Itä-Suomen Lukiolaiset

Itä-Suomen Lukiolaiset huolehtii alueensa lukiolaisten eduista ja pyrkii jatkuvasti pysymään ajan hermolla alueemme lukioiden tilanteista. Järjestämme niin opiskelijakunta- kuin aktiivitoimintaa erilaisten mökkiviikonloppujen muodossa, vierailemme kaikilla alueen lukioilla vuosittain kertoen Lukiolaisten toiminnasta sekä järkkäilemme opiskelijabileitä Kuopiossa ja Joensuussa. Tätä toimintaa kaikille itäsuomalaisille lukiolaisille tekevät he itse, alueemme lukiolaiset. Vuosittain toiminnasta vastaamaan valitaan piirihallitus, mutta yksin hekään eivät pärjää, hyppää siis sinäkin mukaan!

Piirihallitus

image7-pieni
Veera Ursin

Puheenjohtaja

Puh: 044 278 8871

S-posti:

Moikka! Oon Veera Ursin, 18-vuotias abi Leppävirralta. Rakastan kissoja ja muumeja sekä tykkään jutella salaliittoteorioista. Haaveilen kissatatuoinnista, villakoirasta ja kahdesta sfinxistä.

image2-4-pieni
Pyry Piitulainen

Varapuheenjohtaja

Puh: 040 159 1101

S-posti:

Hei vain! Olen Pyry ja toimin tänä vuonna ISP:in varapuheenjohtajana. Opiskelen Suonenjoen lukiossa kolmatta vuotta, joten jos sinulla on kysyttävää mansikoista HMU! Olen erittäin sosiaalinen ja rakastan uusiin ihmisiin tutustumista. Haluankin että tuut slaidaa dm tai nykäseen hihasta jos näet mut jossakin. Tykkään aina puhua horoskoopeista, sun mielenkiinnonkohteista ja harrastuksista.

image6-1-pieni
Aleksi Hukkanen

Edunvalvontavastaava

Puh: 045 154 0282

S-posti:

Moi mä oon Aleksi Hukkanen, Edunvalvonta vastaava tänä vuonna meidän piirissä. Mä oon Iisalmesta ja käyn Iisalmen lyseossa abi vuotta. Vapaa-ajalla mä tykkään tehä ruokaa ja nähdä kavereita ja kuunnella Abbaa ja Queenia.

image5-1-pieni
Kuisma Nummela

Edunvalvontavastaava

Puh: 040 580 7900

S-posti:

Moi oon Kuisma, Savon sydämestä Leppävirralta. Lukiossa aloitin viime syksynä ja hauskaa on ollut. Urheilusta nautin niin kotisohvalla kuin pelikentillä. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntä ja tulee aina olemaan. Mut voit löytää vaiks ig:stä tai Snäpsätistä, tuu jutskailee iha mistä vaan millon vaan.

image8-pieni
Jenna Summala

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 044 272 4143

S-posti:

Mie oon Jenna, abiturientti Itärajan helmestä eli Joensuusta, ja toimin toisena opiskelijakuntavastaavana. Tykkään erityisesti pitkistä aamuista kahvin ja sanomalehden kera sekä hyvistä yöunista. Miusta aterian paras osuus on jälkiruoka ja voisin mennä ravintolaan pelkästään sitä syömään. Minnuun voi ottaa yhteyttä missä asiassa tahansa ja voidaan yhdessä ihmetellä maailman mennoo.

image3-2-pieni
Venla Soininen

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 040 061 1293

S-posti:

Kuopiossa asusteleva, musiikkilukion toista luokkaa käyvä maailmanmatkaajan alku. Tärkeitä juttuja mulle on perhe, luonto, kestävä kehitys ja oman maailmankatsomuksen jatkuva avartaminen sekä uusien juttujen discoveraaminen. Rentoudun lukemalla ja neulomalla ja tykkään myös kirjottaa. Ja syödä jäätelöä. Haaveena ois joskus pystyä sanomaan, että ei oo sellasta maailmankolkkaa, jossa en ois käyny.

image4-3-pieni
Miisa Suorsa

Hallintovastaava

Puh: 040 416 3901

S-posti:

Heips! Oon Miisa Suorsa ja opiskelen Leppävirran lukiossa toista vuotta. Tykkään tehdä ruokaa, urheilla ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Uteliaisuus maailmasta ja tiedonjano on kova.

image9-pieni
Kaisla Kainulainen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 040 186 8622

S-posti:

Moi! Oon Kaisla ja käyn lukion 2. vuotta Klassikassa Kuopiossa. Buzzfeedin mukaan jos olisin peruna olisin uuniperuna ja jos olisin prinsessa olisin Mulan. Mun erikoisalaan kuuluu kolmantena pyöränä oleminen, mutta sen lisäksi tanssahtelen ja pelailen rugbya täällä Kuopiossa. Ottakaa rohkeesti yhteyttä!

image6-pieni
Jere Hartikainen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 044 211 5020

S-posti:

Joo moi oon Jere Hartikainen Leppävirran lukiosta. Tän vuoden toimin Jässärinä Kaislan kanssa. Olen mukana myös Leppävirran Nuorisovaltuustossa. Tykkään harrastaa monipuolista liikuntaa ja tavata uusia ihmisiä.

image5-pieni
Ronja Närhi

Tapahtumavastaava

Puh: 040 169 0133

S-posti:

Olen 18-vuotias lukiolainen Suonenjoelta. Rakastan jäätelöä ja haisevia juustoja. Tanssin suihkussa death metallin tahtiin ja haaveilen kaiken karvaisista lemmikeistä.

image4-2-pieni
Emmiina Kuisma

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 045 676 7889

S-posti:

Moi! Mie oon Emmiina ja käyn lukion ensimmäistä vuotta Joensuussa. Vapaa-ajalla mie harrastan tanssii, nään kavereita ja opiskelen sillon tällöin. Miun motto on että kaiken haluamansa saa, jos on valmis yrittämään tarpeeksi lujaa.

image1-7-pieni
Anna Kuittinen

Viestintävastaava

Puh: 044 322 3714

S-posti:

Moikka! Oon Anna Kuittinen ja käyn Varkauden lukiossa toista vuotta. Vapaa-ajalla pelaan salibandyä, tuijottelen koulukirjoja avaamatta niitä ja käyn kavereitten kanssa kahvilla. Lähellä sydäntä on mm. kaikenlainen musiikki metallista jazziin, TED talkit, metsäkävelyt ja kissat. Rakastan myös yli kaiken matkustelua ja syvällisiä keskusteluja. Unelmoin siitä, että joku päivä tää maailma ois kaikille hyvä paikka elää. <3

image3-1-pieni
Adina Nivukoski

Piirikummi

Puh: 044 347 9922

S-posti:

Heippa!💛Täälä kirjoittelee abiturientti Seinäjoelta, jonka sydän on asettunut vähän ympäri maailmaa. Kävin Yhdysvalloissa vaihdossa hieman kasvamassa ja kartuttamassa maailmantietämystäni. Huomatessani tasa-arvon ja koulutuksen merkityksen omin silmin, tiesin haluavani tehdä niillä opeilla jotain hyvää.
Rakastan sitä kun ihmiset hymyilevät ja nauravat, ja uskon että jokainen on kauneimmillaan kertoessaan asioista, jotka ovat niin tärkeitä ja lähellä sydäntä, että ne koskettavat myös kuulijansa. J.K Rowling vastatessa mulle Twitterissä, ajattelin ettei mikään voisi tehdä minua enää onnellisemmaksi, mutta sitten tulivat lukiolaiset.

TULE MUKAAN

Oot tervetullut mukaan kaikille Itä-Suomen Lukiolaisten tapahtumille! Olisipa ihanaa nähdä sut mukana - tervetuloa luomaan mahtavia muistoja, saamaan pitkäaikaisia ystäviä ja viettämään ikimuistoisia hetkiä!

SEURAA INSTAGRAMISSA

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.