Lounais-Suomen Lukiolaiset

Lounais-Suomen Lukiolaiset on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä ja paikallinen edunvalvonta-, palvelu- ja harrastejärjestö.

Järjestämme ikimuistoisia tapahtumia, joihin sinäkin voit tulla mukaan! Teemme väkevää edunvalvontaa ja lisäksi käymme vierailulla jokaisessa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen lukioissa. Pyrimme myös tapaamaan päättäjiä mahdollisimman paljon.

Piirihallitus kokoustaa noin kerran kuukaudessa ja haluammekin jokaisen alueemme lukiolaisen meidän monimuotoiseen toimintaan mukaan.

Piirihallitus

Ruusa
Ruusa Orpo

Puheenjohtaja

Puh: 044 3144868

orporuusa(at)gmail.com

Hei!
Mun nimi on Ruusa Orpo ja olen meidän piirin puheenjohtaja. Olen 18-vuotias ja valmistun tänä vuonna Puolalanmäen lukiosta.
Mun hommiin kuuluu mun puheenjohtajaparini Nellan kanssa mm. kokousten pitäminen, hallituslaisten hyvinvoinnista huolehtiminen sekä piirin koordinoiminen kaikilla sen toiminnan osa-alueilla. Vapaa-ajallani teen järjestöhommia, tanssin balettia ja näen kavereita.

Ota yhteyttä tilanteessa kuin tilanteessa!🫶🏻

Mun vastuulukiot ovat Kosken lukio, Laitilan lukio sekä Uudenkaupungin lukio.

Nella
Nella Ilola

Varapuheenjohtaja

Puh: 044 2180305

nella.ilola(at)gmail.com

Moikka!

Oon Nella Ilola ja toimin tänä vuonna Lounais-Suomen Lukiolaisten varapuheenjohtajana. Mun tehtäviin siis kuuluu yhdessä puheenjohtajan kanssa koordinoida piirin toimintaa ja autella aina, jos apua tarvitaan!

Oon tokan vuoden opiskelija Turun klassillisessa lukiossa. Vapaa-ajalla toimin Lukiolaisten lisäksi myös Protussa, eli vapaaehtoishommat on mun juttu. Tämän lisäks luen, kuuntelen musiikkia ja käyn keikoilla. Tykkään olla ihmisten kanssa ja oon aika sosiaalinen, mutta tarviin myös omaa aikaa.

vastuulukiot: Elisenvaaran lukio, Euran lukio, Harjavallan lukio

Janne
Janne Tikkanen

Hallinto- ja tietoturvavastaava

Puh: 044 2005058

jandantik(at)gmail.com

Moikka, olen Janne Tikkanen, kakkonen Turun klassillisesta lukiosta. Toimin tänä vuonna piirin hallinto- ja tietoturvavastaavana. Työhöni kuuluu mm. asiakirjojen, esimerkiksi pöytäkirjojen laatiminen, kokouksessa sihteerinä toimiminen, talouden seuranta, muita talousasioita ja huolehtimista, sekä tietoturvan ylläpitäminen. Vapaa-ajalla tykkään tehdä järjestöhommia ja lukea. Ottakaa aina yhteyttä, jos on kysyttävää tai haluaa vain jutella!

Vastuu lukiot: Turun Suomalaisen Yhteiskoulu Lukio, Raision Lukio ja Paraisten Lukio

emilia
Emilia Heinonen

Viestintävastaava

Puh: 045 3281119

emilia.heinonen(at)netti.fi

Moikkuu!

Meitsi on Emilia, oon abi Turun Klassillisessa lukiossa ja käyn lukiota 4 vuoteen. Mun vastuualue on viestintä eli tietenkin hoidan meidän piirin IG ja muita someja 😉 Mun vastuulla on myös hoitaa piirin sisäistä viestintää ja tehdä yhteistyötä erityisesti jäsenhankinta- ja ev-vastaavien kanssa.

Koulun ulkopuolella teen yötyötä viikonloppuisin ja vietän paljon aikaa kavereiden kanssa. Muhun voi tosiaan olla milloin vaan yhteydessä ja heitellä ideoita mistä aiheista haluaisitte postauksia meidän someihin ja jos haluaisitte tulevaisuudessa somettaa tapahtumilta <3

Vastuulukiot: Kokemäen lukio, Liedon lukio, Naantalin lukio ja Nousiaisten lukio

Salma
Salma Bouroussi

Edunvalvontavastaava

Puh: 040 3630252

salmangairi(at)gmail.com

Moikka! Oon Salma Bouroussi ja toimin tänä vuonna Lounais-Suomen lukiolaisten edunvalvonta-vastaavana! Toisin sanoen hoidan meidän piirin lukiolaisten etujen toteutumista ja tänä vuonna suuresti eduskuntavaaleihin liittyviä asioita! Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta Turun Klassillisessa lukiossa:) Harrastan tanssia ja luen vapaa-ajalla fantasia kirjoja. Tykkään myös tutustua uusiin ihmisiin, joten saa laittaa viestiä milloin vaan<3

Vastuulukiot: Kerttulin lukio, Turun Steiner-koulu ja Suomen Kristillisen yhteiskoulun lukio

Oscu
Oscar Boucht

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 3240200

oscar.boucht(at)gmail.com

Moikka, mun nimi Oscar Boucht ja meikä toimii tänä vuonna toisena edunvalvonta vastaavana. Eli huolehdin että lukiolaisten edut toteutuu ja niiden kehittämistä jatketaan. Mä opiskelen Turun Klassillisessa lukiossa kolmatta vuotta. Mun lempi asioita on kavereiden kanssa hengaaminen ja koirien kanssa lenkkeily.

Muhun voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä mistä vain 🙂

Vastuulukiot: Lauttakylän Lukio, Turun Luostarivuoren Lyseon lukio, Salon lukio ja Ulvilan lukio

Eino Koskinen
Eino Koskinen

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 040 9703407

eino.koskinen(at)gmail.com

Moikka!
Oon Eino Koskinen ja toimin tänä vuonna opiskelijakuntavastaavana. Viime vuonna olin piirihallituksessa jäsenhankintavastaavan roolissa. Käyn itse Kaarinan lukiota ja vapaa-aikaani käytän nuorisovaltuusto- ja järjestötoiminnan lisäksi kavereideni kanssa sekä yleisurheiluvalmentajana. Aikoinani olen pelannut myös lätkää noin 8 vuotta, mutta jouduin sen lopettamaan polvivaivojen vuoksi.

Vastuulukiot: Kankaanpään lukio, Honkajoen lukio ja Mynämäen lukio

aura
Aura Rantamäki

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 040 1635144

Moikka! Oon Aura Rantamäki ja toimin meidän toisena opiskelijakuntavastaavana tämän vuoden. OPK-vastaavana pidetään yhteyttä opiskelijakuntiin, järjestellään heille koulutuksia, autetaan ja kommunikoidaan sekä ratkotaan ongelmia 🙂 Opiskelen toista vuotta Puolalanmäen lukiossa. Vapaa ajalla tykkään pelailla ja tehdä savitöitä.

Muhun saa ottaa yhteyttä millon vaan ihan mihin tahansa liittyen! Nähdään tapahtumilla ja muutenkin!  Ps. pesukarhut on mahtavia <3

Vastuulukiot: Kaarinan lukio, Porin lukio ja Turun Klassillinen lukio

peeta
Peeta Mittilä

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 046 8824246

mamittila(at)gmail.com

Moikka, oon Peeta Mittilä ja toimin tänä vuonna hyvinvointi- ja tapahtumavastaavana. Se tarkoittaa sitä, että pidän huolta piirin yleisestä hyvinvoinnista ja olen järjestämässä tapahtumia. Käyn nyt kolmatta vuotta Turun klassillista lukiota ja vapaa-ajalla pelailen ja kirjotan. Mulle saa laittaa ideoita tapahtumista tai muuten vain ottaa yhteyttä!✨

Vastuulukiot: Rauman lyseon lukio, Pomarkun lukio, Eurajoen lukio

inka
Inka Tupola

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 040 9314488

inka.tupola(at)gmail.com

Moikkuu, mä olen Inka Tupola ja toimin LSP:n yritysyhteistyövastaavana tänä vuonna.

Oon 18v, käyn Salon lukiota ja olen mukana meidän opiskelijakunnan hallituksessa, tutor-toiminnassa, mediatiimissä sekä biologiakerhossa.
Vapaa-ajalla kuuntelen musiikkia, katson hyviä sarjoja ja käyn töissä.
Tykkään nukkua pitkään ja ystävien kanssa hengailu on parasta mitä tiedän.

Vastuulukiot: Halikon lukio, Paimion lukio ja Turun normaalikoulun lukio.

Ilkka
Ilkka Kipinoinen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 050 0742515

Moi!
Mun nimi on Ilkka Kipinoinen, abiturientti Raaseporista ja opiskelen Lounais-Suomen piirissä. Oon tänä vuonna toinen jäsenhankintavastaavista ja niitä hommia siis pyöritellään. Ota yhteyttä!

Vastuulukiot: Nakkilan lukio, Säkylän seudun lukio ja Someron lukio

Onni Källström

Jäsenhankitavastaava

ok2959(at)edu.turku.fi

Vastuulukiot: Loimaan lukio, Perniön lukio ja Merikarvian lukio

Ada
Ada Mustonen

Piirikummi

Puh: 044 3304410

ada.mustonen(at)lukio.fi

Moikka! Mä oon Ada, 19-vuotias ja Lounais-Suomen lukiolaisten piirikummi! ❤️ Toimin linkkinä liiton ja piirin välillä. Tykkään erityisesti nauramisesta, hitaista aamuista ja tutustua uusiin ihmisiin. Tuu siis vaan rohkeasti nykäisemään hihasta! Näkyillään!

TULE MUKAAN

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alueen lukiolaiset. Ota rohkeasti yhteyttä piirin puheenjohtajaan tai keneen tahansa piirihallituksesta niin kerromme mielellämme lisää!

SEURAA INSTAGRAMISSA