Itä-Suomen Lukiolaiset

Itä-Suomen Lukiolaiset huolehtii alueensa lukiolaisten eduista ja pyrkii jatkuvasti pysymään ajan hermolla alueemme lukioiden tilanteista. Järjestämme niin opiskelijakunta- kuin aktiivitoimintaa erilaisten mökkiviikonloppujen muodossa, vierailemme kaikilla alueen lukioilla vuosittain kertoen Lukiolaisten toiminnasta sekä järkkäilemme opiskelijabileitä Kuopiossa ja Joensuussa. Tätä toimintaa kaikille itäsuomalaisille lukiolaisille tekevät he itse, alueemme lukiolaiset. Vuosittain toiminnasta vastaamaan valitaan piirihallitus, mutta yksin hekään eivät pärjää, hyppää siis sinäkin mukaan!

 

 

Piirihallitus

Kaisla
Kaisla Kainulainen

Puheenjohtaja

Puh: 040 186 8622

S-posti:

Heipsun! Oon Kaisla ja oon abi Kuopion klassillisessa lukiossa. Täällä Kuopiossa mä pelailen rugbya ja tanssin parhaani mukaan. Buzzfeedin mukaan jos oisin jälkkäri, oisin donitsi, mutta mun lempijälkiruoka on kaikenlaiset taikinat. Buzzfeed määritteli myös sen, että jos olisin emoji, olisin tää 😍. Mulle on kerrottu, että näytän ihan Cate Blanchettilta, mikä on musta hauskaa, koska se on tosi glamour, mut mä vetelen päivät vaan verkkarit jalassa. Soittakaa mulle!

Emmiina
Emmiina Kuisma

Varapuheenjohtaja

Puh: 045 676 7889

S-posti:

Moi! Mie oon Emmiina ja oon 17 vuotta. Mie käyn lukion toista vuotta Joensuun Lyseon lukiossa. Mie harrastan tanssii ja soittelen kotona pianoo omaks iloks💃🏼 Tän lisäks miun arkeen kuuluu koiravideot, suihkussa laulelu ja ihanat ystävät <3!

Mirko
Mirko Räty

Edunvalvontavastaava

Puh: 040 960 2821

S-posti:

Heissan! Mä oon Mirko Räty ja opiskelen Vieremän lukiossa toista vuotta. Harrastan pianonsoittoo nyt kymmenettä vuotta, ja opetan sitä myös työkseni! Jos kiinnostaa jubailla ihan mistä vaa nii hmu!

Jere
Jere Hartikainen

Edunvalvontavastaava

Puh: 044 211 5020

S-posti:

Moi, oon Jere Hartikainen 18v ja toimin tänä vuonna Itä-Suomen Lukiolaisten toisena edunvalvontavastaavana. Asun Leppävirralla, sekä valmistun Leppävirran lukiosta keväällä 2020. Harrastuksiin kuuluu jonkinlainen liikunta vuodenajasta riippuen, sekä järjestötoiminta. Minuun voi olla yhteyksissä niin edunvalvontaan kuin sijoittamiseenkin liittyvissä tapauksissa.

Camilla
Camilla Matikainen

Jäsenhankintavastaava

Puh: 045 344 9702

S-posti:

Moii, oon Camilla Matikainen ja käyn Joensuun lyseon lukiossa nyt toista vuotta. Harrastan ratsastusta, luonteeltani oon aika sosiaalinen ja avoin. Tykkään jutella kaikesta turhasta ja ei niin turhasta useita tunteja kahvikupposen äärellä, sen lisäksi rakastan mm. suklaata, kevättä ja hyvää musiikkia. Liitto on myös lähellä mun sydäntä, toiminkin nyt ISPin toisena jässärinä!

Triinu
Triinu Grün

Jäsenhankintavastaava

Puh: 040 484 0810

S-posti:

Heissan! Mun nimi on Triinu, oon abiturientti Varkauden lukiosta ja toimin toisena jäsenhankintavastaavana yhdessä Camillan kanssa tänä vuonna. Harrastuksiini kuuluu kuvataide ja kirjojen lukeminen sekä tietysti ihanan Netflixin katsominen. Mulle voi tulla juttelemaan vaikka ihan muuten vaan kaikesta snäpissä (triinuuh) tai ig:n kautta (triinuelisa)!

Kettu
Henna Suosaari

Opiskelijakuntavastaava

Puh: 040 245 0154

S-posti:

Moikka! Mä oon Henna, toisen vuoden opiskelija Rautalammilta. Paljasjalkainen savolainen en oo, mutta toistaseks oon hyvin onnistunut soluttautumaan. Lähellä sydäntä on ratsastaminen ja hevoset, kissat ja salaliittoteoriat, niistä voisin puhua ikuisesti! Multa löytyy aina joku outo fakta, tuu jubaileen mun kaa vaikka snäpissä tai missä vaan, lupaan kertoo sulle jotain mitä et tienny vielä!

Aleksi
Aleksi Hukkanen

Hallintovastaava

Puh: 045 154 0282

S-posti:

Moi! Mä oon Aleksi Hukkanen ja toimin tänä vuonna Itä-Suomen lukiolaisten hallintovastaavana. Kuopiossa asun ja käyn töissä Salessa ja toisessa Salessa. Lukiosta valmistuin keväällä 2019 Iisalmen lyseosta. Tykkään ruuanlaitosta, mun työstä (mitä en ois uskonu tapahtuvan) ja uusista ihmisistä. Mulle saa jakaa reseptejä tai tulla myös muuten vaan juttelee!

Jenni
Jenni Kauppinen

Viestintävastaava

Puh: 044 500 4336

S-posti:

Heips! Miun nimi on Jenni ja oon kakkosluokkalainen Joensuun lyseon lukiosta. Tänä vuonna toimin Itä-Suomen lukiolaisten viestintävastaavana. Miun lempparipuuhaa on tanssiminen sekä kahvilla käyminen kavereitten kanssa (vaikka en ees juo kahvia) ja oon super hyvä juoksemaan kiireessä bussiin. Tulkaa ihmeessä jutskailee miun kaa ihan mistä vaan! <3

Hanna
Hanna Kurttila

Hyvinvointi- ja tapahtumavastaava

Puh: 045 673 9922

S-posti:

Heips! Miun nimi on Hanna ja oon 18-vuotias lukiolainen Joensuun kupeesta Kontiolahdesta. Lukion ohella mie suoritan samalla muusikon opintoja pääaineena klarinetti. Miun vapaa-aika koostuu pääosin musiikista ja kavereiden kanssa hengailemisesta. Hyvänä päivänä saatan löytää itseni jopa salilta. Toimin meijän piirissä hyvinvointi- ja tapahtumavastaavana eli vastaan meijän tapahtumien järjestymisestä ja siitä, että kaikilla on hyvä olla ja menee hyvin!😎

Noora
Noora Kosonen

Yritysyhteistyövastaava

Puh: 050 365 4424

S-posti:

Moi! Oon Noora, 18-vuotias sosiaalinen ja reipas rämäpää Joensuusta. Oon abi Joensuun yhteiskoulun lukiossa. Harrastan salibandya ja rakastan kissoja. Toimin tän vuoden ISP:n yritysyhteistyövastaavana, jos siitä (tai mistä vaan muusta) on kysyttävää niin HMU!

Emilia
Emilia Uljas

Piirikummi

Puh: 045 329 8060

S-posti:

Moikka! Oon 18-vuotias abi Helsingistä, ja toimin tän vuoden Suomen Lukiolaisten Liiton liittohallituksessa ja Itä-Suomen Lukiolaisten piirikummina. Mun intohimoihin kuuluu House of Cards, klassikkoromaanit ja täydellisen tee-kauramaito-suhteen löytäminen.

TULE MUKAAN

Oot tervetullut mukaan kaikille Itä-Suomen Lukiolaisten tapahtumille! Olisipa ihanaa nähdä sut mukana - tervetuloa luomaan mahtavia muistoja, saamaan pitkäaikaisia ystäviä ja viettämään ikimuistoisia hetkiä!