Lapin Lukiolaiset

Lapin Lukiolaiset Suomen pohjoisin ja ainutlaatuisin piiri upeiden ihmisten ja maisemien kera!

Järjestämme koulutuksia, yhteistapaamisia, lukiolaisbileitä ja tapaamme alueen päättäjiä yhdessä piirihallituksen sekä aktiivien kanssa.

PIIRIHALLITUS

Anita Karvonen

Puh: 040 018 2778

Vastuulukiot: Muonion lukio, Utsjoen saamelaislukio ja Savukosken lukio

Iida Vahtola

Varapuheenjohtaja

Puh: 044 967 6856

Vastuulukiot: Keminmaan lukio, Tervolan lukio ja Ivalon lukio

Ella Posti

Edunvalvonta- ja opiskelijakuntavastaava

Puh: 044 208 4099

S-posti:

Moikka! Mä oon Ella Posti. Opiskelen Kemin lyseon lukiossa ja toimin tokaa vuotta Lapin lukiolaisten piirihallituksessa. Mun vastuulukioina on tänä vuonna Tornion yhteislyseon lukio, Ylitornion yhteiskoulun lukio ja Enontekiön erälukio. Muhun voi aina ottaa yhteyttä ihan minkä tahansa lukiolaisuuteen liittyvän asian tiimoilta!

Alissa Lumme

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 040 415 9804

S-posti:

Hei kaikille! Oon Alissa, 17-vuotias 2. vuoden opiskelija Rovaniemeltä Ounasvaaran urheilulukiosta. Pelaan koripalloa, joka onkin iso osa mun elämää. Koulun ja koripallon ulkopuolella tykkään katsoa Netflix-sarjoja ja hengata kavereiden kanssa!

Milla Peurasaari
Milla-Elina Peurasaari

Viestintä- ja hallintovastaava

Puh: -

S-posti:

Moikka! Mä oon Milla Peurasaari ja käyn Kemin lyseon lukion toista vuosikurssia. Mun vastuulukiot on tänä vuonna Kittilän lukio, Kolarin lukio ja Simon lukio.

Antti Puska

Jäsenhankintavastaava

Puh: 040 125 3082

Vastuulukiot: Sodankylän lukio, Sallan lukio ja Kemijärven lukio

Evilla Lumme

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 040 704 5676

S-posti:

Vastuulukiot: Posion lukio, Rovaniemen ammattilukio, Ounasvaaran lukio ja Ranuan lukio

TULE MUKAAN

Jos ja kun sinulle heräsi mielenkiinto siitä, mitäs me touhutaan, käy seuraamassa meidän someja, josta näet kaiken mitä Lapin alueella tapahtuu. Jos haluat lähteä mukaan toimintaan, laita viestiä! Aktiivitapahtumamme ovat opiskelijaelämän suola, ja ne ovatkin avoimia kaikille alueen lukiolaisille. Tapahtumilla tutustut muihin samanhenkisiin mukaviin Lapin lukiolaisiin ja Suomen Lukiolaisten Liittoon.

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1106023448 Feed will not update.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.