Lukiolaisten Kesäpäivät

Lukiolaisten Liiton Kesäpäivät tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi niin esiintyjänä, puhujana kuin Lukiolaisten Liiton toimijana.

Ensimmäistä kertaa yli vuosikymmeneen, Kesäpäivät!

Tervetuloa juuri sulle kokemaan Lukiolaisten Kesäpäivät tässä muodossa ensimmäistä kertaa Liiton historiassa. Kesäpäivät kätkevät sisälleen koulutusta, uusia perinteitä, uudenlaista ohjelmaa ja mikä parasta – se kaikki tapahtuu Suomen kesässä.

Lisäksi elokuun puolivälissä Suomen lukioiden ovista astelee jälleen noin 35 000 uutta opiskelijaa. Me Lukiolaisten Liitossa kaivataan just sua kertomaan Lukiolaisten toiminnasta heille!

Kesäpäivillä pääset oppimaan miten pystyt parhaiten kohtaamaan kaikenlaisia lukiolaisia ja esittelemään Lukiolaisten Liiton toimintaa koulukäynneillä ympäri Suomen. Kesäpäivillä saat niksejä niin jännityksen hallintaan, tarinankerrontaan kuin puheen jäsentelyyn liittyen, mutta pääset myös konkreettisesti sukeltamaan siihen, mitä Lukiolaisilla tehdään. Eikä unohdeta kaikkia niitä uusia ja tuttuja kavereita, joiden kanssa pääset viettämään ikimuistoisen viikonlopun.

Me halutaan JUST SUT mukaan Kesäpäiville, olit sitten pesunkestävä liittokonkari tai täysin uusi toiminnassamme ja kiinnostunut oppimaan uutta!

Imatra

2.8.-4.8.2024 12:00-16:00


Tuu mukaan!

Ilmoittautuminen Kesäpäiville on käynnissä 19.5.–15.7.2024.