Lounais-Suomen Lukiolaiset

Lounais-Suomen Lukiolaisten alue ulottuu pohjoisesta Satakunnasta aina eteläiseen Varsinais-Suomeen asti.

Järjestämme ikimuistoisia tapahtumia ja väkevää edunvalvontaa. Kokoustamme noin kerran kuussa, vuorotellen Porin ja Turun lähistöllä. Haluamme jokaisen alueemme lukiolaisen meidän monimuotoiseen toimintaan mukaan.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja liittyä rennon vaikutusvaltaiseen kaartiimme, sillä yhdessä teemme Lounais-Suomen Lukiolaisista tämän(kin) vuoden säkenöivimmän, kauneimman ja ylivoimaisimman piirin!

Piirihallitus

Kettu
Vilhelm Vähäsilta

Puheenjohtaja

Puh: 045 119 4924

S-posti:

Terve! Oon Vilhelm Vähäsilta ja Lounais-Suomen lukiolaisten eli helpommin sanottuna LSP:n tämän vuoden puheenjohtaja. Tehtäviini kuuluu piirin lankojen käsissä pitäminen yhdessä varapuheenjohtajan kanssa. Opiskelen Turussa, Puolalanmäen lukiossa abiturienttina. Piirihommien ulkopuolella tykkään viettää aikaa kahviloissa kavereiden kanssa ja matkustella. Askarruttavissa asioissa minut tavoittaa soittamalla, viestillä tai sähköpostilla. Heitä siis koodia!

leijona
Edit Euro

Varapuheenjohtaja

Puh: 045 317 466

S-posti:

Heippa hei! Oon Edit Euro, LSP:n vpj. Opiskelen turussa Puolalanmäen lukiossa nyt toista vuotta. Varapuheenjohtajana pidän huolta piiristä ja Lounais-Suomen lukiolaisista ja auttelen aina, kun apua tarvitaan. Ihmisenä olen avoin ja iloinen ja mun innostuksen huomaa helposti. Vapaa-ajalla tykkään lukea kirjoja, nähdä kavereita ja tehdä järjestöhommia, mut usein minut löytää Netflixin äärestä mun kaks kissaa kainalossa. Mulle saa ja kannattaa pistää viestiä, jos vaikka kiinnostelee piirin toiminta, haluut tutustuu tai kysyä jotain. Hymyillään, kun nähdään<3

Virtahepo
Eina Mäkelä

Viestintävastaava

Puh: 040 876 8662

S-posti:

Moikka! Oon Eina Mäkelä ja toimin Lounais-Suomen lukiolaisten viestintävastaavana. Mun tehtäviin kuuluu siis markkinointi ja viestintä. Lähinnä päivittelen meijän instagramia ja muita someja, pidän huolta nettisivuista ja hoidan mainosten tekemisen.

Opiskelen ekaa vuotta Naantalin lukiossa ja asun Turussa. Vapaa-ajalla teen yleensä järjestöhommia, somea, isoshommia, kynsiä ja vietän aikaa kavereiden kanssa. Mulla on kolme koiraa<3 Oon horoskoopiltani kalat ja uskonkin tosi vahvasti kaikkeen yliluonnolliseen. Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja mulle saa aina laittaa viestiä, jos vaikka somettaminen kiinnostaa ja kaipaat neuvoa<3

Valas
Hugo Pylkkö

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 806 8383

S-posti:

Moikka. Mä oon Hugo Pylkkö, oon abi Salon lukiossa. Oon horoskoopiltani rapu. Mun erikoisin taito on se, että osaan kertoo ihmisen horoskooppimerkin ensitapaamiselta. Toimin tän vuoden Lounais-Suomen lukiolaisten edunvalvontavastaavana. Soita, tekstaa, pistä mulle viestii, liitty asia ihan mihin vaan<3

Kettu
Shilan Moulani

Edunvalvontavastaava

Puh: 044 270 6674

S-posti:

Hei! Olen Shilan Moulani. Olen 17-vuotias kurdi taustainen nuori! Opiskelen toista vuotta Kerttulin lukiossa. Toimin tänä vuonna edunvalvontavastaavana! Edunvalvontavastaavana mm. kirjoitan mielipidekirjoituksia ajankohtaisista aiheista kollegani kanssa. Harrastan vapaa-ajalla mm. järjestötoimintaa, elokuvia ja sarjoja! Ottakaa ihan rohkeasti yhteyttä!

leijona
Iris Laineste

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 040 8414 904

S-posti:

Heips, olen Iris, 17 vuotias Kerttulin lukiosta. Tänä vuonna toimin yritysyhteistyövastaavana. Nimitys kertoo aika paljonkin duunistani, eli minä hankin paikallisetuja Lounais-Suomen Piirin alueella lukiolaisille.

Olen alunperin kotoisin Virosta ja mulla on kaksi kissaa. Kissakuvia multa saa liikaakin, vaikka ei pyydäkään. Tykkään lukemisesta, ompelusta ja sisustamisesta. Olen innokas oppimaan uutta ja erittäin seikkailuhaluinen.

Virtahepo
Vilma Sirkelä

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 045 235 2755

S-posti:

Moi!

Oon Vilma ja toimin tämän vuoden meidän piirihallituksen hyvinvointi- ja tapahtumavastaavana. Asun Salossa ja käyn vielä tämän kevään Salon lukiossa abiturienttina.

Mä harrastan salilla käymistä ja ratsastusta, mutta näiden lisäks lähellä mun sydäntä on mm. elokuvaillat ja sushi. Mä myös suorastaan rakastan oppia uutta!

Mun erikoisin taito on varmaan se, että pystyn nukahtamaan suunnilleen alle minuutissa melkeinpä missä tahansa. Esim. pitkät bussimatkat ei ole siis mulle ongelma!

Valas
Vladislava Silkina

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 251 4520

S-posti:

Moikka! Oon Isla ja tänä vuonna toimin toisena jäsenhankintavastaavana. Hommaan siis kuuluu saada just sut liittymään Lukiolaisten liiton jäseneksi, sekä tulemaan mukaan meidän toimintaan.

Itse opiskelen Turun Klassillisen lukion ilmaisutaidonlinjalla ensimmäistä vuotta ja erikoistaitoni on se, että vuosia harjoittelematta, muistan edelleen kymmeniä, jos ei satoja runoja ulkoa teatteri ajoilta. Luultavasti en tule unohtamaan niitä koskaan.

Nyt kuitenkin odotan innolla, että päästään näkemään koulukäynneillä 🙂

Kettu
Eemeli Tuominen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 040 996 0545

S-posti:

Moi! Oon Eemeli Tuominen ja tuun sieltä minkä Jumala loi ensimmäisenä, eli Loimaalta;) Opiskelen Novidan lukion luonnontiedelinjalla toista vuotta ja toimin mein piirin jäsenhankintavastaavana eli näin tutummin jässärinä. Noh mitä mä teen sit? Mä koitan saada just sut liittymään mein huippu porukkaan, eli lukiolaisiin! Ja teen myös koulukäyntejä syksyn aikana, joten jos näät mut, ni saa hei tulla nykäseen hihasta ja tulla jutteleen vaikka koulukäyntien tekemisestä ja siitä miten voi messiin niihin!

Lukiolaisten liiton toiminnan ohella harrastan myös salibandya ja valokuvaamista sekä oon nuva-toiminnassa mukana. Erikoisin taito jonka omistan on se, et mä pidennän kolmen sanan asian kolmeen lauseeseen vähintään.

leijona
Tuukka Nättiaho

Hallintovastaava

Virtahepo
Baneh Vainio

Opiskelijakuntavastaava

Valas
Siiri Honkanen

Opiskelijakuntavastaava

TULE MUKAAN

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki alueen lukiolaiset. Ota rohkeasti yhteyttä piirin puheenjohtajaan tai keneen tahansa piirihallituksesta niin kerromme mielellämme lisää!

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user lounaissuomenlukiolaiset.