Järvi-Suomen Lukiolaiset

Järvi-Suomen Lukiolaiset tekee paikallista edunvalvontaa, kouluttaa opiskelijakuntia, käy vierailuilla alueemme lukioissa, järjestää opiskelijakuntakahveja ja paljon muuta!

Meillä on myös paljon vapaa-ajan toimintaa, järjestämme mm. aktiiviviikonloppuja, saunailtoja ja lukiolaisbileitä.

Piirihallitus

Ellen Landén
Ellen Landén

Puheenjohtaja

Puh: 050 595 2219

S-posti:

Moikku!

Oon Ellen Landén ja toimin tänä vuonna Järvi-Suomen Lukiolaisten puheenjohtajana! <3

Tuun Varsinais-Suomesta, mutta nykyisin asustelen Äänekoskella. Elämästä tekee hyvää kirjat, ruoanlaitto, taiteilu ja tietty lukiolaiset. Törmäilläänhän!

Siiri Papinniemi
Siiri Papinniemi

Varapuheenjohtaja

Puh: 044 352 0150

S-posti:

Oon Siiri ja JSPn varapuheenjohtaja tänä vuonna! Käyn Schildtin lukion musiikkilinjaa Jyväskylässä ja mun elämä pyöriikin musajuttujen ja muun taidehömpän ympärillä. Rakastan meidän piirimaskottia, joten jos Saukkis kiinnostaa, oon se tyyppi, joka kannattaa etsiä tapahtumalla!

Samuel Demarco
Samuel Demarco

Edunvalvontavastaava

Puh: 040 934 9391

S-posti:

Moikka! Oon Samuel Demarco, 17-vuotias kakkosluokkalainen Kinnulan lukiosta. Toimin tämän vuoden JSP:n edunvalvontavastaavana! 

Mun tehtävänä on varmistaa, että kaikkien piirimme lukiolaisten edut ja oikeudet toteutuvat. Jos lukiolaisten arjessa ilmenee ongelmia, minuun saa olla yhteydessä asiasta.

Tämän ohessa harrastan kaikenlaista politikointia ja eräjormailua. Yritän välillä myös opiskella 🙂

Sami Luntta
Sami Luntta

Opiskelijakuntavastaava ja taloudenhoitaja

Puh: 040 163 7251

S-posti:

Olen Sami Luntta Hirvensalmelta ja abiturientti Mäntyharjun lukiosta. Toimin tänä vuonna eli 2020 Järvi-Suomen lukiolaisten opk-vastaavana ja taloudenhoitajana. Harrastan vähän kaikkea, mutta mainittakoon nyt esimerkiksi karaokea ja tikanheittoa.  Minut löytää ig:stä @sami_luntta

Salla Kärkkäinen
Salla Kärkkäinen

Viestintä- ja markkinointivastaava

Puh: 045 802 0106

S-posti:

Mun nimi on Salla ja oon 16-vuotias opiskelija Äänekosken lukiosta. Eniten tykkään opiskella historiaa ja yhteiskuntaoppia <3 Tänä vuonna toimin Järvi-Suomen lukiolaisten viestintä- ja markkinointivastaavana!

Eemil Kautto
Eemil Kautto

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 317 1833

S-posti:

Väinö Nurminen
Väinö Nurminen

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 040 374 1128

S-posti:

Minä olen Väinö Nurminen. Opiskelen Jyväskylässä. Synnyin Savossa, joten pitkä matka ollaan tultu! Muutin maalta kaupunkiin homelukiota karkuun ja opinnot on sujunut sen verran mainiosti, että abin titteli roikkuu kaulassa.

elias
Elias Pitkänen

Piirikummi

Puh: 045 232 0622

S-posti:

Moikka!

Tässä Elias, 19-vuotias pojankloppi Turun kupeesta Ruskon kunnasta.

Oon tämän vuoden JSP:n piirikummi, ja mun tehtävänä on toimia keskusliiton ja piirin välisenä viestinviejänä ja yleisenä hyvän filliksen pöhinäättörinä.

Halataan kun tavataan!

TULE MUKAAN

Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta ja haluat ehkä mukaan, lähde käymään jollakin tapahtumallemme! Meidän kanssamme voit pitää hauskaa esimerkiksi tulemalla aktiiviviikonloppuihin tai saunailtoihin tai juhlimaan kanssamme lukiolaisbileisiin.