Lapin Lukiolaiset

Lapin Lukiolaiset Suomen pohjoisin ja ainutlaatuisin piiri upeiden ihmisten ja maisemien kera!

Järjestämme koulutuksia, yhteistapaamisia, lukiolaisbileitä ja tapaamme alueen päättäjiä yhdessä piirihallituksen sekä aktiivien kanssa.

PIIRIHALLITUS

Anni
Anni Saarinen

Puheenjohtaja

Puh: 040 9605088

S-posti:

Moikka! Oon Anni, 18-vuotias lukiolainen Kemistä. Toimin puheenjohtajana Lapin lukiolaisten piirihallituksessa ja hoitelen vähän kaikenlaisia juttuja mitä piiritoiminnassa tulee vastaan. Omia lemppariasioita elämässä on uuden oppiminen ja kaikenlainen tutkiskelu. Vastuulukioina mulla on Ivalon lukio ja Pellon lukio. Muhun saa ottaa yhteyttä kaikenlaisissa lukiolaisuuteen ja Lukiolaisten Liiton toimintaan liittyvissä kysymyksissä, tapana mulla on myös vastata nopeasti!

Anita
Anita Karvonen

Varapuheenjohtaja

Puh: 040 0182778

S-posti:

Heippa! Oon Anita Karvonen, ja toimin Lapin lukiolaisten varapuheenjohtajana. Oon 18-vuotias kakkonen Kemin lyseon lukiosta. Mun tehtäviin kuuluu kokousten valmistelu puheenjohtajan kans ja yleisesti lankojen käsissäpito. Vapaa-ajalla tykkään hengailla kavereiden kanssa ja syödä hyvää ruokaa. Mun vastuulukioina tänä vuonna on Sodankylän ja Lyseonpuiston lukiot.

Sami
Sami Sipola

Hallinto- ja jäsenhankintavastaava

Puh: 050 4124454

S-posti:

Tere. Olen Sami Sipola, 18-vuotias Kemiläinen nuori. Toimin tänä vuonna Lapin lukiolaisten hallinto- ja jäsenhankintavastaava, ja mun vastuulukioina ovat Utsjoen saamelaislukio, Ylitornion yhteislyseon lukio, sekä Ranuan lukio! Piirihommien ulkopuolella tykkään pelata, hengata kavereiden kanssa, sekä metsästää. Kesäisin harrastan purjehtimista ja soutamista!

Evilla
Evilla Lumme

Edunvalvontavastaava

Puh: 040 7045676

S-posti:

Iida
Iida Vahtola

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 044 9676856

S-posti:

Hellou! Olen Iida Vahtola, lukion ensimmäistä vuosikurssia käyvä opiskelija Kemistä. Toimin piirihallituksessa opiskelijakuntavastaavana, vedän myös OPK-tiimiä. Opiskelijakuntatoiminta kattaa kaikenlaista yhteydenpidosta hauskojen tapahtumien järjestämiseen tietysti opiskelijakuntien parissa. Vapaa-ajallani harrastan taidetta ja söpöjen marsuvideoiden katselua. Vastuulukioinani toimivat tänä vuonna Sallan lukio, Posion lukio ja Tervolan lukio.

Aino
Aino Rouhiainen

Tapahtumavastaava

Puh: 040 4828089

S-posti:

Nina
Nina Tiirikainen

Tapahtumavastaava

Puh: 044 2121410

S-posti:

Hei! Mun nimi on Nina Tiirikainen, ja toimin tän vuoden lapin piirin tapahtumavastaavana. Oon 18-vuotias ja opiskelen Kemin lyseon lukiossa toisella vuosikurssilla. Tykkään kuunnella musiikkia ja viettää aikaa ystävien kanssa. Tapahtumavastaavana mun työ on järjestää tapahtumia laajasti ympäri lappia. Mun vastuulukiot tänä vuonna ovat Muonion, Kittilän ja Kemijärven lukiot.

Juho
Juho Karttunen

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 040 7715381

S-posti:

Moro! Oon Juho Karttunen, 17-vuotias 2. vuosikurssin opiskelija Kemin Lyseon lukiosta. Mun vapaa-aikaan menee erilaisten harrastusten parissa, kuten keilauksen, koripallon ja golfin.

Toimin Lapin piirihallituksen YYV:nä eli Yritysyhteistyövastaavana. Mun hommaan kuuluu siis saada paikallisyrityksiltä opiskelijaetuja, sekä tehdä muunlaista yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Mun vastuulukioihin kuuluu Savukosken lukio, Keminmaan lukio ja Tornion Yhteislyseon lukio.

Ela
Ella Posti

Viestintävastaava

Puh: 044 2084099

S-posti:

Moro! Mä oon Ella Posti ja käyn ensimmäistä vuotta Kemin lyseon lukiota. Lapin piirihallituksessa toimin viestintävastaavana ja mun tärkeimpiin tehtäviin kuuluu sosiaalisten medioiden päivittely ja mainonta. Vapaa-aikani kuluu turkinpippureita syödessä ja Nirvanaa kuunnellessa. Mun vastuulukioita on Kolarin ja Simon lukio.

Lauri-netti
Lauri Vallo

Piirikummi

Puh: 045 1295758

S-posti:

TULE MUKAAN

Jos ja kun sinulle heräsi mielenkiinto siitä, mitäs me touhutaan, käy seuraamassa meidän someja, josta näet kaiken mitä Lapin alueella tapahtuu. Jos haluat lähteä mukaan toimintaan, laita viestiä! Aktiivitapahtumamme ovat opiskelijaelämän suola, ja ne ovatkin avoimia kaikille alueen lukiolaisille. Tapahtumilla tutustut muihin samanhenkisiin mukaviin Lapin lukiolaisiin ja Suomen Lukiolaisten Liittoon.

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.