Itä-Suomen lukiolaisten varsinainen piirikokous 2023

KOKOUSKUTSU

Hei opiskelijakunnan puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja ja/tai opiskelijakunnan ohjaava opettaja!

Meillä on ilo kutsua sinut Itä-Suomen lukiolaisten piirikokoukseen 25.11.2023 Itä-Suomen yliopistolle, Aurora Yliopistokatu 2 (Luentosali AU206), Joensuuhun klo 11:30 alkaen. Olisi superhienoa, jos teidänkin lukiosta olisi porukkaa mukana!

Kokous on alueen lukiolaisten vuoden tärkein kohtaamispaikka ja kokoaa yhteen porukkaa niin pienemmiltä paikkakunnilta kuin myös Kuopiosta ja Joensuustakin. Käsittelyssä on mm. alueella järjestettävät tapahtumat ja toiminta sekä se, millaisia palveluja lukiolaisille tarjotaan vuonna 2024. Nämä vaikuttavat kaikkien alueen lukiolaisten arkeen – siksi on tärkeää että paikalla on jokaisesta lukiosta osallistujia!

Jos omistat Lukiolaisten Liiton opiskelijakortin, sinulla on kokouksessa äänioikeus ja pääset esimerkiksi äänestämään ensi vuoden hallituksen kokoonpanosta tai voit vaikka asettua itse ehdolle. Voit tulla myös vain seuraamaan kokousta.

Ohessa on kokouksen yleinen kutsu – siitä löytyy hieman kapulakielisesti, mutta kattavasti kokouksessa käytävät asiat. Ei hätää, jos tuntuu että siitä ei tajua kaikkea – asiat sujuu helposti paikan päällä!

Piirikokouksen yleinen kutsu: bit.ly/ISPpiirikokouskutsu23

Toivomme, että jakaisit kutsun koko hallitukselle tai vaikka kaikille koulunne lukiolaisille. 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Itä-Suomen lukiolaisten puolesta

Ina Nuortie

puheenjohtaja

045 1650711

nuortieina123@gmail.com

FB: Itä-Suomen lukiolaiset
Instagram: @itasuomenlukiolaiset
X: @ISPlukiolaiset

 

Aurora Yliopistokatu 2, Joensuu

25.11.2023 11:30