Suomen Lukiolaisten Liiton toimisto muuttaa heinäkuussa

Järjestön tiedotteet Yleinen

Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n toimisto muuttaa heinäkuussa uuteen osoitteeseen. Uudet toimitilamme löytyvät 1.7. alkaen Kampista. Nykyinen toimisto on sijainnut Töölössä vuodesta 2014 alkaen.

”Olemme iloisia uusista toimitiloista, jotka sopivat paremmin henkilöstömme ja luottamushenkilöidemme tarpeisiin”, pääsihteeri Sara Sipilä kertoo.

Samassa rakennuksessa toimii myös muita opiskelijoiden edunvalvontajärjestöjä, kuten Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL ry, Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry ja Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto – SAKKI ry. Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja August Kiattrakoolchai näkee tämän positiivisena asiana.

”Yhteiset toimitilat muiden opiskelijajärjestöjen kanssa tulevat varmasti tehostamaan järjestöjen keskinäistä yhteistyötä”, Kiattrakoolchai iloitsee.

Muuton myötä myös Lukiolaisten Liiton postitus- ja laskutusosoite muuttuu. Tulevaisuudessa postin voi lähettää osoitteeseen Lapinrinne 2, 00180 Helsinki.

 

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

 

Lisätietoja: 

pääsihteeri Sara Sipilä, 045 679 3107, sara.sipila@lukio.fi