Lukiolaiset hakee markkinointisuunnittelijaa

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee tavoitteellista ja luovaa

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen.

 

Etsimme idearikasta henkilöä kehittämää ja koordinoimaan Lukiolaisten markkinointia, jäsenhankintaa ja yhteistyökumppanuuksia. Tehtävässä pääset uudistamaan Lukiolaisten markkinointiviestintää, josta hyötyvät niin lukiolaiset kuin meidän kumppanit. Markkinointisuunnittelijana tulet olemaan keskeisessä roolissa erilaisten markkinointikampanjoiden toteuttamisessa yhdessä viestintätiimimme kanssa sekä lukiolaistoimijoiden sparraamisessa alueellisen markkinoinnin vahvistamiseksi. Olet mukana tekemässä meistä Suomen vetovoimaisimman nuoriso- ja opiskelijajärjestön.  

Pärjätäksesi tehtävässä tarvitset:

  • kokemusta tai koulutusta markkinoinnista 
  • ymmärrystä ja kiinnostusta nuorista kohderyhmänä
  • työskentelytavat, joissa luovuus yhdistyy organisointi- ja paineensietokykyyn
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • kyvyn innostaa ja kannustaa toisia markkinoinnin tehtäviin
  • itseohjautuvuutta ja kykyä johtaa omaa työskentelyäsi 

Katsomme eduksi myös: 

  • osaamista digitaalisen markkinoinnin kanavista ja alustoista
  • ymmärrystä järjestötoiminnasta tai kansalaisaktiivisuudesta
  • kokemusta varainhankinnasta
  • kokemusta kumppanuuksien kehittämisestä ja yritysyhteistyöstä

 

Lukiolaisten vahvistuksena tulet tekemään tiivistä yhteistyötä sektorin varapuheenjohtajan, viestintäsuunnittelijan, päätoimittajan ja mediamyyjän kanssa. Tästä johtuen toivomme, että tiimityöskentely on sinulle luontaista ja nautit yhdessä ideoinnista ja tekemisestä. Jeesaat kaveria hädässä ja vastaavasti osaat hyödyntää myös muilta sektorin jäseniltä löytyvää osaamista. 

Kuulostaako tehtävät kiinnostavilta? Hae jo tänään! Mielenkiintoisen työn lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi ja toteuttamaan villejäkin ideoita. Työskentelyäsi tukee huumorilla ja monipuolisella ammattitaidolla varustettu viidentoista hengen työyhteisömme.

Markkinointisuunnittelijan työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.3. tai sopimuksen mukaan. Täysipäiväisestä (40h / viikko) tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2 666 euroa, jonka päälle tarjoamme vielä virkistys-, puhelin- ja lounasedun, kouluttautumistukea sekä laajan työterveyshuollon. Työ sisältää jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputöitä. 

 

Jos olet etsimämme markkinoinnin osaaja, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään torstaina 18.2.2021 klo 23:59 tällä lomakkeella tai osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi. Haastattelut järjestämme etäyhteyksillä ensisijaisesti ti 23.2. ja ke 24.2. Haastatteluun kutsuttavat saavat ennen haastattelua valmisteltavaksi ennakkotehtävän.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Heikki Luoto (p. 050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi).

 

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.