Lounais-Suomen Lukiolaiset

Lounais-Suomen Lukiolaisten alue ulottuu pohjoisesta Satakunnasta aina eteläiseen Varsinais-Suomeen asti.

Järjestämme ikimuistoisia tapahtumia ja väkevää edunvalvontaa. Kokoustamme noin kerran kuussa, vuorotellen Porin ja Turun lähistöllä. Haluamme jokaisen alueemme lukiolaisen meidän monimuotoiseen toimintaan mukaan.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja liittyä rennon vaikutusvaltaiseen kaartiimme, sillä yhdessä teemme Lounais-Suomen Lukiolaisista tämän(kin) vuoden säkenöivimmän, kauneimman ja ylivoimaisimman piirin!

Piirihallitus

Pinja Peltoluhta

Puh: +358503218908

S-posti:

moikka! oon Pinja, Lounais-Suomen lukiolaisten puheenjohtaja ainoasta, oikeasta Turusta. muumiteetä kuluu päivittäin liian paljon, Grease on paras elokuva ikinä ja paras mahdollisuus spotata mut turussa on jossakin keskustan Espresso Houseista. vaikka vaikutan etäämmältä hiukan makaaberiltä, tuu ihmeessä heittämään morot ja kertomaan vaikka sun mielisalaliittoteoriasta.

IMG_20190307_193258__01-e1552752129990
Tua Halen

Varapuheenjohtaja

Puh: +358442174354

S-posti:

Heips! Oon Tua Halen, Lounais-Suomen lukiolaisten varapuheenjohtaja vuodelle 2019. Oon 17-vuotias ja opiskelen Puolalanmäen lukiossa. Piirissä mun tehtäviin kuuluu puheenjohtajan tukeminen, piirihallituslaisten ohjeistaminen ja oikeestaan ihan mikä vaan missä mun apua tarvitaan! Jos sulla on jotain kysyttävää, kerrottavaa, kehitysideoita, tai haluut jutella ni ota muhun yhteyttä <3

IMG_20190307_200014__01__01-e1552752140309
Olli Salonen

Hallintovastaava

Puh: +358503815463

IMG_20190307_193100__02-e1552752154506
Roope Rantala

Edunvalvontavastaava

Puh: +358442094485

S-posti:

Mun nimi on Roope ja oon Lounais-Suomen lukiolaisten edunvalvontavastaava vuosimallia 2019. Edunvalvontavastaavana vastaan Lounais-Suomalaisten lukiolaisten edunvalvonnasta eli siitä, ettei lukiolaisten oikeuksia poljeta. Tämän lisäksi edunvalvontavastaavat pitävät huolen, että päättäjät ovat tietoisia lukiolaisten tilanteesta.

Olipa ongelmasi tai asiasi mikä vaan älä epäröi ottaa yhteyttä!

minerva-vuoti
Minerva Vuoti

Edunvalvontavastaava

Puh: +358443838764

S-posti:

Turkulainen nuorisovaltuutettu ja lukiolainen lukiolaisten asialla. Tämän vuoden toimin Lounais-Suomen lukiolaisten edunvalvontavastaavana, ottakaa rohkeasti yhteyttä!✨

lauri-torma
Lauri Törmä

Viestintävastaava

Puh: +358400492925

S-posti:

Moi! Mä oon Lauri, Porin Suomalaisen yhteislyseon lukion abi ja Lounais-Suomen piirin viestintävastaava. Mun lautaselle kuuluu siis piirin toiminnan markkinointi ja sosiaalisen median hallinnointi, joten tapahtumilla mut voi spotata kuvaamassa Instagram-storya tai ottamassa varsin ammattilaistasoisia kuvia meiningeistä. 📷 Viestinnän ja koulun ulkopuolella mut voi spotata uimahallilta tai syömästä sushia.🍣 Lempipaikkoihini kuuluu eläinpuisto ja Yyteri.🌊

Roope-Kankeri
Roope Kankeri

Tapahtumavastaava

Puh: +358401827795

S-posti:

Helouu, oon Kankerin Roope ja oon Nakkilasta. Oon siis lounais-Suomen piirin tapahtumavastaava!

Kettu
Nea Järvi

Tapahtuma- ja opiskelijakuntavastaava

Puh:

S-posti:

Moi! Oon Nea Järvi Naantalista ja oon LSP pihassa vuonna 2019 oppilaskunta- ja tapahtumavastaavana. Naantalin lukiossa oon toista vuotta ja vapaa-ajalla tykkään musiikista ja kavereista. Mielelläni vastailen kysymyksiin ja jos opiskelijakunta- tai tapahtumahommat kiinnostaa ni laitappa viestiä ja tuu mukaan tiimiin 🙂

Lauri Saarni

Opiskelijakuntavastaava

Puh: +358400312852

Valas
Kia Tarvainen

Jäsenhankintavastaava

Puh: +358503745959

S-posti:

Helou! Oon Kia Tarvainen, 17-vuotias ykkönen Porin Lyseon lukiosta. Toimin tän vuoden LSP:n jäsenhankintavastaavana, jonka ohessa hoitelen myös piirin hyvinvointivastaavan hommia. Konkreettisesti mun tehtävä on siis varmistaa, et mahdollisimman moni lukiolainen liittyis liiton jäseneksi sekä huolehtia toimijoiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Vedän myös meidän jäsenhankintatiimiä, joten jos jäsenhankinta Lounais-Suomen alueella kiinnostaa, niin ota muhun yhteyttä! Vapaa-ajalla mun aika kuluu Netflixin sekä kavereiden parissa ja silloin tällöin yritän myös nukkua mun univelkoja pois!

Erika Lahtonen

Yritysyhteistyövastaava

Puh: +358503077132

TULE MUKAAN

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alueen lukiolaiset. Ota rohkeasti yhteyttä piirin puheenjohtajaan tai keneen tahansa piirihallituksesta niin kerromme mielellämme lisää!

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.