Helsingin Lukiolaiset

Helsingin Lukiolaiset on helsinkiläisten lukiolaisten paikallinen edunvalvonta-, palvelu- ja harrastejärjestö. Helsingin lukiolaiset tapaavat päättäjiä, hankkivat etuja opiskelijoille ja järjestävät kaikenlaisia tapahtumia, joihin sinäkin voit tulla mukaan!

Järjestämme erilaisia tapahtumia kaikenlaisille lukiolaisille muutaman kerran kuukaudessa ja käymme kaikissa Helsingin lukioissa joka syksy. Nähdään tapahtumilla ja myös sunkin koulussa!

Piirihallitus

Jaakko
Jaakko Kemppainen

Puheenjohtaja

Puh: 044 205 3537

S-posti:

Moi! Oon Jaakko ja puheenjohdan tänä vuonna maailman ihaninta piirihallitusta.

Oon kotoisin Kotkan kukoistavasta satamakaupungista, mut nykyään mä elän jokaisen junantuoman unelmaa Helsingin Vaasankadulla. Piiritoiminnan ohella mä käyn töissä ja suoritan lukion vikaa vuotta. Mä poden vähän paineita olla kaikkialla ja koko ajan, jonka takia mua näkee milloin missäkin. Luokittelen ihmiset MBTI-persoonallisuustyyppien mukaan ja mun unelma on tulla aamuihmiseksi. Halataan ku nähään!

Lukas
Lukas Virtala

Varapuheenjohtaja

Puh: 040 809 6969

S-posti:

Moromoro, meitsi on Lukas ja oon niin meidän varapuheenjohtaja, kuin myös piiritoimikunnan puheenjohtaja!

Asioita:

  • Tykkään ruoasta, erityisesti rasvaisesta
  • Kuulun og-kongigängiin
  • Rakastan urheilla, mutta jumaloin penkkiurheilua
  • Oon asunut vuoden Espanjassa
  • Asun Helsingissä, vaikkakin kehä kolmosen ulkopuolella ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Salmiakki ja suolatikut ovat taivaallisia
  • Kofeiinitabletit on heikoille

Tilda
Tilda Lassila

Edunvalvontavastaava

Puh: 044 550 5950

S-posti:

Mun nimi on Tilda ja toimin meidän toisena edunvalvontavastaavista. Mun duuniin kuuluu siis, että teillä lukiolaisilla on parhaat edellytykset opiskeluun ja lukiolaisuuteen Stadissa. Ite käyn Kallion lukiota. Suhtaudun intohimoisesti hömppäromantikkaakirjoihin, suomirokkiin, politiikkanörtteilyyn ja auringonpaisteeseen. Muhun saa ottaa yhteyttä kaikissa edunvalvonnallisissa jutuissa, mitä mieleen tulee.

Joanna
Joanna Lybeck

Edunvalvontavastaava

Puh: 044 341 4646

S-posti:

Moi, olen Joanna, toinen edunvalvontavastaava. Mulle on sanottu monta kertaa et näytän Drew Barrymorelta.

Saska
Saska Kolehmainen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 311 8902

S-posti:

Moikka! Meitsi on Saska ja opiskelen Ressun lukiossa. Oon tänä vuonna toinen Helsingin Lukiolaisten jäsenhankintavastaavista. Me pidetään siis Gabrielin kanssa yhdessä huolta siitä, että mahdollisimman moni helsinkiläinen lukiolainen on Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen!

Vapaa-ajallani harrastan partiota ja soitan kitaraa. Tykkään myös kielten opiskelusta ja kavereiden kanssa hengailusta. Lisäksi olen viivyttelyn ammattilainen: tämänkin tekstin kirjoittamista olen vältellyt jo kuukauden 😛

”Muut sanoo Waterit, meitsi Waterit

Gabriel Koljonen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 041 546 1552

Linnea
Linnea Laulainen

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 045 250 0484

S-posti:

Moikka, oon Linnea ja tänä vuonna toimin piirihallituksessa opiskelijakuntavastaavana! Huolehdin siis yhdessä Emman kanssa, että kaikilla Helsingin lukioiden opiskelijakunnan hallituksilla menee hyvin ja heidän toiminta on timanttista! 

Rakastan auringonlaskuja ja ihmisiä. Mun lempieläin on ehdottomasti siili. Tämän lisäksi oon huono kokoamaan Ikean kalusteita.

Emma
Emma Toikkanen

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 045 331 8051

S-posti:

Mä oon Emma ja oon tänä vuonna toinen opiskelijakuntavastaavista eli esimerkiksi koordinoin vastuulukiotoimintaa ja järjestän opiskelijakuntatapahtumia. Opiskelen Kallion lukiossa ensimmäisellä vuosikurssilla ja tykkään muun muassa musiikista, kissoista ja matkustelemisesta.

Maria
Maria Myyryläinen

Viestintävastaava

Puh: 045 350 6551

S-posti:

Moi! Mä oon Maria, toinen viestintävastaavista. Mä siis hoidan Instagramia ja muita viestintäkanavia. Mä oon toista vuotta Kallion lukiossa ja harrastuksiin kuuluu katon tuijottaminen. Eskarissa mä halusin olla poliisi, mut nykyään tykkään vaan kynttilöistä ja chillailusta.

Toivo
Toivo Vasara

Viestintävastaava

Puh: 044 974 0787

S-posti:

Moikku! Oon Toivo ja toimin tänä vuonna piirin viestintävastaavana. Mun duunia on siis tehdä mahdollisimman kaunis feedi ja postailla storeja esim. meidän tapahtumilta. Rakastan kahvintäyteisiä sunnuntaiaamuja ja vihaan sandaaleja saunassa. Ja ainiin kuulun myös og. Kongi Gängiin.

Niina
Niina Paldanius

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 044 236 3964

S-posti:

Oon Niina ja tämän vuoden tapahtuma- ja hyvinvointivastaava. Vaikka puheessa kuuluu yhä savolainen korostus, on Helsinki valloittanut mun sydämen. Järjestötoiminnan ohella arkeni täyttää hyvä ruoka, mielenkiintoiset ihmsiet ja pitkät päikkärit. Rakastan myös tutustua uusiin ihmisiin. Mut löytää yleensä sieltä missä on pöhinää, järkkään nimittäin tapahtumia yhdessä tapahtumatiimin kanssa. Jos sulla on intoa lähteä ja toteuttamaan toimintaa, pistä viestiä! Nähdään tapahtumilla! <3

Erik
Erik Virranniemi

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 045 130 9513

S-posti:

wannabe bisnäsmiäs oon mä. Kaverini sanoo, että osaan sijoittaa elämäni miinuksille, mutta silti rokkaan aina viimoiseen pilkkuun asti. Käyn myös samaa koulua, mitä Jari Aarnio aikoinaan kävi ennen hänen elämänsä kompastusta. Vastaan tämän kauden aikana piirihallituksen yritysyhteistyöstä, laittakaa meikäläiselle (tarviin seuraa) s.postia, snäppiä, viestiä, puhelua (siis pliis) oon helposti tavoiteltavissa!

Kaarna
Kaarna Rantala

Hallintovastaava

Puh: 040 137 1311

S-posti:

Mun maailmassa on normaalia ja hyvinkin mahdollista kuluttaa aikaa yöllä katsoen Postimies Patea, näpytellen exeliä, puhuen kissalle syvällisiä ja syöden kaurasipsejä. Multa löytyy hyvät vinkin siivoukseen, joten jos sul kaatuu kahvit matolle ni laita viestii!

Anssi
Anssi Moilanen

Piirikummi

Puh: 045 609 1444

S-posti:

Hellurei ja hellät tunteet!

Olen Anssi Moilanen, 18-vuotias abiturientti Kouvolan Yhteislyseosta, ja toimin Helsingin Lukiolaisten piirikummina vuonna 2020. Toisin sanoen; toimin linkkinä Helsingin Lukiolaisten ja Suomen Lukiolaisten Liiton välillä. Rakastan myös larpata helsinkiläistä hipsteri-isää, joka raivotinderöi lihavan kissansa seurassa kuunnellen Maustetyttöjä.

TULE MUKAAN

Olitpa kiinnostunut sitten lukioelämästä snappaamisestä, opiskelijakuntien kouluttamisesta tai seminaarien järjestämisestä, meiltä löytyy sulle varmasti mielenkiintoista tekemistä! Ole yhteydessä tiimin vastuuhenkilöön, jonka yhteystiedot löydät yhteystiedot -sivulta, ja pääset tekemään toimintaa stadilaisille lukiolaisille. Seuraa meitä somessa, niin saat tietoa tulevista tapahtumista. Tervetuloa mukaan!