Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumatarjonta keväällä 2020

Järjestön tiedotteet Uutiset

Kevään 2020 tapahtuma- ja koulutustarjonta on maailmanlaajuisesti poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen myös varsin poikkeuksellinen! Tapahtumatarjontaa on jouduttu muokkaamaan uudenlaisia tarpeita vastaaviksi, mutta samalla on haluttu pitää huoli, että kaikkia tapahtumia ja koulutuksia ei peruta, vaan toimintaa järjestetään etänä niiltä osin kuin se on mahdollista. Siksi esittelemmekin tässä lyhyesti tapahtuma- ja koulutustarjontaamme keväällä 2020!

 

#Koulutuskeskiviikot joka viikko

Mitä puuhaa kotona nyt poikkeustilanteessa keksisi? Meillä on vastaus: Lukiolaisten #koulutuskeskiviikot ovat täällä! Kevään ajan joka keskiviikko kello 18:00 alkaen järjestetään noin tunnin mittainen etätapahtuma, jossa kouluttaudutaan erilaisista aiheista. 

Seuraa @Lukiolaiset somessa ja saat ensimmäisenä tietää, mitä teemoja koulutuskeskiviikkoon on tulossa. Niistä voit vain valita kiinnostavimmat ja hypätä oikeaan aikaan linjoille. Lisätietoa koulutuskeskiviikon koulutuksista löydät myös Facebook-tapahtumista.

 

Tutorkoulutukset 8.5. ja 14.5.

Ensi syksynä lukioihin astelevat uudet ykköset ja he tarvitsevat tutoreiden tukea lukiopolkunsa ensiaskelien ottamisessa! Tänä keväänä järjestämme tutorkoulutuksia kahdessa erässä etäyhteydellä! Näissä tutorkoulutuksissa käsitellään pääasiassa yleisiä tutorin tehtävään liittyviä asioita, ryhmäyttämistä ja tutorin roolia.

Koulutukset järjestetään perjantaina 8.5. klo 12-15 ja torstaina 14.5. klo 12-15.

Toivomme etukäteen ilmoittautumista, jotta osaamme varautua teknisen toteutuksen osalta osallistujamäärään. Tutorkoulutukseen voi ilmoittautua kätevästi täällä: bit.ly/tutorkevät20

 

Kevätpäivät 16.5.

Suomen Lukiolaisten Liiton Kevätpäivät 2020 järjestetään etäyhteyksien välityksellä 16.5. yhden päivän mittaisena koulutuskokonaisuutena! Ilmoittautumaan pääset osoitteesta: bit.ly/kevätpäivät2020 ja Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Tule mukaan kokemaan Lukiolaisten historian ensimmäinen valtakunnallinen etätapahtuma! Tiedossa on jännittävä kokemus, jonka voi kokea vaikka omalta kotisohvalta käsin, kun kokoonnumme yhteen tärkeiden asioiden äärelle pohtimaan tulevaa ja oppimaan uutta!

 

Lisätietoja:

Emmi Söderholm, varapuheenjohtaja, emmi.soderholm@lukio.fi, p. 050 378 9444
Noora Korhonen, opiskelijatoiminnan suunnittelija, noora.korhonen@lukio.fi, p. 050 433 2281
Matti Mannonen, järjestösuunnnittelija, matti.mannonen@lukio.fi, p. 046 923 3003