Pohjanmaan Lukiolaiset

Pohjanmaan Lukiolaiset kätkee sisäänsä iloosia pohojalaasia varsin laajalta alueelta noin viidenkymmenen lukion lisäksi. Pinnanmuodoltaan Pohjanmaa on lätty mutta komia sellainen. Piirin suurimmat kaupungit ovat etelästä pohjoiseen mentäessä Seinäjoki, Vaasa ja Kokkola. Haasteena on saada toiminta jakautumaan tasapuolisesti unohtamatta pienempiäkään paikkakuntia.

Pohjanmaan Lukiolaisista löytyy intoa, voimaa ja hieman häjyyttä. Näillä eväillä järjestetään esimerkiksi lukiolaisbileitä ja opiskelijakuntaseminaareja sekä pidetään huolta alueen edunvalvonnasta. Mukaan joukkoon mahtuu aina, ainut kriteeri on olla alueen lukiolainen! Olkaa siis rohkeasti yhteyksissä niin suurissa kuin pienissäkin asioissa!

Piirihallitus

3CABA25E-B6B9-4B32-9B20-631D7FB99C72
Emilia Melender

Puheenjohtaja

Puh: 044 9873849

S-posti:

Moi! Oon Emilia Melender ja oon 18-vuotias abi Seinäjoelta <3 Vapaa-ajalla harrastan suunnistusta ja ampumahiihtoa keuhkojen sallimissa rajoissa. Yleensä rastiliput ei löydy eikä ampumataulut kaadu, mutta aina on hymy huulilla! Lisäksi ylikulutan Disney plussaa, keräilen muumimukeja ja muita muumeihin liittyviä asioita.

Vastuulukiot: Lappajärven geolukio, Nivalan lukio ja Vaasan lyseon lukio.

veera
Veera Bohjanen

Varapuheenjohtaja

Puh: 044 0290996

S-posti:

Heippa! Oon Veera Ilmajoelta ja tykkään meikkaamisesta, hyvästä ruuasta ja livemusiikista. Nähdään tapahtumilla ja somessa! <3

Vastuulukiot: Evijärven lukio, Ilmajoen lukio ja Lapuan lukio.

merilii
Merilii Toivonen

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 6490477

S-posti:

Moikka! Oon Merilii ja opiskelen toista vuotta Kurikan lukiossa. Toimin tänä vuonna toisena edunvalvontavastaavana. Oon luonteeltani sosiaalinen ja energinen.

Vastuulukiot: Jalasjärven lukio, Jurvan lukio ja Teuvan lukio.

oona
Oona Yhtiö

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 1508681

S-posti:

Moikka! Mä oon Oona Yhtiö ja mä oon 19-vuotias abi. Oon Töysästä kotoisin ja käyn Ähtärin lukiota. Mä oon siis toinen tän vuoden piirihallituksen edunvalvontavastaavista, eli jos sulle tulee ees pieni epäilys et teidän lukios ei kunnioiteta opiskelijoita päätöstenteossa, voitte slaidaa Instagramissa @oonaaurora__ ja katotaan, miten voidaan auttaa!

Vastuulukiot: Alajärven lukio, Kurikan lukio, Pyhäjärven lukio ja Vimpelin lukio.

sverre
Sverre Varttila

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 040 0858395

S-posti:

Morjes, oon Sverre Varttila Isostakyröstä.
Opiskelen Seinäjoen lukiossa nyt toista vuotta.
Jos tarvii minkäälaista apua nii ottakaa kiinni IG’s
@sverrewilhelm.

Vastuulukiot: Kristiinankaupungin lukio, Kuortaneen lukio, Raudaskylän Kristillinen Opisto, Seinäjoen lukio; Etelä-Seinäjoen toimipiste.

silvia
Silvia Flink

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 044 9734343

S-posti:

Heissan! Oon Silvia (tuttujen kesken Siltsu) ja oon 17-vuotias tokan vuoden opiskelija Perhon lukiosta. Tänä vuonna toimin yritysyhteistyövastaavana. Mulle saa tulla aina juttelemaan <3

Vastuulukiot: Kaustisen musiikkilukio, Toholammin lukio, Vetelin lukio ja Ähtärin lukio.

touko
Touko Kauppinen

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 045 3301828

S-posti:

Terveppä terve, Kauppisen Touko tässä, Asustelen ja opiskelen Reisjärvellä. Harrastuksiin kuuluu Futsal ja muukin urheilu. Myös autot , mopot jne on hauskoja. Yritän olla meidän piirissä OPK vastaava. Joo ei mulla muuta.

Vastuulukiot: Haapajärven lukio, Kalajoen lukio ja Sievin lukio.

mä
Alisa Torkko

Viestintävastaava

Puh: 050 5113959

S-posti:

Moikkuu! Oon 19-vuotias Alisa Seinäjoelta. Rakastan mun karvatonta kissaa ja järjestöhommia. Aina saa tulla jutskailemaan ihan missä ja mistä vaan! <3

Vastuulukiot: Härmän lukio, Nurmon lukio ja Ylistaron lukio.

Katrianna
Katrianna Riihiluoma

Tapahtuma- ja hyvinvointivastaava

Puh: 040 3578311

S-posti:

Heipsun! Oon Katrianna, kotosin Vaasasta. POP:in piirihallituksessa oon tänä vuonna meidän hyvinvointi- ja tapahtumavastaava <3 Tulkaa puhumaan mun kaa kahvin eroista, kissoista tai muuten vaan tutustumaan missä tahansa!

Vastuulukiot: Alavuden lukio, Pietarsaaren lukio ja Virtain lukio.

jenni
Jenni Kaukoranta

Hallintovastaava

Puh: 044 3469322

S-posti:

Moikka oon Jenni ja tuun Lappajärven Geolukiosta. Harrastan multitaskausta ja minulla on aina jotain työn alla. Saa tulla juttelemaan mistä vaan ja koska vaan.

Vastuulukiot: Kannuksen lukio, Kokkolan suomalainen lukio, Perhon lukio sekä Seinäjoen lukio ja aikuislinja.

edit
Edit Euro

Piirikummi

Puh: 045 3173466

S-posti:

Moimoi! Mä oon Edit, Popin piirikummi! Toimin siis liittohallituksessa tänä vuonna ja oon linkkinä liiton ja piirin välillä. Tuun pyörimään Popin kokouksissa ja tapahtumilla, joten toivottavasti törmäillään siellä! Oon apuna ja tukena, kun sitä tarvitaan. Meikä tulee Turusta ja valmistun lukiosta nyt keväällä. Tykkään neulomisesta, lukemisesta ja ehdottomasti meijän perheen Disney+ -käyttäjästä.

TULE MUKAAN

Pääset piiritoimintaan mukaan helposti! Lähdet vain messiin tapahtumalle, muuta ei tarvita. Jos jännittää, nappaa joku kaveri mukaan tai ota yhteyttä johonkin piirihallituslaiseen. Me kerromme mielellämme, mitä tapahtuu, missä ja milloin. Me ollaan teitä varten!

SEURAA INSTAGRAMISSA