Uudenmaan Lukiolaiset

Uudenmaan Lukiolaiset taistelee lukiolaisten etujen puolesta Uudellamaalla. Uudenmaan Lukiolaiset hurmaa periksiantamattomuudellaan, ahkeralla työllä sekä hyvällä pössiksellä ja pöhinällä! Järjestämme alueellamme kattavasti tapahtumia, esimerkiksi opiskelijakuntatapahtumia sekä saunailtoja! Uudenmaan Lukiolaiset on liiton isoin ja massiiviisin piiri, joka kattaa alueen Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan saakka.

Toimintaa tekevät piirihallitus sekä aktiivit, jotka ovat kaikki Uudenmaan lukiolaisia.

Piirihallitus

WhatsApp Image 2023-01-22 at 22.50.20
Eemeli Hintsanen

Puh: +358 44 383 4466

S-posti:

Moiii, oon Uudenmaan piirin puheenjohtaja, joka meinaa sitä että johdan puhetta piirihallituksen kokouksissa ja oon mukana kaikkialla hallituksen toiminnassa. Koordinoin sen toimintaa ja toimin tiivissä yhteistyössä Samulin kanssa.

Samuli Tiainen

Varapuheenjohtaja

Puh: +358 45 898 3344

Oskari Annanolli

Edunvalvontavastaava

Nooa Lindfors

Edunvalvontavastaava

IMG-20230123-WA0014
Katariina Korkee

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: +358 44 011 1900

Heippa!

Oon Katariina ja oon piirihallituksessa hyvinvointi- ja tapahtumavastaava. Mun tehtäviin kuuluu hyvinvoinnin edistäminen Uudenmaan lukioissa sekä tapahtumien ideointi ja niiden järjestäminen. Muhun voi ottaa yhteyttä jos vaikka kaipaa uusia tapahtumakonsepteja omalle lukiolle tai oman lukion hyvinvointi mietityttää. Mulle saa myös tulla kertomaan huikeita tapahtumaideoita, joita UMP voisi toteuttaa! Saa tulla juttelemaan ihan kaikesta muustakin kivasta (tai laittaa vaikka meemejä) <3

IMG-20230122-WA0005
Aada Ahl

Hallintovastaava

IMG-20230122-WA0006
Jessica Therman

Jäsenhankinta- ja opiskelijakuntavastaava

Puh: +358 40 931 6704

S-posti:

Moi! Oon Jessica Therman ja mun vastuualueet hallituksessa on OPK (opiskelijakunta) ja jäsenhankinta. Joten muhun voi olla yhteydessä opiskelijakunnan toimintaan ja kehittymiseen liittyvissä asioissa, JANO- ja TUTOR-koulutuksiin liittyvissä jutuissa, koulukäynneistä ja jäsenyydestä. Viestiä voi pistää pienelläkin kynnyksellä, jos joku mietityttää!

IMG-20230123-WA0008
Pauliina Könnilä

Opiskelijakuntavastaava

Puh: +358 44 976 0387

S-posti:

Moikka! <3 Oon meidän piirin opiskelijakuntavastaava, eli mun tehtävä on olla just sun lukion viestinviejänä ja -tuojana! OPK-vastaavana kirjottelen OPK-kirjeitä, chattailen OPKH-puheenjohtajien kanssa ja järkkäilen opiskelijakuntatapaamisia, jotta yhteistyö meidän, sekä muiden lukioiden välillä on sujuvaa. Muhun voi ottaa yhteyttä, milloin ja missä asiassa tahansa, niin pohditaan ja jubaillaan yhessä! 🙂

IMG-20230122-WA0012
Milla Lintunen

Jäsenhankintavastaava

Puh: +358 45 210 0006

S-posti:

Moikka! Mä oon Milla ja oon 16-vuotias. Muhun voi ottaa yhteyttä jäsenhankintaan liittyvissä asioissa. Eli jos on ongelmana saada Lukiolaisten Liittoon jäseniä, ota muhun yhteyttä!

Picsart_23-01-06_21-24-53-144
Saara Ansala

Viestintävastaava

Puh: +358 44 3190604

S-posti:

Heipsun! Oon Saara, 18-vuotias ja meidän piirin toinen viestintävastaava. Mun vastuuseen kuuluu piirin sosiaalisen median kanavien hallinta, kuvien muokkaaminen ja piirin sekä liiton tapahtumien markkinointi. Viestin myös siitä, mitä muilla vastuualueilla piirissä tapahtuu, jotta lukiolaiset tietävät, kuinka monipuolista toiminta on <3

Julius Laakkonen

Viestintävastaava

Alli Ernst

Yritysyhteistyövastaava

Alex Chirca

Yritysyhteistyövastaava

IMG-20230126-WA0023
Iina-Lotta Kuisma

Piirikummi, liittohallitus

Moikka!

Oon Iina ja toimin tänä vuonna Uudenmaan lukiolaisten piirikummina. Piirikummin hommaa mulla on piirin tukeminen ja piirin puheenjohtajiston auttaminen täpärissä tilanteissa. Toimin lisäksi näppäränä välikätenä piirin ja liittohallituksen välillä!

Kuitenkin, mun päällimmäinen työ piirissä on olla kiva kaveri ja tyyppi, jonka kanssa viettää aikaa sekä jutella mistä tahansa asiasta maan ja taivaan välillä!

Iina <3 UMP

TULE MUKAAN

Me huolehdimme Uudenmaan alueen edunvalvonnasta, opiskelijakuntatoiminnasta, jäseneduista ja bileistä - siis kaikenlaisesta, mikä liittyy lukiolaisten elämään Uudenmaan alueella. Tähän kaikkeen tarvitsemme tietenkin aktiivisia lukiolaisia. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumillemme ja kokouksiin, lähde siis epäröimättä tutustumaan rakkaan maakuntasi muihin lukiolaisiin! Toiminnassa ei vain opi paljon uusia taitoja muun muassa organisoinnista, viestinnästä ja vaikuttamisesta vaan saat kaupan päälle myös kasan uusia tuttuja ympäri Suomea.

SEURAA INSTAGRAMISSA