Toni Ahva Lukiolaisten koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Toni Ahva, 25. Ahva on aiemmin toiminut eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministerin erityisavustajana ja vastannut muun muassa koulutus-, nuoriso- ja urheilupolitiikasta sekä viestinnästä. Koulutukseltaan Ahva on valtiotieteiden kandidaatti Helsingin yliopistosta.

“On ilo päästä työskentelemään Lukiolaisten Liittoon! Lukiolaisten koulutuspoliittinen edunvalvonta on mielenkiintoinen työkenttä. Haluan osaltani kehittää liittoa asiantuntevana ja vahvana lukiolaisten puolustajana. Mahtavaa päästä tekemään työtä huipputiimiin”, Ahva iloitsee.

Ahva vastaa työssään koulutuspoliittisena asiantuntijana lukiokoulutuksen järjestämiseen ja rahoitukseen, koulutuksen laatuun, ylioppilastutkintoon sekä opiskelijavalintoihin liittyvistä teemoista.

“Tonista saamme tiimiimme rautaisen asiantuntijan, joka tuntee mainiosti vaikuttamisen eri tasot. Hienoa saada hänet Töölönkadulle!” sanoo Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja Roosa Pajunen.

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Ahva aloittaa työnsä 5. elokuuta ja toimii koulutuspoliittisena asiantuntijana opintovapaan sijaisena toukokuun 2020 loppuun.

Lisätietoja:
pääsihteeri Heikki Luoto, p. 050 36 888 94, heikki.luoto@lukio.fi