Pirkanmaan Lukiolaiset

Pirkanmaan Lukiolaiset valvoo lukiolaisten etuja Pirkanmaan alueella sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Piirin toiminnasta vastaa piirihallitus yhdessä aktiivien kanssa, joihin sinäkin voit liittyä!

Piirihallitus

1
Hertta Hongisto

Puheenjohtaja

Puh: 040 966 3375

sähköposti: hertta.hongisto(at)gmail.com

Moikka! Oon Hertta Hongisto, Pirkanmaan lukiolaisten puheenjohtaja. Asun Punkalaitumella, mutta opiskelen Vammalan lukiossa yliabina. Olen 19 vuotias ja valmistun lukiosta nyt talvella 2023! Vapaa-ajallani hengailen kotona ja käyn lenkeillä. Pidän autoilusta ja Pepsi Maxista

Vastuulukiot: Kangasalan lukio, Punkalaitumen lukio ja Väinö Linnan lukio.

2
Ekaterina Kochetkova

Varapuheenjohtaja

Puh: 044 235 6158

sähköposti: kkochetkova5(at)gmail.com

Pihan esittely (4)
Meeri Jokela

Edunvalvontavastaava

sähköposti: jokela.meeri(at)gmail.com

4
Eetu Hukkanen

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 161 4383

sähköposti: eetu.o.hukkanen(at)gmail.com

3
Miila Mattila

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 041 759 1351

sähköposti: mattilamiila13(at)gmail.com

Hei, oon Miila Mattila ja toimin tänä vuonna Pirkanmaan lukiolaisten opiskelijakuntavastaavana. Oon 18-vuotias abi Kalevan lukion musalinjalta ja asustelen nykyisin Nokialla. Mun hommiin kuuluu opk-kirjeiden kirjoittaminen, vastuulukiotoiminnan koordinointi ja opk-tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen.

Vastuulukiot: Hatanpään lukio ja Vammalan lukio.

9
Frida Pentikäinen

Viestintävastaava

sähköposti: eleonoora.pentikainen(at)gmail.com

Hellou! Mä oon Frida Pentikäinen, 16-vuotias tamperelainen ja toimin tosiaan meidän piirin viestintävastaavana. Mun hommiin kuuluu mm. piiriin sosiaalisten medioiden ylläpitoo, piirin ja liiton tapahtumien markkinointia sekä sometempausten ideointia. 

Vastuulukiot: Tammerkosken lukio, Tampereen lyseon lukio ja Karkun evankelinen opisto.

8
Salla Forssell

Yritysyhteistyövastaava

sähköposti: salla.forssell(at)kalevanlukio.com

Moikka! Mun nimi on Salla Forssell ja toimin meidän piirihallituksen yritysyhteistyövastaavana💚Yy-vastaavana pääset järjestämään bileyhteistöitä, erilaisia arvontoja ja opiskelija-alennuksia Pirkanmaalla.

Vastuulukiot: Nokian lukio ja Ylöjärven lukio.

6
Eemi Jaakola

Jäsenhankintavastaava

sähköposti: eemijaakola(at)gmail.com

7
Olivia Rustari

Jäsenhankintavastaava

sähköposti: olivia.rustari(at)lh.parkano.fi

10
Evie Syreeni

Hallinto, tapahtuma- ja hyvinvointivastaava

sähköposti: evie.syreeni(at)gmail.com

Moikkuu! Meikämandariini on Evie Syreeni, oon 18-vuotias ja oon abiturientti Tammerkosekn lukiossa. Tomin Pirkanmaan piirin hallinto-, hyvinvointi- ja tapahtumavastaavana. Meikä hoitaa meidän piirin tapahtumat, hallinnolliset asiat kuten taloushommat ja sihteröinnin ja lisäks mun vastuulle kuuluu kaikkien Pirkanmaan lukiolaisten hyvinvointi. Käytännössä siis ideoin tapoja parantaa Pirkanmaan alueen lukiolaisten hyvinvointia esimerkiksi tapahtumien ja erilaisten tempausten avulla.

Vastuulukiot: Kalevan lukio, Pälkäneen lukio ja Tampereen yhteiskoulun lukio.

11
Henna Vuotari

Piirikummi, liittohallituksen jäsen

sähköposti: henna.vuotari@lukio.fi

Moikka! Mie oon Henna ja toimin Pirkanmaan lukiolaisten piirikummina. Mun tehtäviin kuuluu toimia linkkinä piirin ja liittohallituksen välillä, sekä toimia auttavana kätenä piirin puheenjohtajistolle ja hallitukselle — oli tilanne mikä tahansa. Tykkään jutella ja jeesiä, joten muhun voi ottaa yhteyttä minkä tahansa asian tiimoilta! <3

WhatsApp Image 2023-09-03 at 17.06.24
Pippe ja Patu

Piirimaskotit

TULE MUKAAN

Kaikki alueen lukiolaiset ovat tervetulleita mukaan ja voivat osallistua kaikille tapahtumille. Jokaiselle on varmasti tarjolla mielekästä tekemistä omien aikataulujen puitteissa! Toiminnan parasta antia ovat koulutus ja uudet kaverit, joita huomaat pian löytyvän ympäri Suomea.