Hae aktiiviselle lukiolaiselle stipendiä!

Suomen Lukiolaissäätiö myöntää stipendin erityistä yhteiskunnallista aktiivisuutta lukioyhteisössään osoittaneelle lukiolaiselle.

Tule Lukiolaisten tapahtumille!

Tapahtumakalenterista näet tulevat valtakunnalliset tapahtumat. Tervetuloa mukaan!

lukiolaiset

Tutustu lukiolaisten vaaliteemoihin

Älä pudota lukiolaista kehityksen kelkasta! Tutustu eduskuntavaaliteemoihin vaaliteemoihin täältä.

ajankohtaista

Toisen asteen opiskelijat osoittavat mieltään maksuttoman toisen asteen puolesta

Toisen asteen opiskelijajärjestöt Suomen Lukiolaisten Liitto, Suomen ammattiin opiskelevien liitto SAKKI, Finlands Svenska Skolungdomsförbund ja Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU sekä nuorisoalan kattojärjestö Allianssi järjestävät mielenilmauksen maksuttoman toisen asteen puolesta Helsingissä ti 26.2. klo 12. Mielenilmaus alkaa Kansalaistorilta ja siirtyy eduskuntatalon portaille.

18/02/2019

Eduskunnan sitouduttava maksuttomaan toiseen asteeseen

Järjestöt ovat pettyneitä, ettei kansalaisaloitteelle löytynyt riittävää tukea valiokunnasta vaan sitä esitetään hylättäväksi.

vaikuttaminen

LUKIOLAISOPAS

Vastauksia lukio-opintoja ja lukiolaisen elämää koskeviin kysymyksiin. Jos et löydä hakemaasi kysymykseen vastausta, voit lähettää kysymyksesi liiton asiantuntijalle.

opiskelijapalvelut