palvelut2_cover

Opiskelijakortti

avaaliittymislomake

Liittymällä Lukiolaisten Liiton jäseneksi saat käyttöösi ainoan lukiolaisille tarjolla olevan opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu paitsi opiskelijastatukseen myös lukuisiin opiskelijaetuihin.

Tutustu opiskelijaetuihin Suomessa.

Tutustu opiskelijaetuihin maailmalla.
SLL:n jäsenyys on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti käden käänteessä. Opiskelijakortin tilaaminen maksaa vain 25 euroa tai kansainvälisellä ISIC-ominaisuudella 34 euroa (20 euron vuotuinen jäsenmaksu + 5 euroa kortin valmistuskustannuksia + 9 euroa kansainvälinen ISIC-ominaisuus). Seuraavina vuosina kortti uusitaan erillisellä lukuvuositarralla, jonka hinta on 20 euroa. Kortti on voimassa aina kuluvan lukuvuoden loppuun saakka (30.9.). Lukuvuoden 2016–2017 kortteja voi tilata aikaisintaan 14.6. ja ne toimitetaan elokuussa.

Jäsenenä osallistut myös kaikille Lukiolaisten Liiton tapahtumille edullisemmin sekä tuet lukiolaisten edunvalvontaa. Olemme aina valmiita auttamaan opiskelijaelämää koskevissa kysymyksissä sekä puolustamme laadukasta ja kattavaa lukiokoulutusta nyt ja tulevaisuudessa. Me olemme lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Voit halutessasi liittää kansainvälisen ISIC-ominaisuuden opiskelijakorttiisi valitsemalla ISIC-vaihtoehdon tilauslomakkeessa. Kansainvälinen ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti hyväksytty opiskelijatodistus ja se oikeuttaa sinut tuhansiin opiskelijaetuihin 125 000 paikassa yli 130 maassa. Todista maailmalla olevasi opiskelija ja säästä! Lisätietoa löydät isic.fi. Yhdistelmäkortin maksu 9 euroa lisätään ensimmäiseen jäsenmaksulaskuusi. ISIC-ominaisuuden voi lisätä myös, jos sinulla on jo kortti ottamalla yhteyttä jäsenpalveluun ([email protected]). Tällöin maksettavaksi tulee ISIC-maksu (9 euroa) ja uuden kortin painatuskustannukset (5 euroa). ISIC-maksu on kertaluontoinen eikä siis vaikuta enää myöhemmin vuosittaiseen jäsenmaksuun.

Opiskelijakortti on saatavilla myös Seppälän koulukuvatilauksen yhteydessä – saat siis opiskelijakortin ja koulukuvat yhdellä tilauksella. (Ei ISIC-mahdollisuutta). Lisäksi voit valita opiskelijakorttiisi laadukkaan Seppälän koulukuvien ottaman kuvan.

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sivulta UKK.

Tilaa opiskelijakortti:
1. Avaa liittymislomake
2. Täytä perustiedot itsestäsi
3. Liitä mukaan valokuvasi ja opintotodistuksesi. Ohjeet aukevat uusiin ikkuinoihin. Löydät tarkemmat ohjeet myös liittymislomakkeesta.
4. Maksa korttitilaus tai tilaa lasku sähköpostiisi. Kortti lähtee valmistukseen vasta kun olet maksanut jäsenyytesi.
5. Kortti toimitetaan sinulle noin kolmen viikon kuluttua tilauksesta.

frank_featured