Hämeen Lukiolaiset

Hämeen Lukiolaiset tapaavat alueensa päättäjiä ja hankkivat opiskelijoille etuja. Kyseessä on myös harrastejärjestö, johon kaikki alueen lukiolaiset ovat tervetulleita mukaan!

Hämeen Lukiolaiset järjestää aktiivisesti tapahtumia ympäri vuoden, kuten mökkiviikonloppuja, opiskelijakuntakahvituksia ja kaikkea muuta mukavaa. Nähdään tapahtumilla!

Piirihallitus

Niko Kivinen
Niko Kivinen

Puheenjohtaja

Puh: 040 466 2823

S-posti:

Moikka! Mä oon Niko Kivinen, Hämeen lukiolaisten puheenjohtaja 2020. IB-linjan abiturientti Päijät-Hämeestä, joka rakastaa kahvia ylikaiken. Kun mulla vapaa-aikaa on löytää mut kavereiden seurasta tai Netflixin äärestä. Mun vastuulukioita tänä vuonna on Lammin Lukio, Kaurialan Lukio sekä Nastopolin Lukio. Tuu rohkeesti juttelee mulle piiriasioista tai lähetä vaikka hauskoja meemejä.

Aada Söyrilä
Aada Söyrilä

Varapuheenjohtaja

Puh: 044 327 7116

S-posti:

Moi kaikki! Mä oon Aada, Vääksyn Yhteiskoulun lukion kakkonen ja oon tän vuoden piirin varapuheenjohtaja. Mä varmistan et hommat toimii ja pyörät pyörii. Tykkään kokiksesta ja koirista. Vaikuttaminen on lähellä sydäntä. Mun vastuulukiot on Sysmän ja Forssan lukiot. Mulle saa tulla aina juttelemaa, jos joku asia mietityttää❤

Susanna Ritanen
Susanna Ritanen

Hallintovastaava

Puh: 044 552 1693

S-posti:

¡Hola! Oon Susanna Ritanen, Hämeen lukiolaisten hallintovastaava💎Vastuulukioina mulla on Lahden Lyseo, Kannas ja Erkko-lukio🏫 Omia opintoja suoritan tällä hetkellä Lahden Yhteiskoulun lukion tokalla vuosikurssilla📚 Oon liiankin hyvä täyttämään mun kalenterin jokaisen rivin: vapaa-aikani kulutan urheiluun ym. siihen liittyvään: sali🏋‍♀, tennis🎾, lumilautailu🏂, (avanto)uinti🏊‍♀❄, lasten valmentaminen⚽🎾 sekä niiden kanssa leikkiminen salin lastenmaailmassa🤸‍♂. En siis osaa olla paikallani🏃‍♀

Ella Siltanen
Ella Siltanen

Viestintävastaava

Puh: 045 235 4593

Oon Ella, 18-vuotias lukiolainen ja käyn Lahden yhteiskoulun lukiossa yhteiskunta- ja talouslinjaa.

Rakastan suuresti muumeja, villasukkien neulomista, kirjojen lukemista, taidehörhöilyä sekä Antti Tuiskua <3

Jos haluut saada mut kiinni slaidaa dm tai tuu snäppäämään (@ellasiltanen) 🥵 Lupaan vastata kaikkiin viesteihin rakkaudella, oli kyse sitten elämän tarkoituksesta tai parhaasta suolakurkkumerkistä (herkkumaa).

Aleksandra Weck
Aleksandra Weck

Edunvalvontavastaava

Puh: 040 177 9585

S-posti:

Moikka! Mun nimi on Aleksandra Weck ja opiskelen Kaurialan lukiossa ykkösellä. Lukiolaisissa toimin tänä vuonna Hämeen edunvalvontavastaavana ja mun vastuulukiota on Hämeenlinnan Lyseon lukio ja Parolan lukio. Rakastan hirveästi kahvia, kissoja ja pianonsoittoa.

Arki on hektistä mutta mulla sitä kuitenkin tahdittaa kuntosali ja kaverit ❤

Eemil Saari
Eemil Saari

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 040 128 2111

S-posti:

Moro! Nimi on Eemil Saari ja tänä vuonna mun duuni on toimia Hämeen piirin yritysyhteistyövastaavana. Mun vastuulukioina toimivat Heinola ja Padasjoki. Omaan toimenkuvaan kuulu siis hommata paikallisetuja ja sopia yhteistyöstä eri yritysten kanssa. Oon 17-vuotias ja käyn toista vuotta Vääksyn Yhteiskoulun lukiossa. Tykkään mielenkiintoisista leffoista ja sarjoista, mutta rakastan hyvää ruokaa. Jos koskaan tulee mitään, mut saa parhaiten kiinni viestillä!

Miska Riissanen
Miska Riissanen

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 044 563 6813

S-posti:

Moikka! Mä oon Miska Riissanen ja oon 16-vuotias lukion ykkönen alun perin Espoosta. Viikot vietän kuitenkin Asikkalassa, jossa suoritan opiskelujani Vääksyn Yhteiskoulun lukion ilmailulinjalla. Piirihallituksessa mun tehtävänä on huolehtia Hämeen lukiolaisten ja opiskelijakuntien välisestä yhteydenpidosta. Muhun voit ottaa milloin vain yhteyttä, jos tulee mitä tahansa kysymyksiä liittyen opiskelijakuntiin tai piirin opiskelijakuntatoimintaan. Mun vastuulukioina on tänä vuonna Lahden Yhteiskoulun lukio sekä Lahden Rudolf Steiner koulun lukio. Mulle tärkeitä asioita ovat muun muassa urheilu ja matkustelu. Olen lisäksi myös kiinnostunut monista yhteiskunnallisista asioista ja niihin vaikuttamisesta.

Riikka Ratia
Riikka Ratia

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 044 218 3726

S-posti:

Moi! Oon Riikka Ratia, abi Heinolan lukiosta. Tän vuoden toimin Hämeen piirissä hyvinvointi- ja tapahtumavastaavana, eli seurailen tovereideni hyvinvointia ja järjestelen kaikenlaista mukavaa tekemistä teille kaikille! Vastuulukioina mulla on tänä vuonna Itä-Hämeen opisto ja Loppi. Vapaa-ajallani tykkään lauleskella metsässä koirani kanssa ja katsoa sydäntä lämmittäviä kokkausohjelmia.

Oskari Päätalo
Oskari Päätalo

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 357 4644

S-posti:

m! Mun nimi on Oskari Päätalo ja teen jäsenhankintatyötä meidän piirin upeille lukiolaisille. Vastuulukioita multa löytyy Tiirismaalta ja Hausjärveltä. Jos pidätte näkemästänne ja haluutte kotiinne Oskarin, mä laitan tähän ohjeen:

  1. Hippusellinen tinderiä
  2. Kaada joukkoon empatiaa suloisella vegaani-aiheisella kahvimukilla
  3. Sekoitetaan lisäten samalla sosiaalisuutta ja sosiaalisista normeista piittamattomuutta.
  4. Päälle ripotellaan hiukan huonoa huumoria ja uskomusta omaan älykkyyteen. Tämä tulee valmiissa tuotteessa esille pätemisenä ja polveilevina monologeina.
  5. Lopuksi korvataan seoksen koko persoona ideologialla, joka perustuu satoja vuosia sitten kuolleiden parrakkaiden miesten kirjoituksiin.
  6. Nosta seos muun maailman yläpuolelle tekeytymään ja voilà, piirin jäsenten määrä on jo kasvussa!

Elias Pitkänen
Elias Pitkänen

Piirikummi

Puh: 045 232 0622

S-posti:

Moipsheips!

Oon Elias, liittohallituksen jäsen ja Hämeen lukiolaisten piirikummi vuodelle 2020 – toimin samalla myös Järvi-Suomen lukiolaisten piirikummina! Toisin sanoen toimin siis linkkinä keskustoimiston ja piirihallituksen välillä ja autan mahdollisissa piirin asioissa, jos niitä syntyy.

Oon tosiaan Ruskolta, Turun kupeesta ja tällä hetkellä lukion kolmannella (valmistun tässä keväällä 2020). Intohimoihin kuuluu kirjat, musiikki, syvälliset ajatukset ja muumeilu. Halataan kun tavataan!

TULE MUKAAN

Tapahtumille lähteminen on helppoa, mukavaa ja kannattavaa! Saat uusia kokemuksia, ystäviä, tietoa ja taitoa. Miksi et lähtisi edes kokeilemaan? Piirin tapahtumat ovat avoinna kaikille Hämeen alueen lukiolaisille ja Hämeen piirihallitus olisi enemmän kuin iloinen, jos juuri sinä tulisit toimintaan mukaan. Meiltä saat varmasti mielenkiintoista tekemistä ja pääset mukaan Hämeen lukiolaisten toimintaan! Odotamme sinua!