jos olet unohtanut salasanasi, voit olla yhteydessä Frankin asiakaspalveluun sähköpostilla: info@frank.fi.