Kutsu Stadin lukiolaisten piirikokoukseen 2016

Kokouskutsu

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N HELSINGIN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Helsingin piirin (HEP) varsinainen piirikokous järjestetään
26.11.2016 Helsingin Itä-Pakilassa, Allianssi-talon Allianssi-salissa (Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki). Tila on esteetön. Kokous alkaa klo 13.00.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2016–2017) ja joka opiskelee jossain Helsingin piirin alueen lukiossa*.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (helsingin.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

• Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikausien 2009–2015 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikausien 2009–2015 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2016
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2017
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2017
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2017
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet
  • Kunniajäsen(t)en nimeäminen

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitsen lisätietoa, ota yhteyttä Iida Yliannalaan (iidayliannala@gmail.com)

Tervetuloa!

Helsingissä 8.11.2016

Piirihallitus

*Helsingin piirin alueeseen kuuluvat seuraavat lukiot: Alppilan lukio, Helsingin kuvataidelukio, Helsingin kielilukio, Kallion lukio, Helsingin luonnontiedelukio, Helsingin medialukio, Mäkelänrinteen lukio, Etu-Töölön lukio, Ressun lukio, Sibelius-lukio, Vuosaaren lukio, Apollon yhteiskoulun lukio, Eiran aikuislukio, Elias-koulun lukio, Englantilaisen koulun lukio, Helsingin eurooppalainen koulu, Helsingin kansainvälisen koulun lukio, Helsingin normaalilyseon lukio, Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun lukio, Helsingin Rudolf Steiner -koulun lukio, Helsingin Saksalaisen koulun lukio, Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun lukio, Helsingin Uuden Yhteiskoulun lukio, Helsingin yhteislyseon lukio, Helsingin yliopiston Viikin normaalikoulun lukio, Herttoniemen yhteiskoulun lukio, Kulosaaren yhteiskoulun lukio, Maunulan yhteiskoulun lukio ja Helsingin matematiikkalukio, Munkkiniemen yhteiskoulun lukio, Oulunkylän yhteiskoulun lukio, Pohjois-haagan yhteiskoulun lukio, Suomalais-venäläisen koulun lukio, Eiran aikuislukio, Helsingin aikuislukio ja Töölön yhteiskoulun lukio.

Facebook: Stadin Lukiolaiset
Instagram: @stadinlukiolaiset