Liittokokous

Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma, johon kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikea iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

Suomen Lukiolaisten Liiton XXXIV liittokokous järjestetään Seinäjoella marraskuussa 2018. Liittokokouksessa lukiolaiset valitsevat keskuudestaan SLL:n puheenjohtajiston ja liittohallituksen johtamaan liittoa seuraavaksi vuodeksi.

SLL:n liittokokoukseen on tervetullut jokainen lukiolainen! Lisää infoa tapahtumasta, muun muassa kokousmateriaalit, päivittyvät tälle sivulle liittokokouksen lähestyessä.

Kutsu vuoden 2018 liittokokoukseen Seinäjoelle

Jos olet kiinnostunut liittokokoukseen osallistumisesta voit ilmoittaa siitä tämän linkin kautta tai laittaa viestiä alueesi piirijärjestön puheenjohtajalle. Olemme sinuun yhteydessä tämän jälkeen henkilökohtaisesti viikon kuluessa.

Haluatko vaikuttaa Suomen Lukiolaisten Liiton toimintaan ja kantoihin jo ennen liittokokousta?  Voit käydä lukemassa vuoden 2019 asiakirjoja täältä ja kommentit niihin voit jättää tänne. Kommentteja asiakirjoihin voi jättää torstaihin 27.9. asti.