Kutsu Itä-Suomen lukiolaisten piirikokoukseen 2016 Joensuuhun

Kokouskutsu

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N ITÄ-SUOMEN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Itä-Suomen piirin (ISP) varsinainen piirikokous järjestetään lauantaina 26.11.2016 Joensuussa, Karelia ammattikorkeakoulun Wärtsilä -kampuksen auditoriossa (Karjalankatu 3, Joensuu).

Kokous alkaa klo 12.00 ja loppuu n. 18.00.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset,  Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2016–2017) ja joka opiskelee jossain Itä-Suomen piirin alueen lukiossa*.

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (ita-suomen.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

• Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikauden 2015 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikauden 2015 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2016
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2017
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2017
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2017
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä piirin istuvaan puheenjohtajistoon Anu Rantamaan (anu.rantama97@gmail.com) tai Kia Kauppiseen (kia.kauppinen@gmail.com).

Tervetuloa!

Varkaudessa 5.9.2016

Itä-Suomen lukiolaisten piirihallitus

*Itä-Suomen piirin alueeseen kuuluvat seuraavat lukiot:

Heinäveden lukio,  Iisalmen lyseon lukio, Ilomantsin lukio, Itä-Suomen koulun lukio Joensuu, Joensuun lyseon lukio, Joensuun normaalikoulun lukio, Joensuun yhteiskoulun lukio, Juankosken lukio, Juuan lukio, Kallaveden lukio, Kiteen lukio, Kiuruveden lukio, Kontiolahden lukio, Kuopion klassillinen lukio, Kuopion Lyseon lukio, Kuopion Taidelukio LUMIT, Lapinlahden lukio, Leppävirran lukio, Lieksan lukio, Nilsiän lukio, Nurmeksen lukio, Outokummun lukio, Pielaveden lukio, Polvijärven lukio, Portaanpään kristillinen opisto, Pyhäselän lukio, Rautalammin lukio, Rautavaaran lukio, Siilinjärven lukio, Sonkajärven lukio, Suonenjoen lukio, Tohmajärven lukio, Tuusniemen lukio, Varkauden lukio, Vesannon lukio, Vieremän lukio

FB: Itä-Suomen lukiolaiset
Insta: @itasuomenlukiolaiset