Voita 1000€ ryhmämatkalahjakortti

Opiskelijapalvelutiedotteet Uutiset

Tilaamalla nyt Suomen Lukiolaisten Liiton opiskelijakortin kansainvälisellä ISIC-ominaisuudella olet mukana ryhmämatkalahjakortin ja GoPron arvonnassa!

Tilauksen voit tehdä sivulla opiskelijakortti.

Kilpailu on käynnissä 3.12. asti.

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestäjä Oy KILROY Finland Ab (Myöhemmin: Järjestäjä)
Y-tunnus 0115306-8
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomen Lukiolaisten Liitto SLL:n ISIC-yhdistelmäkortin hankkineet lukiolaiset. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoihin ja niiden käyttöön.

Järjestäjällä on oikeus mitätöidä ja ilman eri ilmoitusta poistaa kaikki osallistumiset, jotka rikkovat kilpailun sääntöjä sekä henkilöt, joiden epäillään käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Osallistuminen
Kilpailuaika on 1.8.2015 – 3.12.2015. Kilpailuun osallistuvat kaikki kilpailuaikana SLL:n ISIC-yhdistelmäkortin ostaneet lukiolaiset.

Voittajien valinta
Voittajat arvotaan kilpailuajan päätyttyä.

Palkinnot ja niiden lunastaminen
Kilpailun palkintoina on 1 kpl 1000 euron arvoinen ryhmämatkalahjakortti KILROYlle ja 1 kpl GoPro HERO4 Silver Standard -kamera. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan voittajille postitse arvonnan jälkeen.

KILROYn 1000 euron arvoinen ryhmämatkalahjakortti on voimassa 30.6.2018 saakka, ja matkustusaika on matkan varauspäivästä vuosi eteenpäin. Matkalahjakortti tulee käyttää vähintään 6 henkilön opintoihin liittyvään ryhmämatkaan (luokkaretki, kielimatka, kouluvierailu jne). Matkalahjakortin voi käyttää mihin vain KILROYn tuotteisiin (lennot, hotellivaraukset, seikkailumatkat jne). Matkalahjakortin voi lunastaa KILROYn Key Accountissa sähköpostitse vip@kilroy.fi (matkalahjakortti oltava liitteenä sähköpostissa). Varauksen voi tehdä myös puhelimessa 09 680 78211 ja lähettää matkalahjakortti KILROYlle lunastettavaksi. Matkalahjakorttia ei voi käyttää nettiostosten yhteydessä. Koska matkalahjakorttia käsitellään rahana, KILROY ei voi korvata hävinnyttä tai varastettua matkalahjakorttia.

Arvonnan tuloksesta ei voi valittaa. Palkinnoista voi kieltäytyä tai palkinnon voi siirtää toiselle SLL:n ISIC-yhdistelmäkortin omistavalle lukiolaiselle, jos voittaja liittää mukaan kirjallisen todistuksen lahjoituksesta. Tämä todistus on myös oltava mukana matkalahjakorttia lunastettaessa. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ja kilpailuosallistumisen ja käyttää niitä markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Rajoitteet
palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai tavaraksi.

Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.