Kutsu Hämeen lukiolaisten piirikokoukseen 2016 Lahteen

Kokouskutsu

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N HÄMEEN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Hämeen piiri (HÄP) varsinainen piirikokous järjestetään  25.11.2016 Lahdessa, Lahden lyseolla (Lahdenkatu 6, 15110 Lahti). Tila on esteetön. Kokous alkaa klo 17.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2016–2017) ja joka opiskelee jossain Hämeen piirin alueen lukiossa*.

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (hameen.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

• Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikausien 2014–2015 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikausien 2014–2015 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2016
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2017
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2017
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2017
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet
  • Kunniajäsen(t)en nimeäminen

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä Nenna Aholaan (nennaahola@hotmail.com).

Tervetuloa!

Lahdessa 25.11.2016

Piirihallitus

*Hämeen piirin alueeseen kuuluvat seuraavat lukiot: Hausjärven lukio, Heinolan lukio, Hämeenlinnan lyseon lukio, Itä-Hämeen opisto, Janakkalan lukio, Tervakoski, Janakkalan lukio, Turenki, Kannaksen lukio, Kaurialan lukio, Nastopoli, Lahden lyseo, Lahden Rudolf Steiner-koulu, Lahden yhteiskoulun lukio, Lammin lukio, Lopen lukio, Orimattilan Erkko-lukio, Padasjoen lukio, Parolan lukio, Riihimäen lukio, Sysmän Yhteiskoulun lukio, Tiirismaan lukio ja Vääksyn Yhteiskoulun lukio.

FB: Hämeen lukiolaiset
Insta & twitter: @hameenlukiolaiset