Lounais-Suomen Lukiolaiset

Lounais-Suomen Lukiolaisten alue ulottuu pohjoisesta Satakunnasta aina eteläiseen Varsinais-Suomeen asti.

Järjestämme ikimuistoisia tapahtumia ja väkevää edunvalvontaa. Kokoustamme noin kerran kuussa, vuorotellen Porin ja Turun lähistöllä. Haluamme jokaisen alueemme lukiolaisen meidän monimuotoiseen toimintaan mukaan.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja liittyä rennon vaikutusvaltaiseen kaartiimme, sillä yhdessä teemme Lounais-Suomen Lukiolaisista tämän(kin) vuoden säkenöivimmän, kauneimman ja ylivoimaisimman piirin!

Piirihallitus

Vilma Sirkiä
Vilma Sirkelä

Puheenjohtaja

Puh: 045 2352755

S-posti:

Moikka! Mä oon Vilma Sirkelä ja toimin vuoden 2022 Lounais-Suomen lukiolaisten puheenjohtajana. Me huolehditaan mun puheenjohtajaparin Einan kanssa piirin hyvinvoinnista sekä sen toiminnan aktiivisuudesta, ja meihin saa olla aina yhteydessä.

Valmistuin vuoden 2021 keväällä Salon lukiosta ja vietän nyt välivuotta. Mun arki koostuu töistä, ystävistä, harrastuksista sekä tietenkin piiritoiminnasta. ❤️

Törmäillään!

vastuulukiot: Puolalanmäen lukio, Lauttakylän lukio, Uudenkaupungin lukio

Eina Mäkelä
Eina Mäkelä

Varapuheenjohtaja

Puh: 040 8768662

S-posti:

Heips<3 Oon Eina Mäkelä, Lounais-Suomen lukiolaisten varapuheenjohtaja! Tiivistetysti mun hommiin kuuluun puheenjohtajan kanssa huolehtiminen piiristä sekä alueemme lukiolaisista ja tottakai autellaan aina, kun meitä tarvitaan! Opiskelen toista vuotta Naantalin lukiossa (oon kuitenkin turkulainen). Vapaa-ajalla mielellään teen järjestöhommia, sometan ja chillailen mun koirien kanssa! Mulle saa aina laittaa viestiä, jos jokin mietityttää, haluut piirin toimintaan mukaan tai ihan vaan vaikka kahville<3 Toivottavasti nähdään tapahtumilla!!

vastuulukiot: Halikon lukio, Kankaanpään lukio, Nousiaisten lukio

Seela Moilanen
Seela Moilanen

Hallinto- ja tietoturvavastaava

Puh: 041 4492163

S-posti:

Moi! Mä oon Seela Moilanen ja toimin tänä vuonna LSP:n hallinto- ja tietoturvavastaavana. Yksinkertaisesti sanottuna huolehdin siis meidän piirin taloudesta, toimin kokouksissa sihteerinä, varmistan että kaikki asiakirjat ovat järjestyksessä ja huolehdin tietoturva-asioista. Opiskelen viimeistä vuotta Turussa Puolalanmäen lukiossa. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa, tehdä ruokaa ja ulkoilla mun koiran kanssa. Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja muhun saa olla aina yhteydessä, oli asia mikä tahansa! <3

vastuulukiot: Nakkilan lukio, Harjavallan lukio, Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio

Nella Ahdeala
Nella Ahdeala

Viestintävastaava

Puh: 045 8923588

S-posti:

Moikka! Mun nimi on Nella Ahdeala ja mä toimin tänä vuonna Lounais-Suomen lukiolaisten viestintävastaavana eli hoidan meidän viestintää ja markkinointia. Päivittelen mm. meidän instagrameja (@lounaissuomenlukiolaiset ja @harrihylje_lsp) ja muita someja, pidän huolta nettisivuista ja teen erilaisia mainoksia!

Valmistuin keväällä Halikon lukiosta. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden ja erilaisten eläinten kanssa, urheilla ja käydä esim. salilla. Muuten aika kuluukin koulun ja töiden parissa! Oon tosi sosiaalinen tyyppi, ja sen takia tykkään tutustua uusiin ihmisiin eli mulle saa aina laittaa viestiä! <3

vastuulukiot: Naantalin lukio, Perniön lukio, Eurajoen lukio, Kosken lukio

Kasperi Paassilta
Kasperi Paassilta

Edunvalvontavastaava

Puh: 044 3053093

S-posti:

Heipä hei! Mä oon Kasperi Paassilta ja toimin tänä vuonna toisena edunvalvonta vastaavana. Eli hoidan lukiolaisten etujen toteutumisen valvontaa ja niiden kehittämistä. Harrastuksiin kuuluu laskettelu ja uimahypyt nyt esimerkiksi. Valmistuin keväällä ylioppilaaksi Halikon lukiosta.  Oon kiinnostunut historiasta ja maailman kulttuureista yms. Koulussakin lempiaine on jo pitkään ollut historia. Meikään voi olla ihan vapaasti yhteydessä on se sitten EV-asiohin liittyvissä jutuissa tai ihan muuten vaan. 🙂

 

Samuel Oliveros De Nordenflicht
Samuel Oliveros De Nordenflicht

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 040 5745220

S-posti:

Moikku! Oon Samuel Oliveros de Nordenflicht ja toimin tapahtuma- ja hyvinvointi vastaavana tänä vuonna✨ Vastaan siis piirin hyvinvoinnista ja kaikenlaisista super hauskojen tapahtumien järkkäämisestä!

Opiskelen toista vuotta Turun klassillisessa lukiossa. Vapaa-aikani vietän yleensä pyöräillen tai erilaisissa nuorten vaikuttajaelimissä toimien.

Muhun voi aina ottaa yhteyttä jos on asiaa, eli soita tekstaa pistä mulle viestii😄
Törmäillään tapahtumilla!

vastuulukiot: Turun Normaalikoulun lukio, Porin lukio, Säkylän Seudun lukio

Aura Rantamäki
Aura Rantamäki

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 040 1635144

moikka! Oon Aura Rantamäki ja toimin tapahtuma- ja hyvinvointi vastaavana tänä vuonna. Elisiis järkkäilen eri tapahtumia ja huolehdin hyvinvoinnista kuten nimessä sanotaan 🙂 Opiskelen ekaa vuotta Puolalanmäen lukiossa. Vapaa ajalla tykkään pelailla ja tehdä savitöitä.
Muhun saa ottaa yhteyttä millon vaan ihan mihin tahansa liittyen! Nähdään tapahtumilla ja muutenkin!

vastuulukiot: Turun Luostarivuoren Lyseon lukio, Laitilan lukio, Pomarkun lukio

Vladislava Silkina
Vladislava Silkina

Opiskelijakuntavastaava & yritysyhteistyövastaava

Puh: 045 2514520

S-posti:

Moikka!

Oon Isla Silkina ja toimin tänä vuonna OPK-vastaavana! Tämä käytännössä tarkoittaa, että toimin piirin lukioiden ja piirin välikätenä, sekä järjestän koulutus/ryhmäytymistapahtumia opiskelijakunnille!

Itse opiskelen Turun Klassillisen lukion ilmaisulinjalla toista vuotta, mutta tämän vuoden kevään vietän Aurinkorannikon suomalaisen koulun lukiossa <3

Vapaa-aika kuuluu aika lailla järjestöhommissa tai töissä! Tykkään myös tutustua uusiin ihmisiin, eli minuun voi olla aina yhteydessä!

vastuulukiot: Kaarinan lukio, Merikarvian lukio, Suomen Kristillisen yhteiskoulun lukio

Ruusa Orpo
Ruusa Orpo

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 044 3144868

S-posti:

Moi!
Oon Ruusa Orpo ja toimin Lounais-Suomen lukiolaisissa nyt OPK-vastaavana! Tähän kuuluu yhteydenpito kaikkiin meidän alueemme lukioiden opiskelijakuntiin, sekä hauskojen tapahtumien järjestäminen:). Oon tällä hetkellä käymässä toista vuotta Turussa Puolalanmäen lukiossa. Vapaa-ajallani tanssin ja teen näitä hommia! Ja aina saa ottaa yhteyttä!<3

vastuulukiot: Elisevaaran lukio, Someron lukio ja Turun Steiner-koulu

Nella Ilola
Nella Ilola

Jäsenhankintavastaava

Puh: 044 2180305

S-posti:

Moikka!

Mä oon Nella Ilola ja toimin Lounais-Suomen lukiolaisten jäsenhankintavastaavana tän vuoden. Mun tehtävänä on siis hankkia meille jäseniä. Varaan esim. koulukäyntejä ja oon vastuussa siitä, että ne tulee myös tehtyä. Mun vastuulukiot on Euran lukio, Kokemäen lukio ja Raision lukio.

Oon ekan vuoden opiskelija Turun normaalikoulussa, missä oon ollu koko mun kouluajan. Vapaa-ajalla toimin lukiolaisten lisäksi myös Protussa, eli vapaaehtoishommat on mun juttu. Tämän lisäks luen, kuuntelen musiikkia ja käyn keikoilla. Tykkään olla ihmisten kanssa ja oon aika sosiaalinen, mutta tarviin myös omaa aikaa.

vastuulukiot: Euran lukio, Kokemäen lukio, Raision lukio

Eino Koskinen
Eino Koskinen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 040 9703407

S-posti:

Moikka! Oon Eino Koskinen ja toimin Lounais-Suomen lukiolaissa jäsenhankintavastaavana. Jäsenhankinnan näkyvin osa on koulukäynnit, joissa kerrotaan eduista, mitä Lukiolaisten liiton jäsenenä saa.
Piirihallituksen lisäksi toimin muutamissa muissa nuorisojärjestöissä ja oon kans Kaarinan nuorisovaltuustossa. Vapaa-ajalla vietän aikaa kavereiden kans ja vedän yleisurheilutreenejä. Oon kans pelannu lätkää 8 kautta, tosin se loppui polvivaivojen takia.

Käyn lukiota Kaarinassa (KaLu) ja muistutan aika usein Kaarinan olemassaolosta.<3
Mä tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja oon kans aika humoristinen. Muhun saa aina ottaa yhteyttä ja, jos kysyt jotain niin etin sulle vastauksen, jos en itse osaa vastata.

vastuulukiot: Kerttulin lukio, Liedon lukio, Loimaan Novidan lukio

Mikko Jaskari
Mikko Jaskari

Piirikummi

Puh: 041 7224787

S-posti:

Moi!

Oon Mikko, liittohallituksen jäsen ja Lounais-Suomen lukiolaisten piirikummi – toimin samalla myös Lapin lukiolaisten piirikummina. Toisin sanoen toimin siis linkkinä keskusliiton ja piirihallituksen välillä ja autan mahdollisissa piirin asioissa. Toimin myös yleisenä tietopankkina Lukiolaisia koskevissa kysymyksissä.

Oon kotoisin Kauhavalta ja oonkin valmistunut Härmän lukiosta ylioppilaaksi. Lempiasioita muumit ja Criminal Minds!

TULE MUKAAN

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alueen lukiolaiset. Ota rohkeasti yhteyttä piirin puheenjohtajaan tai keneen tahansa piirihallituksesta niin kerromme mielellämme lisää!

SEURAA INSTAGRAMISSA