Liittokokous

Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma, johon kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokouksen päätöksillä ei ole ainoastaan ollut vaikutuksia liiton toimintaan vaan myös todistetusti Suomen koulutuspoliittiseen linjaan. Eikä ole ollut yhtään haitaksi, että opetusministerin paikalle valitaan entisiä lukiolaistoimijoita!

Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikea iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

Suomen Lukiolaisten Liiton XXXV liittokokous järjestetään Lappeenrannassa 8.-10.11.2019. Liittokokouksessa lukiolaiset valitsevat keskuudestaan Lukiolaisten puheenjohtajiston ja liittohallituksen johtamaan liittoa seuraavaksi vuodeksi.

Haku piirijärjestöjen delegaatioihin aukeaa syyskuussa ja niistä informoidaan piirijärjestöjen somekanavissa sekä tällä sivustolla, mutta kiinnostuksen osallistumiseen voit käydä kertomassa tälle lomakkeelle. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan piirijärjestön puheenjohtajaan.

Sivun pääkuva: Aleksi Korpi Photography