FINNISH INTERNATIONAL BACCALAUREATE SOCIETY RY:N VUOSIKOKOUS 2022

Kokouskutsu

Finnish International Baccalaureate Society ry:n ylimääräinen vuosikokous järjestetään 18.3.2022 kello 17.30 alkaen Helsingin keskustakirjasto Oodissa (Töölönlahdenkatu 4, Helsinki). Tila on esteetön.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Suomen Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2021–2022) tai voimassa oleva digitaalinen opiskelijakortti Frank App -sovelluksessa, ja joka suorittaa IB-tutkintoa jossain suomalaisessa IB-lukiossa*.

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen vuosikokoukselle on IB-lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä järjestön hallitukselle (fibs@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Suomen Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti, digitaalinen opiskelijakortti tai Suomen Lukiolaisten Liiton toimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  • Eron myöntäminen hallituksen puheenjohtajalle, hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta ja hallituksen kokoonpanon täydentäminen
  • Vuosikokoukselle osoitetut aloitteet

Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu osoitteessa bit.ly/fibsEGAsignup. Ilmoittauduthan viimeistään 17.3.2022.

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, otathan yhteyttä hallituksen puheenjohtajan sijaiseen, Elli Haaramoon, (fibs@lukio.fi).

Best regards,
Elli Haaramo

hallituksen puheenjohtajan sijainen

Kokouksessa käsiteltävät asiakirjat löydät täältä.
The documents to be discussed at the meeting can be found here.

Töölönlahdenkatu 4, Helsinki

18.3.2022 17:30