Pohjois-Suomen Lukiolaiset

Pohjois-Suomen Lukiolaiset on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Piiri huolehtii lukiolaisten edunvalvonnasta ja Lukiolaisten Liiton toiminnasta Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Käytännössä tämä tarkoittaa saunailtoja, opiskelijakuntien hallitusten tapaamisia, koulukäyntejä alueen lukioihin, neuvotteluja päättäjien kanssa ja lukiolaisbileitä! Mukaan toimintaan voit lähteä tulemalla piirihallituksen kokouksiin sekä piirin ja liiton tapahtumille!

Piirihallitus 2023

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07 (7)
Reeta Pasma

Puheenjohtaja

Puh: 044 080 2580

Sähköposti: reeta.pasma(at)gmail.com

Hellou<3
Meitsi on Reeta, 19v palijasjalkanen oululainen.
Piirin puheenjohtajana hoidan paikallista edunvalvontaa, johdan piiriä sekä piirihallituksen kokouksia ja kehitän piirin toimintaa.

Opiskelen Madetojan musiikkilukiossa (madiksessa) neljättä vuotta, ja oon koulussa sekä sen ulkopuolella vähän kaikessa mukana.

Mun vapaa-aika töiden ja lukion ohessa koostuu musiikista (bändi, oboe jne.), piiritoiminnasta sekä älyttömän rakkaasta perheestä ja kamuista❤️

Soita, textaa, pistä mulle viestii jos kaipaat juttuseuraa, kahvikamua tai vaikka apua hyvän soittolistan löytämisessä 😉

Vastuulukiot:

Kastellin lukio, Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun Lukio (OSYK) ja Vaalan lukio

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07 (8)
Hilma Hinkkanen

Varapuheenjohtaja

Puh: 040 360 3492

Sähköposti: hilma.hinkkanen(at)gmail.com

Heippa! Oon Hilma Hinkkanen ja toimin tänä vuonna varapuheenjohtajana Pohjois-Suomen lukiolaisissa. Mun ja Reetan hommaa puheenjohtajistona on pitää huolta meidän toimijoista ja siitä, että piirin asiat rullaa. Sen lisäksi työstetään tänä vuonna eduskuntavaalikampanjaa meidän ihanan piirihallituksen kanssa. Myös kahvi, kirjat ja kirppikset on kovasti mun juttu🤭

Muhun saa olla yhteyksissä niin asiassa kuin asiassa! Halataan kun tavataan❤️

Vastuulukiot:

Kajaanin lukio, Kuusamon lukio ja Madetojan musiikkilukio

Armiida Hämäläinen

Edunvalvontavastaava

Puh: 044 562 9813

Sähköposti: larppihama(at)gmail.com

Moikka!
Mä oon tosiaan Armiida ja toimin PSP:n edunvalvontavastaavana.
Mun vastuualue on tällä kaudella todella eduskuntavaalipaintotteinen, eli varmistetaan että nuoret tietää vaaleista, ehdokkaista ja äänestämisestä. Sen lisäksi huolehditaan yleisesti meidän piirialueen lukiolaisten hyvinvoinnista mm. kyselyiden ja kaltoinkohtelu-keissejen hoitamisen muodossa.🤝
Teen myös muuta nuorisopolitikkaa esim Oulun kaupungin nuvan puolella, harrastan musiikkia aktiivisesti ja käynkin Madetojan musiikkilukiota!

Vastuulukiot:

Oulun normaalikoulun lukio ja Utajärven lukio

Eemil Pohjola

Edunvalvontavastaava

Puh: 044 980 5084

Sähköposti: Pohjolamatti54(at)gmail.com

Moi! Mä oon Eemil, tuun Kuusamosta ja opiskelen tosiaan kolmatta vuotta Kuusamon lukiossa! Oon tänä vuonna piirihallituksessa edunvalvontavastaavana eli mun hommiin kuuluu esim. lukiolaisten oikeuksien ja etujen puolustaminen. Muhun saa ottaa yhteytä jos tulee mieleen jotain epäkohtia sun lukiossa!

Mun elämä pyörii opiskelun, kavereiden ja luottamustehtävien ympärillä kuten esim. piirihallituksessa, OPKH:ssa ja nuorisovaltuustossa! Tykkään myös pelaamisesta, tietokonejutuista ja historiasta 🙂

Vastuulukiot:

Suomussalmen lukio ja Taivalkosken lukio

Sara Komulainen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 324 8378

Sähköposti: komu.saraemilia(at)gmail.com

 

Hei,

Mä olen Sara Komulainen, toinen vuoden 2023 jäsenhankintavastaavista. Mun hommaa on markkinoida Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenyyttä sekä huolehtia koulukäynneistä ja muista mainonta projekteista. Emmin kanssa vedetään yhdessä eteenpäin!

Oon 3. vuoden opiskelija Kajaanin Lukiossa eli Kainuu edustusta mukana. Arkisin urheilen eli pelaan koripalloa, lenkkeilen ja käyn salilla💪🏻🏀 Valmennan korista sekä ohjaan seurakunnan kerhoja. Kirjallisuus, varsinkin history fiction ja dystopia kirjat on lähellä sydäntä. Keräilen aitoja (sekä feikkejä) kasveja sekä Muumi-emalimukeja. 🌱

Vastuulukiot:

Paltamon lukio, Sotkamon lukio ja Puolangan lukio

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07 (4)
Emmi Niskanen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 640 3443

Sähköposti: signemaria05(at)gmail.com

Hellurei!

Oon Emmi Niskanen 18v pirtsakka tyyppi Oulusta (sitä ennen Ylivieskasta🙈) tuun Madetojan musiikkilukiosta ja oon siel abi.

Tänä vuonna oon jäsenhankintavastaava eli huolehin et jokainen teistä on osa Suomen Lukiolaisten Liittoa + järkkään koulukäyntejä mun ihqun parin kaa<3

Vapaa-ajalla käyn laulu- ja bänditunneilla, tykkään vaikuttaa ja rakastan hengailla frendien kaa💗

Mun kaa voi aina tulla jubailee, tai tulla vaikka kahville💗 Rakastan puhua uusien tyyppien kaa :3

Vastuulukiot:

Raahen lukio, Pyhäjoen lukio ja Kuhmon lukio

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07 (5)
Vilja Peltokorpi

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 045 887 9288

Sähköposti: viljamaaria04(at)gmail.com

Moi kaikille <3 Mä oon opk-vastaava Vilja, oon 18-vuotias ja käyn abivuotta Madetojan musiikkilukiossa! Mulle tosi tärkeitä asioita on musiikki, lukeminen, kirjoittaminen, sarjat ja leffat, leipominen sekä ystävät ja perhe 🙂

Toimin tänä vuonna pihassa opiskelijakuntavastaavana, eli vastaan muun muassa piirin vastuulukiotoiminnasta ja koordinoin opiskelijakuntatapahtumia!

Vastuulukiot:

Kärsämäen lukio ja Kempeleen lukio

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07 (9)
Kristo Heikkinen

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 0417442447

S-posti:

Moiqsuli! Oon Kristo ja toimin meidän piirin toisena opiskelijakuntavastaavana, eli muun muassa koordinoin meidän piirin vastuulukiotoimintaa ja opiskelijakuntatapahtumia!

Opiskelen Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukiossa ja vapaa-aika menee järjestöhommissa näin liitolla ja partiossa <3

Vastuulukiot:

Haukiputaan lukio ja  Raksilan lukio

Manta Palo

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 044 973 1412

Sähköposti: mantalyra.evia(at)gmail.com

Moikku!
Mää oon Manta, 18-vuotias oululainen.
Opiskelen kolmatta vuotta Madetojan musiikkilukiossa ja oon oikeestaan koulussa ja sen ulkopuolella vähän kaikessa mukana.

Toimin tänä vuonna piirihallituksessa yritysyhteistyövastaavana Laurin kanssa. Tää käytännössä tarkoittaa mm. et hankitaan paikallisetuja ja järkätään niitä yritysyhteistöitä eri yritysten kanssa.

Vapaa-ajalla mää soittelen pianoa, valokuvaan ja nukun paljon. Rakastan mun kamuja, livemusiikkia, mun koiria – ja oikeestaan aika paljon kaikkee muutakin!

Mulle saa tulla aina jubaileen, jos on huolia ja murheita, haluutte biisivinkkejä tai ihan mitä ikinä maan ja taivaan väliltä keksitkään! <3

Vastuulukiot:

Oulunsalon lukio, Pudasjärven lukio

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07 (3)
Lauri Siurua

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 045 854 5561

Sähköposti: lauri.siurua(at)gmail.com

Hei! Olen Lauri Siurua, Oulusta kotoisin ja käyn kolmatta vuotta Kastellin lukiossa. Piirihallituksessa toimin tänä vuonna yritysyhteistyövastaavana. Tehäviini kuuluu opiskelija-alennusten hankkiminen ja muunmuassa kirjoitusten kaatajaisten järjestäminen.

Vapaa-ajalla pääasiassa uin ja nään kavereita. Jos on jotakin ajatuksia opiskelijaeduista ta ihan mistään muustakaan niin saa tulla jutteleen!

Vastuulukiot:

Oulun lyseon lukio ja Siikalatvan lukio

Siiri Kyröläinen

Viestintävastaava

Puh: 045 898 7227

Sähköposti: siirikyrolainen9(at)gmail.com

moi<3
oon Siiri ja oon tänä vuonna piirihallituksessa viestintävastaavana, eli mä siis hoian kaikki meiän sosiaalisen median päivittelyn ja kuvien tekemisen ja lisäks hoidan myös meiän nettisivut!

vapaa-ajalla mä käyn salilla, töissä ja oon tosi paljon mun kavereiden kans! mun lempijuttu on tutustuu uusiin ihmisiin, joten mulle saa aina tulla laittaan viestii ja jutteleen ihan mistä vaan:)

Vastuulukiot:

Muhoksen lukio ja Iin lukio

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07
Jessica Pelkonen

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 040 165 1113

Sähköposti: jessica.pelkonenpsp(at)gmail.com

Moikka! Oon Jessica Pelkonen, 18-vuotias abi Madetojan musiikkilukiosta Oulusta.

Oon meidän Pohjois-Suomen lukiolaisten piirihallituksessa toinen tapahtuma-ja hyvinvointivastaavista. Mun tehtäviin kuuluu muun muassa järjestää erilaisia tapahtumia lukiolaisille ja huolehtia lukiolaisten hyvinvoinnista mm, hyvinvointikyselyitten kautta.

Oon tosi positiivinen ja nauran PALJON. Vapaa-aikaa tykkään vietellä teatterin, musiikin ja kavereitten parissa. Mun kaa voi tulla jubailee ja mennä vaikka asiasta kukkaruukkuun.

Nähellään tapahtumilla <3!!

Vastuulukiot:

Oulun steinerlukio ja Laanilan lukio

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07 (2)
Jenni Vuoristo

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 044 976 7586

Sähköposti: jennivuoristo2(at)gmail.com

Moi! Mun nimi on Jenni Vuoristo, oon 17-vuotias ja asun Oulun kupeessa Tyrnävällä. Käyn tokaa vuotta Madetojan musiikkilukiossa, tuttavallisemmin Madiksessa, ja oon piirihallituksen toinen hyvinvointi- ja tapahtumavastaava Jessican kanssa! Meidän hommana on huolehtia alueen lukiolaisten hyvinvoinnista sekä järjestää erilaisia tapahtumia.

Vapaa-ajalla mää käyn salilla ja vietän aikaa kavereitten ja perheen kanssa. Mulla on kaks kissaa ja tykkään sushista, ja kuuntelen paljon musaa! Mää myös laulan ja säestän itteeni kitaralla. Tykkään kans käydä hevikeikoilla ja kirppiksillä<3

Vastuulukiot:
Haapaveden lukio, Limingan lukio ja Oulaisten lukio

WhatsApp Image 2023-02-01 at 01.30.07 (1)
Herkko Helenius

Hallintovastaava

Puh: 044 240 0853

Sähköposti: heleniusherkko6(at)gmail.com

Möööi! Oon Herkko Helenius, 16 (syyskuun jälkee 17) vuotias ja lukion kakkosella ja toimin tänä vuonna PSP:llä hallintovastaavana <3. Oon Oulusta (kröhöm alunperin Mikkelistä) ja tykkään mm. leipomisesta, käsitöistä, kisuista ja podcasteistä. Saapi tulla jutustelemaa, mikäli siltä tuntuu. See you ihanuudet <3

Hallintovastaavana mää:
– Kirjoitan kokouksien pöytäkirjat
– Seuraan ja valvon piirin taloutta
– Huolehdin tositteista ja maksan laskuja
– Laadin talousarvion
– Varmistan, että asiakirjat päätyy Suomen Lukiolaisten liiton järjestöasiantuntijalle

Vastuulukiot:

Kiimingin lukio ja Siikajoen lukio

Iina-Lotta Kuisma

Piirikummi, liittohallitus

Puh: 044 521 7581

Sähköposti: iina-lotta.kuisma(at)lukio.fi

Moi!

Oon Iina ja tänä vuonna pyörin Pohjois-Suomen lukiolaisten piirikummina! Piirikummi toimii näppäränä linkkinä piirin ja liittohallituksen välillä, jotta hommat sujuu ja tieto kulkee. Piirikummina mä toimin myös piirin puheenjohtajiston teknisenä ja henkisenä tukena!

Piirikummin tärkein tehtävä on kuitenkin hauskanpito ja kaveruus kaikkien kanssa – siitä mä pidänkin eniten <3

Pohjois-Suomi? Me like, mä tykkään.

TULE MUKAAN

Tule mukaan Pohjois-Suomen Lukiolaisiin, pääset mm. mukaan perinteikkäisiin ja vähemmän perinteikkäisiin tapahtumiin! Esimerkiksi aktiiviviikonloput sitouttavat toimijoita koulutuksen ja virkistäytytymisen muodossa.