Pirkanmaan Lukiolaiset

Pirkanmaan Lukiolaiset valvoo lukiolaisten etuja Pirkanmaan alueella sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Piirin toiminnasta vastaa piirihallitus yhdessä aktiivien kanssa, joihin sinäkin voit liittyä!

Piirihallitus

IMG_2851 (1)
Ada Mustonen

Puh: 044 330 4410

S-posti:

Hei vain! Oon Ada, Pirkanmaan lukiolaisten puheenjohtaja ja käyn Tampereella lukion 3. vuotta. Tykkään musisoida, maalata, syödä hyvää ruokaa ja ottaa rennosti Netflixin äärellä. Toivottavasti nähdään tapahtumilla! Saa tulla aina nykäsemään hihasta ja olla yhteyksissä ❤️

Vastuulukiot: Tampereen normaalikoulu / lukio ja Väinö Linnan lukio

hertta
Hertta Hongisto

Varapuheenjohtaja

Puh: 040 966 3375

S-posti:

Moikka! Oon Hertta, meidän varapuheenjohtaja! Ihmisenä oon tosi lämmin ja sosiaalinen, tuun kaikkien kans juttuun! Tykkään autoilusta ja ”kylillä pyörimisestä”, ehdottomia lemppareita automiitit ja vilkkaat ehtoot. Ei mua turhaan nimetty amisvastaavaks piiritoimikunnassa!

Vastuulukiot: Ikaalisten yhteiskoulun lukio, Kangasalan lukio ja Pirkkalan yhteislukio

Oona Halonen

Hallintovastaava

S-posti:

Mun nimi on Oona ja olen vuoden 2022 piirihallituksen hallintovastaava. Käyn Oriveden lukiota ja arkeeni kuuluu urheilua, koulutöitä ja kavereiden näkemistä.

Vastuulukiot: Hatanpään lukio ja Tampereen lyseon lukio

aleksi
Aleksi Peltosaari

Edunvalvontavastaava

Puh: 040 480 7580

S-posti:

Moro! Olen Aleksi Peltosaari. Olen 17-vuotias ja opiskelen Norssin lukiossa toista vuotta. Vähäinen vapaa-aikani menee tietokoneella pelaamiseen ja luonnossa liikkumiseen. Olen luonteeltani avoin ja rehelllinen sekä juttelen mielelläni kaikesta jalkapallosta jääkarhuihin.

Vastuulukiot: Oriveden lukio, Sammon keskuslukio ja Tampereen Rudolf Steiner -koulu

Meeri
Meeri Jokela

Edunvalvontavastaava

S-posti:

Moi!! Oon Meeri Jokela, 17v opiskelija Kalevan lukiosta. Tykkään kissoista, kirjoista ja kahvista <3 Harrastuksiin kuuluu musa & tietokoneella leikkiminen. Vastulukiot: Mäntän lukio ja Ruoveden Yhteiskoulun lukio

katja
Ekaterina Kochetkova

Opiskelijakuntavastaava

Vastuulukiot: Pälkäneen lukio, Tampereen klassillinen lukio ja Ylöjärven lukio

matiasss
Matias Kalliokoski

Viestintävastaava

Puh: 040 147 8408

S-posti:

Moi. Mä oon Matias Kalliokoski ja käyn Tampereen klassillista lukiota. Oon tänä vuonna ekaa kertaa piirihallituksessa ja toimin meidän viestintävastaavana. Vapaa-ajalla yleensä pelailen tai vietän aikaa kaverien kanssa.

Vastuulukiot: Punkalaitumen lukio ja Lempäälän lukio

nuutnuut
Nuutti Kujansuu

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 050 320 2304

S-posti:

Heippistä! Oon Nuutti Kujansuu, opiskelija Tampereen klassillisesta lukiosta. Vastuualueeni on yritysyhteistyö. Olen reipas yhdistysaktiivi, jonka sydäntä lähellä on politiikka sekä tulevaisuus vaikuttamisen parissa. Halataan kun tavataan <3 Vastuulukiot: Karkun evankelinen opisto, Nokian lukio ja Tampereen teknillinen lukio

kaisu
Kaisu Laine

Jäsenhankintavastaava

Puh: 044 550 4767

S-posti:

Mä oon Kaisu Laine, ja opiskelen Tampereen klassillisessa lukiossa. Muutin yksin Tampereelle viime syksynä, mutta kotoisin oon Toijalasta. Vapaa-ajalla soitan huilua musiikkiopistossa ja vietän paljon aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Vastuulukiot: Akaan lukio, Kalevan lukio ja Vammalan lukio

linda
Linda Enroth

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 345 0495

S-posti:

Moikka! Mä oon Linda ja toimin tänä vuonna Pirkanmaan lukiolaisten piirihallituksessa toisena jäsenhankintavastaavana. Asustelen Sastamalassa pienen Nasu-kissani kanssa ja käyn Vammalan lukiota toista vuotta. Vapaa-ajalla vietän aikaa kavereiden kanssa kylällä, urheilen tai makoilen sängyssä hyviä sarjoja kuluttaen.

Vastuulukiot: F.E. Sillanpään lukio, Tammerkosken lukio ja Valkeakosken tietotien lukio

aada
Aada Aho

Tapahtuma- ja edunvalvontavastaava

Vastuulukiot: Parkanon lukio ja Tampereen yhteiskoulun lukio

Akseli
Akseli Köngas

Piirikummi

Moikkelista! Olen Akseli ja toimin tän vuoden Pirkanmaan Lukiolaisten piirikummina. Opiskelen Oulun Lyseon lukiossa ja vapaa-ajalla urheilen, sekä kavereiden kanssa hengailen. Piirikummina toimin yhteytenä piirin ja keskusliiton välillä, joten jos herää kysymyksiä Lukiolaisten valtakunnallisista jutuista, niin muhun kantsii olla yhteydessä!

TULE MUKAAN

Kaikki alueen lukiolaiset ovat tervetulleita mukaan ja voivat osallistua kaikille tapahtumille. Jokaiselle on varmasti tarjolla mielekästä tekemistä omien aikataulujen puitteissa! Toiminnan parasta antia ovat koulutus ja uudet kaverit, joita huomaat pian löytyvän ympäri Suomea.