Liittokokous

Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma, johon kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokouksen päätöksillä ei ole ainoastaan ollut vaikutuksia liiton toimintaan vaan myös todistetusti Suomen koulutuspoliittiseen linjaan. Eikä ole ollut yhtään haitaksi, että opetusministerin paikalle valitaan entisiä lukiolaistoimijoita!

Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikea iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

Suomen Lukiolaisten Liiton XXXV liittokokous järjestetään Lappeenrannassa 8.-10.11.2019. Liittokokouksessa lukiolaiset valitsevat keskuudestaan Lukiolaisten puheenjohtajiston ja liittohallituksen johtamaan liittoa seuraavaksi vuodeksi.

Lisätietoja liittokokouksesta saat oman piirisi liittokokousvastaavalta (yhteystiedot ilmoittautumisivulla) tai järjestösuunnittelija Matilta sähköpostitse (matti.mannonen@lukio.fi).

Ehdokkaat liiton pesteihin vuodelle 2020 ja heidän vastaukset kiperiin kysymyksiin löydät täältä.

Liittokokouksen virallisen kutsun löydät täältä.

Pumaskan ja kokouksessa käsiteltävät asiakirjat löydät täältä. Muutosesitykset löytyvät täältä.

Liittokokouksen tallenne perjantailta
Liittokokouksen tallenne lauantailta (tulossa pian)
Liittokokouksen tallenne sunnuntailta

Sivun pääkuva: Aleksi Korpi Photography