Uudenmaan Lukiolaiset

Uudenmaan Lukiolaiset taistelee lukiolaisten etujen puolesta Uudellamaalla. Uudenmaan Lukiolaiset hurmaa periksiantamattomuudellaan, ahkeralla työllä sekä hyvällä pössiksellä ja pöhinällä! Järjestämme alueellamme kattavasti tapahtumia, esimerkiksi opiskelijakuntatapahtumia sekä saunailtoja! Uudenmaan Lukiolaiset on liiton isoin ja massiiviisin piiri, joka kattaa alueen Hangosta Hyvinkään kautta Loviisaan saakka.

Toimintaa tekevät piirihallitus sekä aktiivit, jotka ovat kaikki Uudenmaan lukiolaisia.

Piirihallitus

Alli Ernst
Alli Ernst

Puheenjohtaja

Puh: +358 44 953 4280
Sähköposti: uudenmaan.lukiolaiset(at)lukio.fi

Hellurei!
Oon Alli, 19-vuotias kirkkonummelainen, ja valmistuin 2023 joulukuussa Tapiolan lukiosta. Toimin tänä vuonna Uudenmaan lukiolaisten puheenjohtajana: käytännössä siis puheenjohdan piirihallituksen kokouksissa ja koordinoin piirin toimintaa yhdessä oikean käteni Saaran kanssa. Näiden lisäksi vastaan yleisesti piirin hallinnollisista asioista ja huolehdin hallituslaisten sekä piirin muiden toimijoiden hyvinvoinnista. Järjestöpöhinän lomassa soitan vapaa-ajallani pianoa ja harrastan laulamista sekä yksin että kuorossa.

Vastuulukiot: Tapiolan lukio, Matinkylän lukio ja Espoon Steinerkoulun lukio

Saara Ansala
Saara Ansala

Varapuheenjohtaja

Puh: +358 44 319 0604
Sähköposti: uudenmaan.lukiolaiset(at)lukio.fi

Moikku!
Oon Saara ja Uudenmaan Lukiolaisten varapuheenjohtaja. Valmistuin Mäntsälän lukiosta keväällä 2023 ja oon siis 19-vuotias. Varapuheenjohtajana koordinoin ja suunnittelen piirihallituksen toimintaa yhdessä puheenjohtaja Allin kanssa. Toimin tukena ja auttavana kätenä myös hallituslaisille ja muille piirin toimijoille. Piiritoiminnan lisäksi harrastuksiini kuuluu tanssi, kirjojen lukeminen sekä eri artistien keikoilla käyminen.

Vastuulukiot: Linnankosken lukio, Lumon lukio ja Sipoon lukio

Sami Ollinmäki
Sami Ollinmäki

Hallinto- ja tietoturvavastaava

Puh. +358 41 365 1365
Sähköposti: ump.sami(at)ollinmäki.com

Heipsulivei!
Oon Sami Järvenpään lukiosta, syntynyt 2006. Toimin tällä kaudella piirihallituksen hallintovastaavana, eli pyörittelen yhdessä puheenjohtajiston kanssa näitä yhdistyksen perusjuttuja: asiakirjoja, pöytäkirjoja, sihteröintiä ja taloutta. Muhun saa vapaasti ottaa yhteyttä sähköpostitse jos herää jotain kysyttävää, vastailen niihin sitten kun muilta kiireiltäni ehdin ∶)

Mun vastuulukioihin tosiaankin kuuluu Keravan lukio, Viherlaakson lukio ja Tuusulan lukion Jokelan toimipiste.

Jenna Pienkuukka
Jenna Pienkuukka

Edunvalvontavastaava

Sähköposti: jenna.pienkuukka(at)gmail.com

Heips!
Mä oon Jenna, oon 18-vuotias ja opiskelen Keravan lukiossa. Mä oon toinen meidän edunvalvojista, eli mun hommia on mm. kirjoitella mielipidekirjoituksia, tavata kansanedustajia ja yleisesti valvoa, että Uudenmaan alueen lukioissa opiskelijoiden etu toteutuu. Muhun voi olla yhteydessä ihan matalalla kynnyksellä mikäli teidän lukiossa on jotain ongelmia tai jos vaikuttaa, ettei opiskelijoiden mielipiteitä oteta huomioon päätöksenteossa <3

Mun vastuulukioita ovat Järvenpään lukio, Rajamäen lukio, Tuusulan lukion Hyrylän toimipiste ja Vantaan seudun Steinerkoulun Kouluyhdistys R.Y. ∶)

Venla Patinen
Venla Patinen

Edunvalvontavastaava

Puh: +358 44 987 3183
Sähköposti: vpatinen(at)gmail.com

Heippa tyypit!
Nimi on Venla Patinen ja ikää on 16 vuotta. Tulen Lohjan Yhteislyseon lukiosta. Vastuualueena on edunvalvonta, johon kuuluu esimerkiksi päättäjien tapaamista, mielipidekirjoitusten kirjoittamista ja lukiolaisten auttamista, jos tulee jokin hankala tilanne vaikkapa omassa opiskelijakunnassa.

Vastuulukioina on Vihdin lukio, Karjaan lukio sekä Leppävaaran lukio.

Jon Kölhi
Jon Kölhi

Opiskelijakuntavastaava

Puh: +358 45 699 3669
Sähköposti: jon.kolhi(at)gmail.com

Heipsu!
Oon Jon ja toimin tänä vuonna Uudenmaan lukiolaisten toisena opiskelijakuntavastaavana Sannin kanssa. Tuun Sipoon lukiosta ja oon 17-vuotias. OPK-vastaavana oon tavoitettavissa opiskelijakuntaan liittyvissä asioissa, kuten JANO- ja TUTOR koulutuksiin liittyen, sekä opiskelijakunta tapahtumista.

Vastuulukioihini kuuluu Mäntsälän lukio, Tuusulan lukion Kellokosken toimipiste ja Sotungin lukio.

Sanni Ranta
Sanni Ranta

Opiskelijakunta- ja jäsenhankintavastaava

Puh: +358 45 182 5225
Sähköposti: rantasanni(at)gmail.com

Heipsan!
Oon Sanni, 18v ja opiskelen toista vuotta Espoonlahden lukiossa. Toimin piirihallituksessa opiskelijakunta- ja jäsenhankintavastaavana. Mun tehtävä OPK-vastaavana on toimia piirin lukioiden ja liiton välisenä viestin välittäjänä ja jäsenhankintavastaavana koitan saada liitolle lisää jäseniä esim. järjestämällä esittelytilaisuuksia.

Mun vastuulukiot on Otaniemen lukio, Haukilahden lukio ja Kuninkaantien lukio eli pidän yhteyttä näihin lukioihin ja kyselen niiden kuulumisia<3

Claudia Änkilä

Jäsenhankintavastaava

Julius Laakkonen
Julius Laakkonen

Yritysyhteistyövastaava

Amanda Kokko
Amanda Kokko

Yritysyhteistyövastaava

Sähköposti: amanda.kokko(at)edu.jarvenpaa.fi

Moikka!
Olen Amanda Järvenpään lukiosta, ja toimin piirihallituksessa toisena yritysyhteistyövastaavana. Yritysyhteistyövastaavana, tutummin YYV:nä, koordinoin muun muassa paikallisetujen keräämistä. Paikallisetuja hankkimalla pyrimme tarjoamaan Uudenmaan lukiolaisille heitä kiinnostavia etuja. Lisäksi YYV hoitaa esimerkiksi baariyhteistyötä tehdessä sopimukset kuntoon.

YYV:n tehtävien lisäksi pidän yhteyttä kolmeen vastuulukioon, jotka ovat Hyvinkään lukio, Askolan lukio sekä Loviisan lukio.

Arttu Mattila
Arttu Mattila

Viestintävastaava

Puh: +358 44 219 9000
Sähköposti: arttu.o.mattila(at)gmail.com

Heipsan!
Olen Arttu, 18-vuotias kirkkonummelainen Otaniemen lukiosta, ja olen piirihallituksessa toinen viestintävastaavista. Mun osalta viestinnässä on somejen näpertämisen lisäksi esimerkiksi just näiden nettisivujen ylläpitoa. Emman kanssa huolehditaan siitä että mikään hauska ei jää teiltä piiloon! <3

Vastuulukioina mulla on Etelä-Tapiolan lukio, Espoonlahden lukio ja Porkkalan lukio.

Emma Meriheinä
Emma Meriheinä

Viestintä- sekä hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: +358 40 938 2110
Sähköposti: emma.meriheina(at)gmail.com

Moiksuu! <3
Mun nimi on Emma, oon 18-vuotias ja opiskelen kolmatta vuotta Kuninkaantien lukiossa. Toimin tänä vuonna Uudenmaan lukiolaisten hyvinvointi- ja tapahtumavastaavana, sekä toisena viestintävastaana. Mun hommiin kuuluu viestinnän puolelta suurimmalta osalta somejen ylläpitoa ja sinne päivittelyä esim. kokouksista ja tapahtumista. Hyvinvointi- ja tapahtumapuolella taas tapahtumien järjestämistä ja suunnittelemista yhdessä muiden kanssa sekä hyvinvoinnin edistäminen vaikka meditaatiohetkillä esim. kokouksissa ja tapahtumilla.

Mun vastuulukiot on Martinlaakson lukio, Vaskivuoren lukio ja Hankoniemen lukio! <3

Veikka Ormio
Veikka Ormio

Piirikummi, Liittohallitus

Puh: +358 41 714 6868
Sähköposti: veikka.ormio(at)lukio.fi

Moikka!
Oon Veikka ja toimin Uudenmaan Lukiolaisten piirikummina tänä vuonna! Piirikummina vien liittohallituksen sanomaa piirin toimintaan ja piirin asioita liittohallituksen tietoon. Tämän lisäksi toimin piirin puheenjohtajiston tukena sekä avustan kaikessa yllättävässä ja satunnaisessa.

Mua näkee hengailemassa piirin jutuissa, kunhan Vantaalta paikalle pääsen – hihasta saa aina vetäistä, kun tulee mitä tahansa sanottavaa!

Sulo-Niilo
Sulo-Niilo

Piirimaskotti

Hau? Vuh.

TULE MUKAAN

Me huolehdimme Uudenmaan alueen edunvalvonnasta, opiskelijakuntatoiminnasta, jäseneduista ja bileistä - siis kaikenlaisesta, mikä liittyy lukiolaisten elämään Uudenmaan alueella. Tähän kaikkeen tarvitsemme tietenkin aktiivisia lukiolaisia. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumillemme ja kokouksiin, lähde siis epäröimättä tutustumaan rakkaan maakuntasi muihin lukiolaisiin! Toiminnassa ei vain opi paljon uusia taitoja muun muassa organisoinnista, viestinnästä ja vaikuttamisesta vaan saat kaupan päälle myös kasan uusia tuttuja ympäri Suomea.

SEURAA INSTAGRAMISSA