palvelut2_cover

Opiskelijakortti

avaaliittymislomake

Liittymällä Lukiolaisten Liiton jäseneksi saat käyttöösi ainoan lukiolaisille tarjolla olevan opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu paitsi opiskelijastatukseen myös lukuisiin opiskelijaetuihin.

Tutustu opiskelijaetuihin Suomessa.

Tutustu opiskelijaetuihin maailmalla.

SLL:n jäsenyys on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti käden käänteessä. Opiskelijakortin tilaaminen maksaa vain 25 euroa tai kansainvälisellä ISIC-ominaisuudella 34 euroa (20 euroa vuotuisesta jäsenmaksusta + 5 euroa valmistuskustannuksista + 9 euroa kansainvälisestä ISIC-ominaisuudesta). Seuraavina lukuvuosina jäsenyys ja kortti uusitaan erillisellä lukuvuositarralla, jonka saat 20 euron jäsenmaksun hinnalla. Kortti on voimassa aina kuluvan lukuvuoden loppuun saakka (30.9.). Lukuvuoden 2017–2018 kortteja voi tilata aikaisintaan 14.6. ja ne toimitetaan elokuussa, kun lukuvuosi vaihtuu ja jäsenyys astuu voimaan. Elokuun alkuun asti voimassa on siis vain lukuvuoden 2016-2017 jäsenyys.

Jäsenenä osallistut myös kaikille Lukiolaisten Liiton tapahtumille edullisemmin, liityt automaattisesti myös paikalliseen piirijärjestöösi sekä tuet lukiolaisten edunvalvontaa. Olemme aina valmiita auttamaan opiskelijaelämää koskevissa kysymyksissä sekä puolustamme laadukasta ja kattavaa lukiokoulutusta nyt ja tulevaisuudessa. Me olemme lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Voit halutessasi liittää kansainvälisen ISIC-ominaisuuden opiskelijakorttiisi valitsemalla ISIC-vaihtoehdon tilauslomakkeessa ja maksaa liittymislaskun yhteydessä 9 euron ISIC-maksun. Kansainvälinen ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti hyväksytty opiskelijatodistus ja se oikeuttaa sinut tuhansiin opiskelijaetuihin 125 000 paikassa yli 130 maassa. Todista maailmalla olevasi opiskelija ja säästä! Lisätietoa löydät osoitteesta isic.fi. ISIC-ominaisuuden voit lisätä myös jo tilattuun korttiin ottamalla yhteyttä jäsenpalveluun (toimisto@lukio.fi). Tällöin maksettavaksi tulevat ISIC-maksu (9 euroa) ja uuden kortin valmistuskustannukset (5 euroa). ISIC-maksu on kertaluontoinen eikä siis vaikuta enää myöhemmin vuosittaiseen jäsenmaksuun.

Opiskelijakortti on saatavilla myös Seppälän koulukuvatilauksen yhteydessä – saat siis opiskelijakortin ja koulukuvat yhdellä tilauksella. Lisäksi saat näin opiskelijakorttiisi laadukkaan, Seppälän koulukuvien ottaman kuvan. Seppälä toimittaa tietosi meille ja saat meiltä pian liittymislaskun valitsemallasi laskutustavalla.

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sivulta usein kysyttyä tai ole yhteydessä jäsenpalveluumme!

Tilaa opiskelijakortti:
1. Avaa liittymislomake
2. Täytä perustiedot itsestäsi
3. Liitä mukaan valokuvasi ja opintotodistuksesi. Ohjeet aukevat uusiin ikkuinoihin. Löydät tarkemmat ohjeet myös liittymislomakkeesta.
4. Maksa korttitilaus tai tilaa lasku sähköpostiisi. Kortti lähtee valmistukseen vasta kun olet maksanut jäsenyytesi. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio! Uuden laskun saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@lukio.fi.
5. Kortti toimitetaan sinulle 1-2 viikon kuluttua laskun maksamisesta.

frank_featured