Liittokokous

Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma, johon kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokouksen päätöksillä ei ole ainoastaan ollut vaikutuksia liiton toimintaan vaan myös todistetusti Suomen koulutuspoliittiseen linjaan. Eikä ole ollut yhtään haitaksi, että opetusministerin paikalle valitaan entisiä lukiolaistoimijoita!

Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikea iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

Suomen Lukiolaisten Liiton XXXVI liittokokous järjestetään Mikkelissä 6.-8.11.2020. Kyseessä on Liiton juhlavuosi, joten tämä näkyy myös Liittokokouksessa. Liittokokouksessa lukiolaiset valitsevat keskuudestaan Lukiolaisten puheenjohtajiston ja liittohallituksen johtamaan liittoa seuraavaksi vuodeksi.

Lisätietoja liittokokouksesta saat oman piirisi liittokokousvastaavalta (yhteystiedot ilmoittautumisivulla) tai järjestösuunnittelija Sannilta sähköpostitse (sanni.salmenoja@lukio.fi).

Liittokokouksen virallisen kutsun löydät täältä.

Kiinnostuitko osallistumisesta liittokokoukseen? Ilmoittautuminen on nyt alkanut. Ilmoittaudu osoitteessa bit.ly/likosll2020.

Liittokokousaloitteen ohjeet löytyy täältä. Aloitteet tulee lähettää järjestösuunnittelijalle viimeistään 8.10.2020.

Sivun pääkuva: Aleksi Korpi Photography