Tapahtumat

Tervetuloa mukaan Lukiolaisten tapahtumille! Oheisesta listasta löydät tulevia valtakunnallisia tapahtumiamme, joille olet lämpimästi tervetullut. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät kunkin tapahtuman kohdalta. Paikallisia tapahtumia voit etsiä piirien sivuilta.

LIITTOKOKOUS @ SEINÄJOKI 9. – 11.11.2018
Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma – kruununjalokivi. Liittokokoukseen kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikeaa iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

STUDIA-JATKOKOULUTUSMESSUT @ HELSINKI 27. – 28.11.2018
Mitä lukion jälkeen? Tule Studialle tutkimaan kaikkeen, mitä lukion jälkeen voikaan tehdä! Messuilla pääset tutustumaan esimerkiksi eri korkeakoulujen tarjontaan ja vaihtoehtoihin mitä tehdä välivuotena. Lukiolaisten Liiton jäsenenä pääset messuille ilmaiseksi. Tervetuloa myös piipahtamaan Lukiolaisten omalla ständillä, missä on tiedossa kaikkea kivaa!

WATER @ HÄMEENLINNA 6. – 7.4.2019
Water-opiskelijakuntafestarit keräävät opiskelijakuntatoimijoita kautta maan oppimaan uutta. Viikonloppu tarjoaa tehokkaan tietopaketin niin aloitteleville opiskelijakuntatoimijoille kuin kokeneemmillekin konkareille. Watereista on hyötyä esim. opiskelijakunnan hallituksen jäsenille, tutoreille, abitoimikunnan jäsenille tai vaikka koulun lehden toimittajille. Opit opiskelijakuntatoiminnasta ja kaikesta siihen liittyvästä, pääset verkostoitumaan muiden kanssa ja tietenkin pitämään hauskaa huikeassa seurassa!

WATER @ ROVANIEMI 13. – 14.4.2019