Kutsu Kaakkois-Suomen lukiolaisten piirikokoukseen 2016 Imatralle

Kokouskutsu

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI RY:N
VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Kaakkois-Suomen piirin (KAP) varsinainen piirikokous järjestetään 18.11.2016 Imatralla, Kaupungintalon valtuustosalissa (Virastokatu 2, 55120 Imatra). Tila on esteetön. Kokous alkaa klo 18:00.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2016–2017) ja joka opiskelee jossain Kaakkois-Suomen piirin alueen lukiossa*.

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (kaakkois-suomen.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

• Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikauden 2015 tilinpäätöksen vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikauden 2015 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2016
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2017
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2017
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2017
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet
  • (Kunniajäsen(t)en nimeäminen)

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä Kia Tanskaseen (kia.tanskanen@hotmail.com).

Tervetuloa!

Lemillä 2.11.2016

Piirihallitus

*Lappeenrannan Itä-Suomen koulun lukio, Elimäen lukio, Lappeenrannan lyseon lukio, Haminan lukio, Lappeenrannan Steinerlukio, Iitin lukio, Parikkalan lukio, Imatran Itä-Suomen koulun lukio, Punkaharjun lukio, Imatran yhteiskoulun lukio, Rantasalmen lukio, Juvan lukio, Rautjärven lukio, Karhulan lukio, Savitaipaleen lukio, Kerimäen lukio, Savonlinnan lyseon lukio, Kimpisen lukio, Savonlinnan taidelukio, Kotkan lyseon lukio, Sulkavan lukio, Kouvolan yhteislyseon lukio, Taavetin lukio, Valkealan lukio, Kuusankosken lukio, Virolahden lukio.