Liittokokous

Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma, johon kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokouksen päätöksillä ei ole ainoastaan ollut vaikutuksia liiton toimintaan vaan myös todistetusti Suomen koulutuspoliittiseen linjaan. Eikä ole ollut yhtään haitaksi, että opetusministerin paikalle valitaan entisiä lukiolaistoimijoita!

Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikea iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

Suomen Lukiolaisten Liiton XXXVI liittokokous järjestetään Mikkelissä 6.–8.11.2020. Kyseessä on Liiton juhlavuosi, joten tämä näkyy myös Liittokokouksessa. Liittokokouksessa lukiolaiset valitsevat keskuudestaan Lukiolaisten puheenjohtajiston ja liittohallituksen johtamaan liittoa seuraavaksi vuodeksi.

Sivun pääkuva: Aleksi Korpi Photography

Lisätietoja liittokokouksesta saat oman piirisi liittokokousvastaavalta (yhteystiedot ilmoittautumisivulla) tai järjestösuunnittelija Sannilta sähköpostitse (sanni.salmenoja@lukio.fi).

Liittokokouksen virallisen kutsun löydät täältä.

Lukiolaisten liittokokouksessa luottamusjohtoon hakeviin ehdokkaisiin pääset tutustumaan täällä.

Liittokokouksen suuntaa-antava aikataulun löydät täältä.

Liittokokouksessa käsiteltävät asiakirjat löydät täältä.

Laudaturia eli hupsun hauskaa liittokokousjulkaisua voit lukea näköislehtenä täällä. Jos palvelu ei toimi toivotulla tavalla, niin löydät pdf-version myös täältä.

Liittokokouksen livestreamia voit seurata näistä linkeistä:
Perjantai 6.11.
Lauantai 7.11.
Sunnuntai 8.11.