Pohjanmaan lukiolaisten varsinainen piirikokous 2020

KOKOUSKUTSU

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N POHJANMAAN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Pohjanmaan piirin (POP) varsinainen piirikokous järjestetään
21.11.2020 Seinäjoella, Seinäjoki Areenalla tilassa 270A (A-hallin 2. kerros, Kirkkotie 23 60220 Seinäjoki). Tila on esteetön. Kokous alkaa klo 13.00.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2020-2021) ja joka opiskelee jossain Pohjanmaan piirin alueen lukiossa*. 

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (pohjanmaan.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Piirikokouksessa on myös mahdollisuus yhteisruokailuun, omavastuu 10€/henkilö. Ruokailu sisältää lämpimän ruoan sekä kahvin makean kera. Piirikokoukseen ei ole pakko ilmoittautua, mutta se on suositeltavaa turvavälien ja ruokailun järjestämistä varten. Ennakkoilmoittautuminen löytyy bit.ly/poppiko

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  • Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikauden 2019 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikauden 2019 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2020
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2021
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2021
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2021
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet
  • Kunniajäsen(t)en nimeäminen

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä piirin puheenjohtaja Mikko Jaskariin (pohjanmaan.lukiolaiset@lukio.fi).

 

*Pohjanmaan piirin alueeseen kuuluvat seuraavat lukiot: Alajärven lukio, Alavuden lukio, Evijärven lukio, Haapajärven lukio, Kaustisen musiikkilukio, Härmän lukio, Ilmajoen lukio, Jalasjärven lukio, Jurvan lukio, Kalajoen lukio, Kannuksen lukio, Kauhajoen lukio, Kauhavan lukio, Kokkolan suomalainen lukio, Kristiinankaupungin lukio, Kuortaneen lukio, Kurikan lukio, Kyrönmaan lukio, Laihian lukio, Lappajärven lukio, Lapuan Lukio, Nivalan lukio, Nurmon lukio, Perhon lukio, Pietarsaaren lukio, Pyhäjärven lukio, Raudaskylän kristillinen opisto, Reisjärven lukio, Seinäjoen lukio ja aikuislinja, Seinäjoen lukio Etelä-Seinäjoen toimipiste, Sievin lukio, Teuvan lukio, Toholammin lukio, Vaasan lyseon lukio, Vimpelin lukio, Virtain lukio, Ylistaron lukio, Ylivieskan lukio sekä Ähtärin lukio.

Kirkkokatu 23, Seinäjoki

21.11.2020 06:17