Kutsu Pohjois-Suomen lukiolaisten piirikokoukseen 2016 Ouluun

Kokouskutsu

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N POHJOIS-SUOMEN PIIRI RY:N
VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Pohjois-Suomen piirin (PSP) varsinainen piirikokous järjestetään 19.11.2016 Oulussa. Kokoustilat sijaitsevat Kulttuuritalo Valveella Oulussa, osoitteena Hallituskatu 2. Kokoustiloihin sisäänkäynti Ojakadun puolelta, pääsisäänkäynnistä katsottuna vasemmasta ovesta. Kokous alkaa kello 18.00.

Toivotamme kokoukseen tervetulleiksi kaikki piirin toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2016–2017), ja joka opiskelee jossain Pohjois-Suomen piirin alueen lukiossa*.

Äänioikeutesi todistat ottamalla kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortin tai keskustoimiston myöntämän todistuksen jäsenmaksun maksamisesta.

Oikeus aloitteiden jättämiseen on piirin alueen opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle ([email protected]) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään, sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksen jälkeen on mahdollista siirtyä piirikokousjatkoille Virpiniemen urheiluopistolle.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

• Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikausien 2009-2015 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikausien 2009-2015 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2016
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2017
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2017
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2017
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet

Lämpimästi tervetuloa!

Oulussa 4.11.2016

Piirihallitus