Tapahtumat

Tervetuloa mukaan Lukiolaisten tapahtumille! Oheisesta listasta löydät tulevia valtakunnallisia tapahtumiamme, joille olet lämpimästi tervetullut. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät kunkin tapahtuman kohdalta. Paikallisia tapahtumia voit etsiä piirien sivuilta.

WATER @HÄMEENLINNA 6. – 7.4.2019
Water-opiskelijakuntafestarit keräävät opiskelijakuntatoimijoita kautta maan oppimaan uutta. Viikonloppu tarjoaa tehokkaan tietopaketin niin aloitteleville opiskelijakuntatoimijoille kuin kokeneemmillekin konkareille. Watereista on hyötyä esim. opiskelijakunnan hallituksen jäsenille, tutoreille, abitoimikunnan jäsenille tai vaikka koulun lehden toimittajille. Opit opiskelijakuntatoiminnasta ja kaikesta siihen liittyvästä, pääset verkostoitumaan muiden kanssa ja tietenkin pitämään hauskaa huikeassa seurassa!

WATER @ROVANIEMI 13. – 14.4.2019

HUIPPU @RUKA 26. – 28.4.2019

Lukiolaisten oma festivaaliviikonloppu tulee taas Rukalla 26-28.4.2019. Luvassa monipuolista ohjelmaa ja tekemistä ympäri vuorokauden Rukan rinteillä, Kuusamon luonnossa ja alueen ravintoloissa. Kokoa kaveriporukka kasaan tai tule itseksesi, ja lähde nauttimaan talvisesta tekemisestä ja hyvästä seurasta lumen koordinaateille! Paketti sisältää majoituksen, kolmen päivän hissiliput sekä ohjelman. Majoitus tapahtuu 6-8 hengen huoneistoissa. Ilmoittautuminen sulkeutuu 31.3.2019 tai kun tapahtuma on täynnä.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

KEVÄTPÄIVÄT @LAPUA 17. – 19.5.2019
Toukokuussa järjestettäville Kevätpäiville kokoonnutaan pitämään hauskaa leirikeskukseen iki-ihanien perinteiden sekä voimaannuttavan koulutuksen merkeissä. Kevätpäivien koulutussisällöt keskittyvät siihen, miten lukiolaisten liiton piirijärjestöjen toiminnasta saa entistäkin timanttisempaa sekä puhutaan tulevan syksyn projekteista.

SYYSPÄIVÄT @TAMPERE 31.8 – 1.9.2019
Syyspäivät on vuoden kolmas aktiivitapahtuma, joka toimii lähtölaukauksena syksyyn. Kaksipäiväisen tapahtuman tarkoituksena on kehittää piirien toimintaa, antaa eväitä piirien tekemän vaikuttamistyön tueksi sekä perehtyä liittokokouksen asiakirjoihin, yhdessä oloa ja upeita ihmisiä unohtamatta.

WATER @KUOPIO 12. – 13.10.2019

WATER @TURKU 19. – 20.10.2019

LIITTOKOKOUS @LAPPEENRANTA 8. – 10.11.2019
Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma – kruununjalokivi. Liittokokoukseen kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikeaa iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

STUDIA-JATKOKOULUTUSMESSUT @ HELSINKI 3. – 4.12.2019
Mitä lukion jälkeen? Tule Studialle tutkimaan kaikkeen, mitä lukion jälkeen voikaan tehdä! Messuilla pääset tutustumaan esimerkiksi eri korkeakoulujen tarjontaan ja vaihtoehtoihin mitä tehdä välivuotena. Lukiolaisten Liiton jäsenenä pääset messuille ilmaiseksi. Tervetuloa myös piipahtamaan Lukiolaisten omalla ständillä, missä on tiedossa kaikkea kivaa!