vaikuttaminen_cover edunvalvonta

Liittokokous

Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma, johon kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikea iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

Suomen Lukiolaisten Liiton XXXIII liittokokous järjestetään Espoossa 10.–12.11.2017. Liittokokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja liittohallitus vuodelle 2018. Lisäksi kokouksessa käsitellään ja hyväksytään mm. toimintasuunnitelma, talousarvio, tavoiteohjelma, sääntömuutokset sekä periaateohjelma. Lisää tietoa asiakirjoista löydät täältä.

SLL:n liittokokoukseen on tervetullut jokainen lukiolainen! Lisää infoa tapahtumasta, muun muassa kokousmateriaalit, päivittyvät tälle sivulle h-hetken lähestyessä. Kokousmateriaalit, kuten liittokokouksessa hyväksyttävät asiakirjat, löydät Liittokokouspumaskan muodossa täältä.

ILMOITTAUTUMINEN:

Suomen Lukiolaisten Liiton liittokokouksissa edustajat ilmoittautuvat oman alueellisen piiri- tai jäsenjärjestönsä kautta. Ilmoittautuminen vuoden 2017 liittokokoukseen on nyt päättynyt. Tarkkailija- ja tervehdyspyynnöt voi osoittaa järjestösuunnittelija Katri Laitiselle (katri.laitinen@lukio.fi).