Järvi-Suomen Lukiolaiset

Järvi-Suomen Lukiolaiset tekee paikallista edunvalvontaa, kouluttaa opiskelijakuntia, käy vierailuilla alueemme lukioissa, järjestää opiskelijakuntakahveja ja paljon muuta! Meillä on myös paljon vapaa-ajan toimintaa, järjestämme mm. aktiiviviikonloppuja, saunailtoja ja lukiolaisbileitä.

Piirihallitus

miika
Miika Vaarakallio

Puh: 044 337 5334

S-posti:

Olen kohta 19-vuotias abi Jyväskylän Schildtin lukiossa. Tän vuoden toimin Järvi-Suomen lukiolaisten puheenjohtajana. Olen aktiivinen harrastelijanäyttelijä, seka laulaja. Rakastan kans matkustamista ja uusien ihmisten tapamista sekä keskusteluja uskonnosta, politiikasta ja yhteiskunnasta. Jos olisin muumihahmo, olisin varmaan Taikuri, sillä sen mystinen olemus on erittäin maagista. Myös sen karismaattinen olemus ja läsnöolo on ihailtavaa.

wiki
Wiktoria Ripatti

Varapuheenjohtaja

Puh: 044 084 0046

S-posti:

Moikku! Oon Wiki, pian valmistuva abiturientti Mikkelin lukiosta, ja toimin JSP:n varapuheenjohtajana vuonna 2019. Muumeista olisin Vilijonkka. Unelmoin kirjan kirjoittamisesta ja interreilaamisesta. Tosi isona haluun omistaa vintage-kahvilan. Löydät mut kaikkialta nimimerkillä @wikiripatti ja lupaan antaa halin ihan millon vaan💛

rolle
Roalbin Reyes

Hallintovastaava

Puh: 045 6199747

S-posti:

Oon Rolle ja 16-vuotias, lukion ykkönen Pihtiputaan lukiosta. Mun vastuualauea tänä vuonna on hallinto. Jos olisin joku muumihahmoista olisin varmaankin Nuuskamuikkune, koska osaan nauttia elämästä.

meri
Meri Kärkkäinen

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 2766481

S-posti:

Oon Meri Kärkkäinen 18-vuotias abiturientti Laukaan lukiosta. Vastuualueeni tänä vuonna on edunvalvonta yhdessä Ellenin kanssa. Olisin muumi-hahmona Pikku Myy, sillä tykkään spontaaneista jutuista. Oon samaan aikaan vähän viilee, mut myös sydämellinen.

ellen
Ellen Landén

Edunvalvontavastaava

Puh: 050 5952219

S-posti:

Olen 19vuotias abi Äänekosken lukiosta ja tänä vuonna edunvalvontavastaava. Tein kerran ruotsinkielisen muumihahmotestin, jonka mukaan olisin muumipappa. Saattaisin väittää vastaan ja sanoa, että mieluummin oisin pikkumyy >:)

veeti
Veeti Mieskonen

Tapahtuma- ja aktiivivastaava

Puh: 045 1642420

S-posti:

Mun nimi on Veeti Mieskonen ja oon 18-vuotias opiskelija täältä Järvi-Suomen kruununjalokivestä, eli Jyväskylästä. Opiskelen tällä hetkellä viimeistä vuottani Schildtin lukiossa ja siellä opiskelun ohella toimin muun muassa tämän vuoden Järvi-Suomen Lukiolaisten piirihallituksessa tapahtuma- ja aktiivivastaavana. Muumihahmoista olisin Muumipappa, sillä olen sydämeltäni seikkailija, mutta haluan kuitenkin aina palata turvalliseen kotiin. Pidän myös muistelusta ja jaarittelusta!

terhi
Terhi Nurminen

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 040 1522964

S-posti:

Moikka! Oon Terhi Nurminen, tän kevään ylioppilas Schildtin lukiosta Jyväskylästä. Ikää on mulle kertynyt 19 vuotta ja piirin toiminnassa oon mukana jo kolmatta vuotta. Tänä vuonna vastaan meidän opiskelijakuntatoiminnasta, eli pidän huolta siitä, että just sun lukiossa homma skulaa ja opkh:n toiminta on timanttista. Muumihahmoista oisin varmaan Pikku Myy, sillä vauhtia ja vahvaa persoonaa löytyy.

eerika
Eerika Laitinen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 040 4856909

Oon Eerika Laitinen
18-vuotias abiturientti Äänekosken lukiosta
Jos olisin Muumi-hahmo, olisin Mymmeli. Mymmeli on äidillinen ja lepmeä hahmo, mutta tarpeen tullen napakka ja tomera!

Valas
Touko Kaakko

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 8494818

Virtahepo
Väinö Nurminen

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 040 3741128

aune
Aune Leppänen

Viestintävastaava

Puh: 040 5031667

S-posti:

Heippa! Oon tällä hetkellä 17-vuotias Viitasaaren lukion kakkonen. Käytän pääaisassa aikani hevosten ja Netflix-sarjojen parissa.
Muumihmoista olisin varmasti Tuu-tikki, koska hän auttaa muumeja monissa jutuissa ja lähtee innokkaastii uusiin haasteisiin mukaan.

Emmi-netti
Emmi Söderholm

Piirikummi

Puh: 040 038 6293

S-posti:

Oon Emmi Söderholm 19-vuotias ylioppilas Vaskivuoren lukiosta Vantaalta, ja toimin Järvi-Suomen piirin piirikummina tänä vuonna!
Muumeista olisin ehdottomasti Muumimamma, tuo lempeä ja lämmin äitihahmo, jonka puoleen voi kääntyä niin hyvässä kuin pahassa. Muut oleelliset asiat saat tietoosi, kun tuut nykäsemään tapahtumalla hihasta tai laitat viestiä! Halataan, kun tavataan!

TULE MUKAAN

Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta ja haluat ehkä mukaan, lähde käymään jollakin tapahtumallemme! Meidän kanssamme voit pitää hauskaa esimerkiksi tulemalla aktiiviviikonloppuihin tai saunailtoihin tai juhlimaan kanssamme lukiolaisbileisiin.

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.