Pirkanmaan lukiolaisten varsinainen piirikokous 2020

KOKOUSKUTSU

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N ​PIRKANMAAN​ PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Sinut on kutsuttu!

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL)​ Pirkanmaan ​piirin​ (PIP) ​varsinainen piirikokous järjestetään 21.11.2020 Tampereella Hatanpään soutupaviljongilla​, ​(​Hatanpäänkatu 6, 33900 Tampere​). ​Tila on esteetön. Kokous alkaa klo ​12.30.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, joka opiskelee tai on opiskellut jossain Pirkanmaan lukiossa ja on maksanut Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenmaksun lukukaudelle 2020-2021.

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (pirkanmaan.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Suomen Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  • Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikauden 2019 tilinpäätöksen vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikauden ​2019​ tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2020
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valintavuodelle 2021
  •  Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2021
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2021
  •  Piirikokoukselle osoitetut aloitteet
  • Sääntömuutokset

 

Jos kiinnostuit kokoukseen tulemisesta, kehotamme täyttämään alustavan ilmoittautumisen, jotta osaamme varata kaikille sopivaa ja sopivan määrän ruokaa. Alustava ilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan. Ilmoittautumisen pääset täyttämään täältä: ​bit.ly/PIPpiirikokous2020

 

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä puheenjohtaja Aatu Hokkaseen, 0404136101 tai pirkanmaan.lukiolaiset@lukio.fi