Studia-jatkokoulutusmessut

Mikä Studia?

Studia-messut on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma. Tapahtuma esitteleekin monipuolisesti erilaisia jatkokoulutusmahdollisuuksia toisen asteen opiskelijoille. Studiassa pääset tutustumaan useisiin Suomen korkeakouluihin yliopistoista ammattikorkeakouluihin ja lisäksi paikalla on mukana paljon erilaisia työpaikkamahdollisuuksia ja ulkomaisia opiskelumahdollisuuksia. Studia järjestetään marraskuussa Helsingin Messukeskuksessa.

Lisätietoja tapahtumasta löydät myös Messukeskuksen sivuilta.

Kenelle?

Studia-messut on tarkoitettu kaikille lukiolaisille ja muille osallistujlle, joille tutustuminen jatkokoulutusmahdollisuuksiin on ajankohtaista.

 

Hinnat

Ilmainen Lukiolaisten Liiton jäsenille. Muille ennakkolipuilla 10€ ja tapahtuman aikaan Messukeskuksen lippuverkkokaupasta 12€ ja Messukeskuksen kassalta 14€.

 

Palautetta

Studia-messuilla moni osallistuja on päässyt tutustumaan moniin erilaisiin vaihtoehtoihin tulevaisuutta ajatellen ja samalla saanut selkeyttä omaan jatkokoulutuspolkuunsa. 92 % osallistujista suosittellisi tapahtumaa kaverilleen (vuoden 2022 palautekysely).

Yhteyshenkilö

Tapahtuman yhteyshenkilönä toimivat markkinoinnista vastaava varapuheenjohtaja ja markkinoinnin asiantuntija. Yhteystiedot löydät täältä.