Sinustako Water-kouluttaja?

Järjestön tiedotteet Yleinen

Hae mukaan kouluttamaan syksyn kirkkaasti kovimmille opiskelijakuntatapahtumille! Jos tulet toimeen lukiolaisten kanssa, sinulla on kokemusta tai valtavaa intoa oppia kouluttamisesta ja haluat hyödyntää koulutusosaamistasi myös jatkossa, olet etsimämme tyyppi!

Etsimme Lukiolaisten valtakunnallisille Water-opiskelijakuntafestareille motivoituneita kouluttajia täydentämään kouluttajatiimiämme. Hakemamme henkilö omaksuu uudet asiat nopeasti ja sopeutuu muuttuviin tilanteisiin lennossa. Tehtävä edellyttää täsmällisyyttä ja sitoutumista sovittuihin aikatauluihin. Huomioithan, että Watereiden valmistelutyö vaatii aikaa ja etenkin syyskuu on kouluttajille työntäyteinen.

Kouluttajana saat arvokasta esiintymis- ja koordinointikokemusta, valmiuksia erilaisten ihmisten ja tilanteiden kohtaamiseen sekä osaamista tulevia kouluttamistehtäviä varten.

Tarjoamme koulutuksen ja tuen tehtävään, mahdollisuuden vaikuttaa koulutusten sisältöön ja lähestymistapaan, sekä kaksi kokonaista viikonloppua parhaassa porukassa. Kouluttajille korvataan matkakulut tapahtumille sekä tarjotaan viikonlopun ruoat ja majoitus.

Kouluttajaksi valikoituminen edellyttää, että olet käytettävissä syksyn molempina Water-viikonloppuina 10.-11.10. (Oulu) ja 17.-18.10. (Lahti). Lisäksi on tärkeää, että pystyt osallistumaan kouluttajien hangouts-etätapaamiseen sekä tiistaina 8.9. klo 18 että keskiviikkona 30.9. klo 18.

 

HAKEMUKSEN SISÄLTÖ

Vastaa alla oleviin kohtiin numerojärjestyksessä, niin että merkitset kysymyksen numeron ja vastaat sen alle. Hakemuksen enimmäispituus on kaksi liuskaa tai neljä minuuttia videokuvaa.

  • Kirjoita vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi sekä aiemmasta kokemuksestasi liitossa, muussa järjestö- ja opiskelijakuntatoiminnassa sekä motivaatiostasi kouluttajatehtävään. Kerro, mitä juuri sinä toisit osaksi syksyn Water-kouluttajatiimiä.
  • Miten kehittäisit Watereiden konseptia?
  • Linkin takana syksyn 2019 Water-workshop-tarjonta. Tutustu ja toimi näin:
    • Valitse kaksi workshoppia, joissa olisit halunnut kouluttaa ja miksi. Kerro toisen valitsemasi workshopin sisällöistä tarkemmin ja kerro miten vetäisit koulutuksen.
    • Mistä aiheesta lisäisit uuden workshopin ohjelmaan ja miksi?
    • Minkä workshopin olisit valmis poistamaan ja miksi?

Kerro lisäksi, mistä aiheesta haluaisit vetää workshopin syksyn Watereilla. Tätä kohtaa ei arvioida, mutta vastaamalla voit vaikuttaa Watereiden ohjelmaan.

 

Hakemus tulee olla toimitettuna viimeistään 23.8.2020 klo 23.59 sekä varapuheenjohtaja Emmille että projektikoordinaattori Aleksille sähköpostitse. Jos mieltäsi askarruttaa jokin kysymys, Emmi vastaa siihen mielellään. 🐬 Luottamushenkilörekisterin tietosuojaseloste: lukio.fi/tietosuoja.

 

Emmi Söderholm
varapuheenjohtaja
emmi.soderholm@lukio.fi
050 378 9444

Aleksi Airaksinen
projektikoordinaattori
aleksi.airaksinen@lukio.fi
044 051 9521