Lukiolaisten Liitto tekee nyt yhteistyötä ISICin kanssa!

Opiskelijapalvelutiedotteet

Suomen Lukiolaisten Liitto on aloittanut yhteistyön ISICin kanssa. Yhteistyön ansiosta lukiolaisetkin voivat nyt hankkia opiskelijakorttiinsa ISIC-ominaisuuden, joka mahdollistaa edullisemman opiskelijaelämän myös ulkomailla. ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti hyväksytty opiskelijatodistus, ja opiskelijastatuksen todistamisen lisäksi kortti oikeuttaa tuhansiin opiskelijaetuihin yli 130 maassa. Alennuksia on tarjolla muun muassa lentolipuista, majoituspaikoista sekä nähtävyyksien lippuhinnoista.

Muutoksen myötä myös lukiolaiset voivat liittyä kansainvälisen opiskelijayhteisön piiriin, johon kuuluu jo 5 miljoonaa opiskelijaa. ISIC-ominaisuuden saa SLL:n opiskelijakorttiin kortin tilauksen yhteydessä 9 euron lisähinnalla. Korkeakouluopiskelijoille on jo aikaisemmin ollut mahdollista tilata opiskelijakorttinsa ISIC-ominaisuudella, joten SLL:n ja ISICin tekemä yhteistyö on iso harppaus myös lukiolaisten kansainvälistymisen tukemisessa. ISICiä hallinnoi Suomessa KILROY, joka on SLL:n kumppani myös Frankin omistuksen kautta.

”Meille on tärkeää tukea lukiolaisten kansainvälistymistä, ja tukeminen onnistuu parhaiten tekemällä matkustamisesta ja ulkomailla olemisesta opiskelijoille helpompaa ja halvempaa. ISIC-yhteistyön ansiosta voimme myös tarjota lukiolaisille entistä kattavamman palvelukokonaisuuden, joka myös syventää Frankin kautta tehtävää yhteistyötä”, iloitsee Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtaja Henni Roini.

Uudesta yhteistyöstä ollaan innoissaan myös ISICin toimistolla.

”ISICin missiona on lisätä kulttuurien välistä ymmärrystä opiskelijoiden kansainvälistymistä tukemalla. On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä SLL:n kanssa, joka jakaa ISICin arvot opiskelijan kansainvälisyyden tärkeydestä. Alennukset yli 130 maassa madaltavat opiskelijan kynnystä lähteä tutkimaan maailmaa ja laajentamaan omaa maailmankuvaansa, ja tekevät lukiolaisuudesta toivottavasti entistä parempaa,” kommentoi Niina Laine, ISIC Development Manager.

Lisätiedot:       

Henni Roini
Varapuheenjohtaja
Suomen Lukiolaisten Liitto
040 084 9962
henni.roini@lukio.fi
www.lukio.fi

Niina Laine
ISIC Development Manager
KILROY Finland
044 521 9338
nila@isic.fi
www.isic.fi