Laskuasiat

Olen liittynyt jäseneksi, mutta en ole saanut laskua.

Lähetä meille viestiä osoitteeseen toimisto@lukio.fi, niin lähetämme sinulle uuden laskun! Muista laittaa mukaan yhteystietosi.

Laskullani on väärää tietoa, mitä teen?

Lähetä meille sähköpostia, niin korjaamme virheen. Maksa lasku vasta, kun olet saanut meiltä kuittauksen tietojen päivittämisestä.

En ole saanut jäsenmaksulaskua, mitä teen?

Vuosittaiset jäsenmaksulaskut lähetetään kesäkuun puolessa välissä. Lasku saattaa mennä roskapostikansioon. Voit pyytää uuden laskun jäsenpalvelustamme laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@lukio.fi tai laittamalla viestiä chatissa (tiistaisin 12-16). Ilmoitathan viestissäsi nimesi sekä opiskelijakorttisi PAS-numeron tai syntymäaikasi. Huomaathan, että jos lukio-opintosi jatkuvat neljännelle vuodelle, emme ole enää lähettäneet automaattisesti uutta laskua.

Voiko jäsenmaksulaskun/muistutuslaskun maksaa eräpäivän jälkeen?

Jäsenmaksulaskun voi maksaa myös eräpäivän jälkeen. Eräpäivän ylittämisestä ei veloiteta lisämaksua. Käytäthän laskulla näkyvää viitenumeroa.

Onko jäsenmaksulasku pakko maksaa?

Jos et halua jatkaa jäsenyyttäsi Lukiolaisissa, lähetä meille osoitteeseen toimisto@lukio.fi seuraavat tiedot:

  • Etunimi ja sukunimi:
  • Syntymäaika:
  • Miksi et halua jatkaa jäsenyyttäsi (vapaaehtoinen):

Miksi laskullani on paperilaskulisä?

Veloitamme paperisen laskun lähettämisestä 2,90€ arvoisen laskutuslisän. Pyrimme erityisesti ympäristösyistä siirtymään yhä enemmän sähköiseen laskutukseen. Voit muuttaa laskutustavan lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen toimisto@lukio.fi.