Lukiolaiset hakee viestintäsuunnittelijaa

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee skarppia ja visuaalisella silmällä varustettua

VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2021 alkaen.

 

Etsimme oma-aloitteista ja kunnianhimoista tyyppiä vastaamaan Suomen Lukiolaisten Liiton viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kehittämään liiton brändiä ja viestintäkanavia.

Viestintäsuunnittelijana koordinoit liiton monikanavaista ja vuorovaikutteista viestintää. Vastaat viestinnän strategisesta kehittämisestä, tuotat erityisesti lukiolaisia kiinnostavia sisältöjä eri kanaviin sekä vastaat Lukiolaisten sometileistä, verkkosivuista ja uutiskirjeistä. Huolehdit, että viestimme tavoittavat lukiolaisten lisäksi myös muut keskeiset sidosryhmät. Sparraat ja koulutat viestinnässä muuta toimiston väkeä sekä vapaaehtoisia lukiolaistoimijoita. Keksit ja kokeilet uusia tapoja näkyä kiinnostavasti ja vaikuttavasti. Lisäksi vastaat liiton visuaalisesta ilmeestä ja tuotat visuaalisia materiaaleja eri tarpeisiin.

Haluamme olla jatkossakin Suomen rohkein, skarpein ja kiinnostavin nuoriso- ja opiskelijajärjestö.

Siksi edellytämme viestintäsuunnittelijalta:

 • viestinnän osaamista
 • hyviä organisointi- ja itsensä johtamisen taitoja
 • kykyä motivoida työkaverit ja vapaaehtoiset viestimään
 • innostusta ja näkemystä viestinnän kehittämiseen
 • luovuutta ja visuaalista silmää
 • ripeyttä ja kykyä pitää monet langat käsissä
 • soveltuvia opintoja tai työkokemusta

Kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata, mutta katsomme eduksi, jos sinulla on:

 • kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja nuorista kohderyhmänä
 • osaamista tai vähintään kiinnostusta visuaaliseen viestintään (graafinen suunnittelu, valokuvaus, videot)
 • kokemusta WordPressista ja Adoben ohjelmistoista (Photoshop, InDesign)
 • ymmärrystä saavutettavasta digitaalisesta viestinnästä
 • osaamista viestinnän mittaamisesta ja analysoinnista

Oletko sinä etsimämme viestinnän monitaitaja? Hae meille töihin! Kivan työn lisäksi pääset osaksi mainiota työyhteisöämme sekä kehittämään omaa osaamistasi ja toteuttamaan villejäkin ideoita.

Työssä onnistuminen ja työyhteisössämme viihtyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, huumorintajua ja uuden äärellä innostumista. Noin viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Sellainen tapa tehdä töitä toivottavasti sopii myös sinulle!

Tehtävä on täysipäiväinen ja työaika on 40 tuntia viikossa. Täysipäiväisestä tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2666 euroa. Lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut (mm. lounasetu, työsuhdematkalippu, puhelinetu, tukea kouluttautumiseen ja laaja työterveyshuolto) sekä ihanan työyhteisön. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 3.1.2021 klo 23:59 mieluiten tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi. (Otsikoi sähköpostisi ”Viestintäsuunnittelija” ja nimeä pdf-muotoiset liitetiedostot seuraavasti: ”OMA SUKUNIMI – Hakemus” & ”OMA SUKUNIMI – Ansioluettelo”.)

Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit paras valinta kyseiseen tehtävään. Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti 7.–8.1.2021. Haastatteluun valittuja pyydämme valmistelemaan pienen ennakkotehtävän.

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Heikki Luoto (p. 050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi) ja viestintäsuunnittelija Pauliina Vuorinen (p. 044 277 7007, ma–ti 21.–22.12.).

 

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.