Hämeen Lukiolaisten ylimääräinen piirikokous 2024

Kokouskutsu

Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Hämeen piiri ry:n ylimääräinen piirikokous 2024

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Hämeen piirin (HÄP)  ylimääräinen piirikokous järjestetään 11.5.2024 Lahden pääkirjaston Kaarna-kokoustilassa (Kirkkokatu 31, 15140 Lahti). Kokous alkaa klo 12.00 mutta saavuthan ajoissa paikalle.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2023–2024) ja joka opiskelee jossain Hämeen piirin alueen lukiossa*. 

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (hameen.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta. Tarvitset myös kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  • Toimikauden 2023 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Piirihallituksen muiden jäsenten valinta vuodelle 2024

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä Ulrika Widéniin (ulrikawideen@gmail.com / hameen.lukiolaiset@lukio.fi )

Kokoukseen on vapaa pääsy alueen Lukiolaisilla mutta mikäli mahdollista niin ilmoittauduthan tapahtumalle ennakkoon niin osaamme varata tarjoilua.

Toivomme ennakkoon ilmoittautumista: bit.ly/Happiin2024

Voit asettua ehdolle piirhallitukseen, vaikka et pääse paikan päälle piirikokoukseen osoitteessa: bit.ly/HAPehdokas2024

*Hämeen piirin alueen lukioita ovat: Erkko lukio, Forssan yhteislyseo, Hausjärven lukio, Heinolan lukio, Hämeenlinnan lyseon lukio, Itä-Hämeen opisto, Jannakkalan lukion Tervakosken toimipiste, Janakkalan lukion Turengin toimipiste, Kaurialan lukio, Lahden lyseo, Lahden lukio Gaudia, Lahden Rudolf Steiner-koulu, Lahden yhteiskoulun lukio, Lammin lukio, Lopen lukio, Padasjoen lukio, Parolan lukio, Riihimäen lukio ja aikuislukio, Sysmän lukio, Vääksyn yhteiskoulu

Lahden kaupunginkirjasto, Kirkkokatu 31, Lahti

11.5.2024 12:00