Sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi Anni Koivisto

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Anni Koivisto. Koivisto on viittä vaille valmis sosionomi Vaasan ammattikorkeakoulusta. Hänellä on kokemusta muun muassa lastensuojelun ja varhaiskasvatuksen parissa työskentelystä. Kuluneen vuoden ajan hän on työskennellyt Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n puheenjohtajana. Koivisto on lisäksi Utsjoen kunnanvaltuuston jäsen.

“Anni tuo mukanaan laaja-alaista ymmärrystä nuoria koskettavista sosiaalipolitiikan kysymyksistä ja vankat verkostot valtakunnan vaikuttajiin. Etsimme henkilöä, joka tuo uusia näkökulmia Lukiolaisten edunvalvontaan ja vaikuttajaviestintään. Annissa löysimme etsimämme!” iloitsee SLL:n vuoden 2018 puheenjohtaja Alvar Euro.

Koivisto odottaa innolla hyppäämistä Lukiolaisten sosiaalipoliittisen asiantuntijan saappaisiin.

“Mahtavaa päästä työskentelemään lukiolaisten opiskeluedellytysten parantamiseksi. SLL on innostava järjestö, jossa on hyvä tekemisen meininki. On suuri ilo päästä osaksi sitä!” sanoo Koivisto.

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Koivisto aloittaa työt SLL:n toimistolla 3.1.2018.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604, saara.hyrkko@lukio.fi