Opiskelijakuntaa ohjaavien opettajien koulutus Zoomissa

Hei sinä upea ohjaava opettaja!

Lukiolaisten liitto järjestää kaksi kertaa vuodessa maksuttoman koulutuksen lukioiden opiskelijakuntia ohjaaville opettajille.

Suomalaisen koulun oppimistulokset ovat maailman parhaimpia, mutta opiskelijoiden kokemukset kouluviihtyvyydestä ja vaikutusmahdollisuuksista ovat heikkoja. Aktiivisella opiskelijakuntatyöllä on suuri vaikutus näiden asioiden edistämisessä. Jokainen hyvin toimiva opiskelijakunta tarvitsee tuekseen osaavan ohjaavan opettajan. Tätä tehtävää tukeaksemme järjestämme opiskelijakuntien ohjaavien opettajien koulutuksia.

Koulutukset tarjoavat näkökulmia ja eväitä ohjaavan opettajan roolissa toimimiseen sekä demokratian kehittämiseen lukiossa. Pääset vaihtamaan kokemuksia ja saat vinkkejä muilta lukioiden ohjaavilta opettajilta. Koulutus tarjoaa hyödyllistä tietoa ennen kaikkea tehtävässään aloittavalle ohjaavalle opettajalle, mutta myös kokeneempi opettaja voi ammentaa koulutuksesta motivaatiota työhönsä.

Seuraava koulutus järjestetään ke 10.2.2021 klo 12.00-15.00 Zoom-etäyhteydellä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.2. tästä. Koulutus on maksuton.

Lisätietoa koulutuksesta saat opiskelijatoiminnan suunnittelija Millalta (milla.rekola@lukio.fi,  050 433 2281).

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ohjelmasisällöt

  • Ohjaavan opettajan rooli haltuun
  • Opiskelijakunnan pyörät rullaamaan
  • Työkaluja demokratian rakentamiseen lukiossa
  • Toimintaideoita opiskelijoiden osallistamiseen kuntavaaleissa
Zoom-etäyhteydellä

10.2.-10.2.2021 12:00-15:00