Pohjanmaan Lukiolaiset

Pohjanmaan Lukiolaiset kätkee sisäänsä iloosia pohojalaasia varsin laajalta alueelta noin viidenkymmenen lukion lisäksi. Pinnanmuodoltaan Pohjanmaa on lätty mutta komia sellainen. Piirin suurimmat kaupungit ovat etelästä pohjoiseen mentäessä Seinäjoki, Vaasa ja Kokkola. Haasteena on saada toiminta jakautumaan tasapuolisesti unohtamatta pienempiäkään paikkakuntia.

Pohjanmaan Lukiolaisista löytyy intoa, voimaa ja hieman häjyyttä. Näillä eväillä järjestetään esimerkiksi lukiolaisbileitä ja opiskelijakuntaseminaareja sekä pidetään huolta alueen edunvalvonnasta. Mukaan joukkoon mahtuu aina, ainut kriteeri on olla alueen lukiolainen! Olkaa siis rohkeasti yhteyksissä niin suurissa kuin pienissäkin asioissa!

Piirihallitus

Mikko
Mikko Jaskari

Puh: 041 722 4787

S-posti:

Minoon oikia härmäläänen, mutta ei tartte pelätä. Ainakaa ellet riitaa rupia haastamahan. Ei ny vaiskaa, oon iha leppoosa kaveri, joka johtaa Pohjanmaan lukiolaisia ja tekee siinä ohella vähä kaikkee muutaki. Jos kiinnostaa lähtee toimintaan mukaan tai tulee ihan mitä vaan kysyttävää nii slide into my DM!

Eevi
Eevi Kirsilä

Varapuheenjohtaja

Puh: 045 105 5005

S-posti:

Pietarsaari on mun kotimaa, ja pietarsaaren lukio on mun koti. Lukiossa toisella vuodella. Mun haave on omistaa super monta kissaa. Lempiharrastukseni on ottaa liikaa hommaa itselleni, mutta salibandyä pelailen silloin kun kerkeän… Mulle voi aina tulla laittamaan viestiä ihan mistä vaan, oon täällä teitä kaikkia varten <3

Matilda
Matilda Klemola

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 275 5606

S-posti:

Moi! Oon Matilda ja opiskelen toista vuotta lukiossa Pohjanmaan helmessä, Vaasassa.

Mut todennäkösimmin löytää heppatallilta tai oman huoneen nurkasta piirtelemästä ja vibaileest indie-musiikkiin. Oon myös TikTok-pro 😀

Tulkaa rohkeasti juttelemaan!

Anna Vehkaoja

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 044 305 8499

S-posti:

Oon Anna Vehkaoja Pohjanmaan piiristä ja opiskelen toista vuotta Vaasan lyseon lukiossa.  Toimin myös lyskan opiskelijakunnanhallituksessa. Rakastan kauhuleffoja ja kahvia.

Oon pohjanmaan piirin yritysyhteistyövastaava 2020. Jos sulla on yhteistyöideoita, tuu kertomaan niin voidaan yhdessä jutella niistä!

Viola
Viola Hautaluoma

Viestintävastaava

Puh: 040 817 8284

S-posti:

Moi mä oon Viola! Oon abi Jalasjärven lukiosta eli Jallusta<3 Hukkaan usein asioita ja välillä myös itteni, mut todennäkösesti mut löytää mettästä, teatterin lavalta tai jostain kuuntelemasta äänikirjoja.

Mun talentit:
Osaan hipsuttaa ja laulaa ulkoo cheekin avaimet mun kiesiin.

Johannes
Johannes Kuusela

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 040 416 7477

S-posti:

Moi oon johannes vaasan lyseon lukiosta! Oon 17 vuotias sennu ja toimin piirin opk-vastaavana tän vuoden eli oon opiskelijakuntapro! Vapaa ajal teen vähä sitä sun tätä mitä mieleen tulee!

Antti
Antti Aho

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 045 317 5955

S-posti:

Olen Antti Aho ja tykkään avokadoista.

Roosa
Roosa Ylinampa

Jäsenhankintavastaava

Puh: 040 481 7520

S-posti:

Käyn Pietarsaaren lukiota ja toimin jäsenhankintavastaavana yhdessä Tatun kaa, niin kivaa! Laita viestii jos sua kiinnostaa jäsenyys tai sen markkinoiminen, tää on hauskaa hommaa! Muuten elämässä tykkään mm. Lapista, ihmisistä, runoista ja runebergintortuista.

Tatu
Tatu Hirvonen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 044 236 9535

S-posti:

Terve! Oon Tatu Hirvonen, Kuortaneella 2. vuotta opiskeleva pojanpyllerö. Toimin tämän vuoden jäsenhankintavastaavana ja meikäläiselle vastaavaa ei löydy! Jäsenhankintatiedon ohella tarjoon mm. karaokea, terapiaa ja muuta kivaa. Identifoin vahvasti savolaiseksi, mutta heimoani minä rakastan.

Eveliina
Eveliina Markkula

Hallintovastaava

Puh: 045 235 4143

S-posti:

Hei! Oon Eveliina ja oon Pohjanmaan lukiolaisten hallintovastaava. Mun lemppariasioita on hyvä ruoka, musiikki ja joulu. Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla, neuloa ja lukea kirjoja. Tykkään myös tutustua uusiin ihmisiin joten saa tulla moikkaamaan!

Annika
Annika Kaleva

Tapahtuma- ja hyvinvointivastaava

Puh: 040 152 9231

S-posti:

Heii! Mä oon Annika ja oon toisen vuoden opiskelija Kauhajoen lukiosta. Tänä vuonna toimin POP:in tapahtuma- ja hyvinvointivastaavana. Muuten elämä pyörii aika pitkälti koulun ympärillä, lisäksi oon nuvassa. Jos jotai vapaa-aikaa jää, käytän sen usein lukemalla kirjaa tai kattomanna koirameemejä.

Tua
Tua Halen

Piirikummi

Puh: 044 217 4354

S-posti:

Moikka! Oon Tua Halen, Pohjanmaan lukiolaisten piirikummi, eli toimin siis Lukiolaisten liiton liittohallituksessa ja auttelen Pohjanmaan piiriä. Musta sen verran, että oon 18-vuotias turkulainen, jonka mielestä parhaita asioita elämässä on hymyt, joulu ja aamukahvin tuoksu!

TULE MUKAAN

Pääset piiritoimintaan mukaan helposti! Lähdet vain messiin tapahtumalle, muuta ei tarvita. Jos jännittää, nappaa joku kaveri mukaan tai ota yhteyttä johonkin piirihallituslaiseen. Me kerromme mielellämme, mitä tapahtuu, missä ja milloin. Me ollaan teitä varten!

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1106023448 Feed will not update.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.