SLL:n piirijärjestöjen piirikokoukset 2016 – tervetuloa!

Järjestön tiedotteet Uutiset

KUTSU SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N PIIRIJÄRJESTÖJEN PIIRIKOKOUKSIIN

Hei lukiolainen!

Oletko intona alueesi lukiolaisten äänen esiin tuomisesta? Tapahtumien järjestämisestä? Paremman opiskelijaelämän takaamisesta? Timanttisen ja opiskelijakuntia osallistavan kuntavaalikampanjan tekemisestä Suomen Lukiolaisten liiton nimissä? Tutustumisesta alueenne lukioiden opiskelijakuntiin auttaen, iloiten ja uusiin tyyppeihin tutustuen?

Entä kiinnostaako kaiken tämän lomassa oppia valtavasti johtamisesta, viestinnästä, taloudenhoidosta, puheiden pitämisestä, argumentaatiosta, osallistamisesta, vaikuttamisesta, motivoimisesta, yritysyhteistyöstä, lobbaamisesta tai tapahtumatuotannosta? Taidoista, joista on hyötyä niin lukioaikoina kuin tulevaisuuden työelämässäkin!

Kaikkea ei tarvitse osata tai tehdä, sinä valitset mihin haluat lähteä mukaan. Ydintiiminä piirissä toimii piirikokouksessa valittava n. 10 hengen piirihallitus puheenjohtajistoineen. Piirikokouksessa myös hyväksytään piirijärjestösi toimintasuunnitelma vuodelle 2017 – tule tuomaan oman opiskelijakuntasi ääni sen ulottovuuksiin.

Lisää piiritoiminnasta ja sen mahdollisuuksista voi lukea osoitteesta liiton aktiivioppaasta – tutustu, innostu ja lähde mukaan!

sip-sip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oman piirijärjestösi kokouskutsun löydät alla olevista linkeistä. Tervetuloa mukaan!

Stadin lukiolaiset

Hämeen lukiolaiset

Itä-Suomen lukiolaiset

Järvi-Suomen lukiolaiset

Kaakkois-Suomen lukiolaiset

Lapin lukiolaiset

Lounais-Suomen lukiolaiset

Pirkanmaan lukiolaiset

Pohjanmaan lukiolaiset

Pohjois-Suomen lukiolaiset

Uudenmaan lukiolaiset