KUTSU LOUNAIS-SUOMEN LUKIOLAISTEN PIIRIKOKOUKSEEN 2016 RAUMALLE

Kokouskutsu

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N LOUNAIS-SUOMEN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Lounais- Suomen piirin (LSP) varsinainen piirikokous järjestetään 25.11.2016 Raumalla, Rauman yläasteen auditoriossa (Pyynpäänkatu 17, 26100, Rauma). Kokous alkaa klo 17.00.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2016–2017) ja joka opiskelee jossain Lounais- Suomen piirin alueen lukiossa*.

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (lounais-suomen.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueen lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

• Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikausien 2014–2015 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikausien 2014–2015 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2016
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2017
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2017
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2017
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet
  • Kunniajäsen(t)en nimeäminen

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä, Maisa Niemi (maisa.n@windowslive.com)

Tervetuloa!