Koulukävijäkoulutus

Mikä Koulukävijäkoulutus?

Lukiolaisten Liiton Koulukävijäkoulutus eli Koulis on tapahtuma, jolla pääsee valmistautumaan syksyn koulukäynteihin parhaalla mahdollisella tavalla ja kruunaamaan kesän mahtavien tyyppien seurassa. Oot sitten koulukäyntien konkari tai vasta kuullut sanan koulukäynti, löytyy sulle Koulikselta varmasti uutta opittavaa!

Kouliksella harjoitellaan niksejä niin jännityksen hallintaan, tarinankerrontaan kuin puheen jäsentelyyn liittyen. Kouliksella kartutat itsellesi myös kullanarvoista kokemusta myyntityöstä, joka voi avata ovet monenlaisiin työtehtäviin tulevaisuudessa. Koulis järjestetään heinäkuussa.

Kenelle?

Kaikille, joita kiinnostaa esiintyminen ja itsensä kehittäminen esiintymiseen liittyen. Kouliksella oppii erityisesti Lukiolaisten Liiton koulukäyntien tekemisestä ja siihen liittyviä niksejä. 

 

Hinnat

Lukiolaisten Liiton jäsenille hinta on 80€ ja osallistujalle, joka ei ole jäsen, hinta on 100€. Hintaan kuuluu majoittuminen leirikeskuksessa ja ruokailut siellä. Sitoutumalla tekemään neljä koulukäyntiä lokakuun loppuun mennessä osallistuminen on täysin ilmainen.

Palautetta

Koulista on kuvattu mahtavaksi kesän lopetustapahtumaksi, jossa pääsee oppimaan lisää erityisesti esiintymisestä ja koulukäynneistä. Osallistujat ovat saaneet paljon varmuutta omaan esiintymiseen ja saaneet vinkkejä esiintymisjännityksen vähentämiseen!

Yhteyshenkilö

Tapahtuman yhteyshenkilöinä toimivat markkinoinnista ja jäsenhankinnasta vastaava varapuheenjohtaja, markkinoinnin asiantuntija sekä järjestöasiantuntija. Yhteystiedot löydät täältä.