Lounais-Suomen Lukiolaiset

Lounais-Suomen Lukiolaisten alue ulottuu pohjoisesta Satakunnasta aina eteläiseen Varsinais-Suomeen asti.

Järjestämme ikimuistoisia tapahtumia ja väkevää edunvalvontaa. Kokoustamme noin kerran kuussa, vuorotellen Porin ja Turun lähistöllä. Haluamme jokaisen alueemme lukiolaisen meidän monimuotoiseen toimintaan mukaan.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja liittyä rennon vaikutusvaltaiseen kaartiimme, sillä yhdessä teemme Lounais-Suomen Lukiolaisista tämän(kin) vuoden säkenöivimmän, kauneimman ja ylivoimaisimman piirin!

Piirihallitus

Nea Järvi

Puh: 045 234 5004

Kia Tarvainen

Varapuheenjohtaja

Puh: 050 374 5959

S-posti:

Heip! ♡ Oon Kia Tarvainen, 18-vuotias lukiolainen Porista. Tänä vuonna toimin Lounais-Suomen Lukiolaisten varapuheenjohtajana, eli mun tehtäviiin kuuluu yhdessä puheenjohtajan kanssa pitää piirin langat käsissä, tukea piirihallituslaisia ja tarvittaessa pyörii ja autella siellä, missä apua kaivataan! Piirihommien ulkopuolella seikkailen ympäri Suomea, luen ja kuuntelen hyvää musiikkia. Jos sua mietityttää joku tai on muuten vaan parannettavaa tai kerrottavaa, heitä mulle viestiä!

Vilhelm Vähäsilta

Hallintovastaava

Puh: 045 119 4924

S-posti:

moikka! Oon Vilhelm Vähäsilta, Lounais-Suomen lukiolaisten hallintovastaava vuosimallia 2020. Opiskelen Turussa, Puolalanmäen lukiossa. Meidän piirissä mun tehtäviin kuuluu hallintovastaavana esim. kaikkien pöytäkirjojen hoitaminen minttiin sekä valvoa esim. GDPR:n toteutumista, unohtamatta tietenkään piirin talousasioita. Voikin siis todeta mun duunin olevan tosi tarkkaa ja joskus suht hektistä. Siispä, jos sulla herää missä tahansa taloudellisessa, hallintoteknisessä tai vastaavassa asiassa kysyttävää tai muuta kerrottavaa nii älä todellakaan epäröi vaan pistä rohkeesti vaan viestiä tulille tai soittele mulle!

Baneh Vainio

Edunvalvontavastaava

Puh: 040 484 6074

Edit Euro

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 317 3466

Ilari Pirilä

Viestintävastaava

Puh: 044 219 1211

S-posti:

Moi! Oon tän vuoden viestintävastaava ja mun tehtävänä on päivitellä somea ja muuta viestintään liittyvää hommaa!

Suvi-Maria Sirola

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 044 218 3332

Shilan Moulanzhad

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 044 270 6674

S-posti:

Moikka olen Shilan ja toimin tän vuoden opiskelijakunta vastaava. Oon 16-vuotias ja opiskelen Kerttulin lukiossa.  Mulle saa aina lähetellä viestejä ja soittaa oli se mihin tahansa asiaan liittyvää. Ja en malta oottaa et pääsen tutustuu teihin kakkiin❤

Julia Kaipia

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 040 829 0002

S-posti:

Oon opk-vastaava ja mun duuni on uwuu!

Peetu Makkonen

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 044 212 2750

S-posti:

Moikka! Oon Peetu ja toimin Lounais-Suomen Lukiolaisten hyvinvointi- ja tapahtumavastaavana vuonna 2020. Oon abi Ulvilan lukion musiikkilinjalta ja mun duuniin kuuluu kattoo että kaikilla on hyvä olla ja että saadaan hienoja tapahtumii järjestettyy🔥 Mun vapaa-aika kuluu pitkälti musiikin, kavereitten ja Netflixin parissa😋

Topias Berg

Jäsenhankintavastaava

Puh: 044 200 7612

S-posti:

Morjesta kaikille! Oon Topias Berg Ulvilast, täält Pori vierest. Oon Ulvilan Lukion toise vuode opiskelija ja OPKH:n istuva pj. Toimin tänä vuon LSP:n toisena jäsenhankintavastaavana, eli saatan törmät suhu jollai koulukäynnil. Kissat on kivoja.

Niklas Laurila

Jäsenhankintavastaava

Puh: 040 081 2944

S-posti:

Niklas täällä moi! Opiskelen viimeistä vuotta Laitilan lukiossa ja toimin Lounais-Suomen lukiolaisten piirihallituksessa jäsenhankinnan parissa: toisin sanoen mun homma on saada sut liittymään meidän mahtavaan joukkoon.

Autan enemmän kuin mielelläni kaikessa lukiolaisuuteen liittyvässä, joten nappaa hihasta vaikka syksyn koulukäyntikiertueella!

TULE MUKAAN

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alueen lukiolaiset. Ota rohkeasti yhteyttä piirin puheenjohtajaan tai keneen tahansa piirihallituksesta niin kerromme mielellämme lisää!

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1106023448 Feed will not update.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.