Hämeen Lukiolaiset

Hämeen Lukiolaiset tapaavat alueensa päättäjiä ja hankkivat opiskelijoille etuja. Kyseessä on myös harrastejärjestö, johon kaikki alueen lukiolaiset ovat tervetulleita mukaan!

Hämeen Lukiolaiset järjestää aktiivisesti tapahtumia ympäri vuoden, kuten mökkiviikonloppuja, opiskelijakuntakahvituksia ja kaikkea muuta mukavaa. Nähdään tapahtumilla!

Piirihallitus

Veera_pj-e1549834410919
Veera Lahtinen

Puheenjohtaja

Puh: 040 356 5538

S-posti:

Hejssan! Mä oon Veera Lahtinen, Hämeen lukiolaisten puheenjohtaja 2019. Abiturientti Kanta-Hämeestä, joka rakastaa kissoja ylikaiken ja on aina nauramassa kaikelle. Päivä alkaa huonosti (tai ei ollenkaan) ilman aamukahvia mustana. Vastuulukioni ovat Forssan yhteislukio ja Parolan lukio. Mulle saa jubailla piiriasioista tai ihan mistä tahansa.

Petteri_vpj-e1549834426955
Petteri Käpölä

Varapuheenjohtaja

Puh: 044 366 3705

S-posti:

Bätäng täs mä! Oon Petteri, ihan parin päivän päästä 18-vuotias lahtelainen kakkostason lukiolainen ja Hämeen Lukiolaisten varapuheenjohtaja 2019! Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa, syödä, opiskella uusia juttuja, tavata uusia ihmisiä ja nähdä maailmaa. Oon tällanen maailmaa mietiskelevä miehenalku ja rakastan yli kaiken yhteisöllisiä kotibileitä, kauhuleffoja ja palkkapäiviä.

Tinja_hallinto-e1549834532131
Tinja Ikonen

Hallinto

Puh: 040 758 5393

S-posti:

Hejssan oon Tinja, Kannaksen lukion IB-linjan toisen vuoden opiskelija. Oon meidän hallintovastaava eli mun hommana on niin taloudenhoitajan kuin sihteerinki työt. Vastuulukioni tänä vuonna on Tiirismaan lukio. Vähäinen vapaa-aikani kaiken vaikuttamisasioiden ja opiskelun ohella koostuu yksinkertaisesti ystävistä sekä ruuasta.

Ellas_ev-e1549834567319
Ella Siltanen

Edunvalvonta

Puh: 045 235 4593

S-posti:

Moikku! Oon Ella Siltanen, ekan vuoden opiskelija Lahden yhteiskoulun lukiossa ja toimin Hämeen piirin edunvalvontavastaavana. Mun vastuulukio tänä vuonna on Lahden Lyseo. Vapaa-aikanani hengailen kavereiden kanssa, luen kirjoja ja katon Netflixiä sekä suhaan ympäriinsä vähän siellä sun täällä. Oon kahvin suurkuluttaja ja pieni, mutta pippurinen!

Niko_ev-e1549834586891
Niko Kivinen

Edunvalvonta

Puh: 040 466 2823

S-posti:

Heipä hei! Mä oon Niko, Kannaksen Lukion IB:n tokan vuoden opiskelija ja tänä vuonna Hämeen toinen edunvalvontavastaavista, eli laittakaa mulle viestiä jos teiän lukiolla on jotain problematiikkaa. Mun elämään koulun ja järjestötoiminnan ohella sisältyy runsaasti ystäviä sekä ajoittaista Netflixin kulutusta, house of cards best. Tänä vuonna mun vastuu lukioita on Lahden Yhteiskoulun Lukio sekä Lammin lukio. Musta tuntuu et tästä vuodesta tulee ihan mahtava, joten lähe säkin messii!

Aada_jh-e1549834599172
Aada Söyrilä

Jäsenhankinta ja hyvinvointi

Puh: 044 327 7116

S-posti:

Moiksu! Oon Aada 16v Vääksyn Yhteiskoulun lukion ykkönen ja aika uus Liiton jutuissa. Tykkään opiskelusta ja lempiaine on äikkä. Koulun ja piirihallitusjuttujen lisäksi syön ja nukun, sekä seuraan koiratilejä instagramissa😎 Tän vuoden hallituksessa oon jäsenhankinta- ja hyvinvointivastaava! Mun vastuulukiot on Padasjoen ja Kannaksen lukiot❤

Benjamin_jh-e1549834640834
Benjamin Lamberg

Jäsenhankinta

Puh: 045 233 9563

S-posti:

Moikka! Mä oon Benjamin Lamberg. Oon 18-vuotias abiturientti Järvenpäästä. Opiskelujani tosin suoritan Vääksyn yhteiskoulun lukion ilmailulinjalla. Piirihallituksessa toimin tänä vuonna toisena meidän jäsenhankintavastaavista, eli mun homma on varmistaa, että mahdollisimman moni Hämeen lukiolainen on liiton jäsen. Muhun voit ottaa milloin vain yhteyttä, jos jokin jäsenyyteen liittyvä asia mietityttää. Mun vastuulukioina on Hämeenlinnan lyseon lukio, sekä Kaurialan lukio. Mulle sydäntä lähellä on pienestä asti ollut urheilu ja harrastankin SM-tasolla suunnistusta. Muita minulle rakkaita asioita elämässä ovat esimerkiksi politiikka ja matkustelu.

kiianurminen
Kiia Nurminen

Viestintä

Puh: 044 353 3054

S-posti:

Moikka moi! Oon Kiia 18-vuotias heinolan lukion kakkonen. Sillon ku vapaa-aikaa on niin vietän sen yleensä kavereitten kanssa tai pidän netflix-maratoonin. Tänä vuonna mun vastuulukiot on Riihimäen lukio sekä Vääksyn yhteiskoulun lukio. Oon aina valmis kahvittelemaan, joten laita koodia jos kelpaa hyvä kahviseura!

Aale_yyv-e1549834730846
Aale Puranen

Yritysyhteistyö

Puh: 044 340 2303

S-posti:

Oon Aale 18v muka aikuinen pikkupoika joka nyt vaan tykkää olla esillä kaikkialla. Oon välillä vähän liikaaki oman tieni kulkija enkä osaa aikataului mut toisaalta oon aika luova tyyppi jos joku asia kiinnostaa mua joka sit kompensoi mun elämänhallinnan ongelmia. Vähän liianki kiinnostunu politiikasta ja kaikista bisnesjutuista mut tässä tehtävässä siitä ei oo haittaa. Mä oon piirin yritysyhteistyövastaava, eli hommaan meille rahaa, fyffee, vyhvelii, pätäkkää, tuohta ja mitä ikinä ja oon vastuussa Nastopolin lukiosta ja Janakkalan lukiosta.

Riikka_opk-e1549834746783
Riikka Ratia

Opiskelijakunnat

Puh: 044 218 3726

S-posti:

Moikkuli moi! Oon Riikka 18-vuotias Heinolan lukion kakkonen. Vapaa-ajalla tykkään kuljeskella metsässä koiraystäväni kanssa samaan aikaan jorausiskelmää tai musikaaleja lauleskellen. Tänä vuonna toimin Hämeen piirin opk-vastaavana eli pidän huolen siitä, että opiskelijakunnat saavat tarvitsemansa huomion mm. vastuulukiotoimintaa johtamalla. Omat vastuulukiot ovat tänä vuonna Sysmän lukio sekä Itä-Hämeen opisto.

Ellap_tapahtuma-e1549834759531
Ella Pullinen

Tapahtumat

Puh: 045 845 0985

S-posti:

Moikka! Mä oon Ella mut kaverit sanoo pullaks. Oon kotosin Janakkalasta ja käyn siellä Turengin toimipisteessä toista vuotta urheilulinjalla. Tänä vuonna toimin tapahtumavastaavana elikkä järkkäilen teille kaikkee kivaa tekemistä! Sillon ku mulla löytyy vapaa-aikaa käyn lenkkeilemässä ja salilla. Rakastan tapaa uusii ihmisii joten jos näät mut jossai tuu rohkeesti moikkaa❤Nii ja mun vastuulukiot on Hausjärvi ja Loppi

Julian_tapahtuma-e1549834772310
Julian Heinonen

Tapahtumat

Puh: 044 980 9774

S-posti:

Moi vaan! Mä olen Julian 17-vuotias lukiolainen Lahdesta. Käyn Vääksyn yhteiskoulun lukion ilmailulinjan toista vuotta. Useimmiten mut löytää Asikkalan lenkkimaastoista tai himasta koulukirjoihin uppoutuneena. Hämeen piirissä mulla on ilo toimia toisena tapahtumavastaavana. Vastuulukioina mulla on Steiner ja Heinola.

TULE MUKAAN

Tapahtumille lähteminen on helppoa, mukavaa ja kannattavaa! Saat uusia kokemuksia, ystäviä, tietoa ja taitoa. Miksi et lähtisi edes kokeilemaan? Piirin tapahtumat ovat avoinna kaikille Hämeen alueen lukiolaisille ja Hämeen piirihallitus olisi enemmän kuin iloinen, jos juuri sinä tulisit toimintaan mukaan. Meiltä saat varmasti mielenkiintoista tekemistä ja pääset mukaan Hämeen lukiolaisten toimintaan! Odotamme sinua!

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.